Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Multitasking - μια χαρά φαίνεται, ας είναι καλά το jailbreak community

Folders - και αυτό gg, θα ήθελα να το δω τύπου stacks η κάτι πιο μουράτο.

Mail - ωραία ιδέα, κάπου διάβασα ότι δεν έχουν διαχωρίσει τον spam folder το οποίο εάν ισχύει θα είναι αρνητικό.

Game Center - άνοιγμα στους gamers, ας το κρίνουμε στην πράξη

iAd - μεγάλη μπούρδα, χάρηκε ο jobs που είναι interactive? Έφερε ένα παράδειγμα όπου μέσα σε 30mins θα πεταγόντουσαν 10 διαφημίσεις...δηλαδή έλεος εκτός του ότι δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικές γιατί θα πατάς ασυναίσθητα το off, θα βαρεθούμε και το game. Ακόμα μην νομίζεται ότι δεν θα είναι και στα paid apps! Απλά μπορεί να μας κάνουν την χάρη να είναι σε μικρότερη συχνότητα. Άμα γίνει επιτυχία θα κρατάνε την τιμή του app χαμηλά και θα βάλουνε σε όλα διαφημίσεις.

Για όλα τα άλλα πραγματικά δεν είναι κάτι ενθουσιαστικό, ψηφιακό zoom? wallpapers?ibooks? σώπα ρε jοbs! Αυτό με το voice είναι καλό αλλά γενικά αλλά αυτά με τα voice δεν έχουν πιάσει εδώ και πολύ καιρό. Μας αρέσει να δείχνουμε παρά να μιλάμε!

Γενικά όχι τίποτα που δεν το είχαν οι jailbreakers! ή το Android!

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
ερωτηση: αφου το 3γ το απλο δεν εχει φωνιτικο ελενχο με το οσ4 θα εχει?

Το 3G δεν έχει φωνητικό έλεγχο.

Το OS 4.0 έχει γιατί δεν απευθύνεται μόνο στο 3G, απευθύνεται και στο 3GS (το οποίο έχει φωνητικό έλεγχο).

Δημοσ.
εμείς με το 2g νομίζω έχουμε πάρει την ποιοτικότερη συσκευή απ όλα τα Iphone remakes.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Το πιο παραμετροποιήσημο.

Το έχω 2 χρόνια και μπορώ να πω πως η μόνη αρνητική αλλαγή που έχω παρατηρήσει είναι η διάρκεια της μπαταρίας που έχει μικρύνει.

Το μοναδικό κινητό που έχει διαρκέσει τόσο πολύ. Τα άλλα που είχα κρατούσαν το πολύ 9 μήνες μετά τα άλλαζα/αναβάθμιζα σε μοντέλο.

Περιμένω κι εγώ το 4G/HD για να το αντικαταστήσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Περιμένω κι εγώ το 4G/HD για να το αντικαταστήσω.

Καλά, είναι προφανές ότι οποιοδήποτε κινητό κι αν έχεις και σκέφτεσαι να πάρεις iPhone, τώρα είναι η εποχή να μην το κάνεις - περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο να δεις τι θα παιχτεί και τι θα κυκλοφορήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Άλλη ερώτηση:Το ibooks θα είναι εκτός απο το iPad και στο iPhone/iPod touch?

Απ' ότι λένε (και μάλιστα στη σελίδα που αναφέρεις κι εσύ) ναι, θα είναι στο iPhone/iPod Touch.

Αν και, για να είμαστε ειλικρινείς και σοβαροί, δεν θεωρώ το iPhone σωστή συσκευή e-book reader - κυρίως λόγω μεγέθους οθόνης. Αν θέλεις Apple-branded συσκευή για e-books, παίρνεις το iPad.

Δημοσ.
Όταν στέλνεις πλέον ένα μήνυμα με 160 χαρακτήρες το μετράει πάλι σαν 2 ή σαν 1; Επίσης υπάρχει να περιστρέφεις την φωυογταφία με τα δάχτυλα όπως στα macbook?

Όχι γιατί είναι Unicode οι χαρακτήρες στα Ελληνικά είτε κεφαλαίοι είτε πεζοί.

Όχι δεν περιστρέφεται με τα δάχτυλα, έχει κουμπάκι.

Δημοσ.

σε τι μορφή είναι τα αρχεία απο το iBook store?? γίνεται μετατροπή τους σε pdf?

έτσι ώστε να μπορώ να τα διαβάζω και απο αλλού, εκτός του ipod touch που έχω?

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει ένα Manga Reader, οπότε ελπίζω να περνάει στο iPad μου...

Που θα το πάρω γρήγορα... Ο κόσμος να χαλάσει...

Δημοσ.

Για να δούμε κανένα βιβλίο στην ελληνική γλώσσα θα υπάρξει στο iBook store...όνειρα θερινής νυκτός....:-(

Που να ξυπνήσουν οι δικοί μας εκδοτικοί οίκοι...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
E σπρώξτο τότε και πάρε το 3GS. Εχει μεγάλο sar το 3G ;)

Μου πέφτει λίγο ακριβό..:X

Εκτός αυτού,σήμερα είδα iPad κι έπεσα ξερή,love at first sight!θα πάρω κάποια στιγμή και netbook οπότε μάλλον προς τα κει πάω,iPhone αργότερα..

• Super Moderators
Δημοσ.
σε τι μορφή είναι τα αρχεία απο το iBook store?? γίνεται μετατροπή τους σε pdf?

έτσι ώστε να μπορώ να τα διαβάζω και απο αλλού, εκτός του ipod touch που έχω?

Τα βιβλία που θα διατίθετενται από το iBookstore, θα είναι σε μορφή ePub.

Όσα πωλούνται από το iBookstore μπορεί να έχουν "κλείδωμα" αντίστοιχο με το κλείδωμα των βίντεο που πωλούνται στο iTunes Store.

Πηγή: http://latimesblogs.latimes.com/technology/2010/02/apple-ibooks-drm-fairplay.html.

Το κλείδωμα δεν είναι υποχρεωτικό, εναπόκειται στον κάθε εκδοτικό οίκο εάν το εφαρμόσει ή όχι.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι τώρα που το ξανασκέφτομαι ότι το multitasking δεν είναι και τόσο multitasking αλλά... multiwaitting ή multistandby τέλος πάντων. :devil::lol::P

Σοβαρά πάντως περίμενα πιο σημαντικά features, τουλάχιστον η apple είναι στον σωστό δρόμο, σε αντίθεση με την ms που έχει αρχίσει να παίρνει τον στραβό το δρόμο.

Τα highlights ήταν 2 feature που τα wm το είχαν χρόνια τώρα (multitask & folders). Για το iad μόνο αρνητικά μπορώ να πω πχ αντί για iad να το λέγανε yrMoney.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...