Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το iphone :-)

Εδώ και 2 χρόνια έχω το 2G, ευκαιρία να το αλλάξω με ένα 3GS (ή 4G)

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2 πολυ σημαντικά πράγματα.

1. Αν κάνεις Sync με iTunes και έχεις βάλει εφαρμογές σε φακέλους "χάνονται" οι φάκελοι και φτου κι από την αρχή. Περιμένουμε μάλλον καινούριο iTunes.

2. ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ time zone σε Cairo που δεν έχει DST και μου πήγε και εμένα και του paredwse το ρολόι 1 ώρα πίσω, εγώ έφτασα μια ώρα αργοπορημένος στη δουλειά...

Δημοσ.
εγώ έφτασα μια ώρα αργοπορημένος στη δουλειά...

XΑΧΑΧΑΧΑ. Καλά ήταν κοιμήθηκες και λίγο παραπάνω ;) μία ώρα ακόμα να πιεις καφεδάκι και ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα σχολάσεις :)

Δημοσ.
XΑΧΑΧΑΧΑ. Καλά ήταν κοιμήθηκες και λίγο παραπάνω ;) μία ώρα ακόμα να πιεις καφεδάκι και ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα σχολάσεις :)

δεν πάει έτσι αδερφέ δεν είναι δημόσιο εδώ, θα κάτσω παραπάνω.

Δημοσ.

Εμένα περισσότερο απ όλα μου άρεσε ο έξυπνος τρόπος που παρουσιάζουν τους 7 ελεγχόμενους τρόπους για multitasking μέσω του API σαν αληθινό multitask με την κάλυψη βρήκαμε τρόπο να μην τρώει μπαταρία και εσάς να λέτε wow όπως επίσης και το ωραίο πλασάρισμα για την διαφημιστική πλατφόρμα, έναν νέο τρόπο να αρπάζει φράγκα από τα εκατομμύρια "iphone ζόμπι πορτοφόλια".

Για άλλη μια φορά, εύγε στο τμήμα μάρκετινκ της apple, ειλικρινά προσκυνάω είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Δημοσ.

Ε εξήγησε τους ότι φταίει το OS 4.0 στο iphone ;) χεχεχε

Οταν λές χάνει τους φακέλους στο sync , εννοείς ότι ξαναπετάει έξω τις εφαρμογές χύμα ?

Δημοσ.
Εμένα περισσότερο απ όλα μου άρεσε ο έξυπνος τρόπος που παρουσιάζουν τους 7 ελεγχόμενους τρόπους για multitasking μέσω του API σαν αληθινό multitask με την κάλυψη βρήκαμε τρόπο να μην τρώει μπαταρία και εσάς να λέτε wow όπως επίσης και το ωραίο πλασάρισμα για την διαφημιστική πλατφόρμα, έναν νέο τρόπο να αρπάζει φράγκα από τα εκατομμύρια "iphone ζόμπι πορτοφόλια".

Για άλλη μια φορά, εύγε στο τμήμα μάρκετινκ της apple, ειλικρινά προσκυνάω είναι παράδειγμα προς μίμηση.

ή αλλιώς με μία πρόταση όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Δημοσ.
Οταν λές χάνει τους φακέλους στο sync , εννοείς ότι ξαναπετάει έξω τις εφαρμογές χύμα ?

ναι... μια ωρα μου φαγαν οι φάκελοι μια ώρα μου έφαγε με το ρολόι λεω να τους τρεξω στα δικαστήρια.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 πολυ σημαντικά πράγματα.

1. Αν κάνεις Sync με iTunes και έχεις βάλει εφαρμογές σε φακέλους "χάνονται" οι φάκελοι και φτου κι από την αρχή. Περιμένουμε μάλλον καινούριο iTunes.

2. ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ time zone σε Cairo που δεν έχει DST και μου πήγε και εμένα και του paredwse το ρολόι 1 ώρα πίσω, εγώ έφτασα μια ώρα αργοπορημένος στη δουλειά...

Αυτό με την ώρα ήταν μεγάλη ήττα. Μπήκα στο γραφείο ωραίος και άνετος γύρω στις 8.45, σύμφωνα με το κινητό, και μια συνάδελφος (η οποία με περίμενε για να δει το νέο firmware) μου λέει εκνευρισμένη "καλά πού σκ*τά είσαι, σε ψάχνω μία ώρα τώρα...".

Καλά που το έγραψες για τους φακέλους, δεν κάνω sync με το iTunes...

:P

Δημοσ.
Αυτό με την ώρα ήταν μεγάλη ήττα. Μπήκα στο γραφείο ωραίος και άνετος γύρω στις 8.45, σύμφωνα με το κινητό, και μια συνάδελφος (η οποία με περίμενε για να δει το νέο firmware) μου λέει εκνευρισμένη "καλά πού σκ*τά είσαι, σε ψάχνω μία ώρα τώρα...".

Καλά που το έγραψες για τους φακέλους, δεν κάνω sync με το iTunes...

:P

Επίσης και να το γυρίσει σε Athens το time zone αν το ξαναβάλεις να ρυθμίζει αυτόματα την ώρα θα στο γυρίσει ΠΑΛΙ σε Cairo. Manual η ώρα για την ώρα λοιπόν.

Δημοσ.
Οπότε εμείς με το πρώτο iPhone να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε για το επομενο (καλοκαιρινό) iPhone. :-D

εμείς με το 2g νομίζω έχουμε πάρει την ποιοτικότερη συσκευή απ όλα τα Iphone remakes.

Δημοσ.
εμείς με το 2g νομίζω έχουμε πάρει την ποιοτικότερη συσκευή απ όλα τα Iphone remakes.

Ναι αλλά πλέον η απόσταση 2G - 4.0 είναι αρκετά μεγαλύτερη από την τωρινή απόσταση 2G - 3GS. Πάντως εγώ που θα αρχίσω να χρησιμοποιώ δοκιμαστικά και mobile internet το σκέφτομαι σοβαρά. Καινούργια συσκευή, καινούργιο os & software, καινούργιο hardware (3g, gps, μνήμη κλπ.), είναι αρκετά πραγματάκια.

Δημοσ.

2 bug που εχω βρει:

Εαν πας μεσω του "Photos" να σεταρεις wallpaper μια φωτογραφια δεν τη δεχεται ουτε για home screen ουτε για τη lock screen. Εαν ομως πας "Settings"->"Wallpaper" τοτε τις βαζει κανονικα.

Το καλυτερο ειναι οτι εχω ενα ρουτερ Ν,δεν εμπαινε με τιποτα στο wireless...Του βαζω g, μπαινει αερας, του βαζω g+n τιποτα... Αλλαζω το wireless bandwidth του ρουτερ απο 20/40ΜΗΖ σε σκετο 20ΜΗΖ και τωρα δουλευει αψογα. Προφανως το προβλημα δεν εντοπιζεται μονο στο ipad, κατι εχουν αλλαξει στο OS τα μαστορια στην Apple.

Δημοσ.

Όταν στέλνεις πλέον ένα μήνυμα με 160 χαρακτήρες το μετράει πάλι σαν 2 ή σαν 1; Επίσης υπάρχει να περιστρέφεις την φωυογταφία με τα δάχτυλα όπως στα macbook?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...