kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Γιατί η 4.0 είναι beta kαι μόνο για developers προς το παρών Υ.Γ. Ουσιαστικά η κυκλοφορία του κανούριου O.S. το καλοκαίρι φέρνει μαζί και το new iphone που όλοι περιμένουμε
Nomikaria Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Προσωπικά ως πιο σημαντικά features βρίσκω τον μετρητή στα SMS (αλληλούια!),τη δυνατότητα να βάλεις wallpaper στο background(για ν'αλλάζεις κάθε τόσο), τα folders κι οι αλλαγές στο mail. Εννοείται και το multitasking αλλά ως χρήστρια 3G δεν θα το δω.
Erwdios Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Υ.Γ. Ουσιαστικά η κυκλοφορία του κανούριου O.S. το καλοκαίρι φέρνει μαζί και το new iphone που όλοι περιμένουμε Εγώ Δεκέμβριο πήρα το 3gs και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω μέχρι να βγει OS 5 Τώρα μάλιστα που θα μπορώ να έχω και multitasking, δε μου λείπει τπτ. Το καινούργιο δηλαδή τί παραπάνω μπορεί να έχει? Κάμερα 5 mp? Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί... Δεν μπορώ να φανταστώ τι το τρελά παραπάνω θα έχει από το 3gs, ώστε να κάνει τον κόσμο να πουλήσει το 3gs για να πάει σε 4g. Ίσως η εμφάνιση να παίξει ρόλο, αλλά όχι για εμένα τουλάχιστον.
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 θα το δείς ως χρήστρια 4G ή HD όπως θα λέγεται Εγώ Δεκέμβριο πήρα το 3gs και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω μέχρι να βγει OS 5 Τώρα μάλιστα που θα μπορώ να έχω και multitasking, δε μου λείπει τπτ. Το καινούργιο δηλαδή τί παραπάνω μπορεί να έχει? Κάμερα 5 mp? Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί... Δεν μπορώ να φανταστώ τι το τρελά παραπάνω θα έχει από το 3gs, ώστε να κάνει τον κόσμο να πουλήσει το 3gs για να πάει σε 4g. Ίσως η εμφάνιση να παίξει ρόλο, αλλά όχι για εμένα τουλάχιστον. Εμ γιαυτό το έσπρωξα το 3gs για να περιμένω το new. 3 φορές μου το αντικατέστησαν για κατασκευαστικά λάθη στην περιοχή της οθόνης και το 4ο που ήταν εντάξει το έδωσα. Επίσης μου την εδινε η στεγανότητα της οθόνης με τα κωλολαστιχάκια στο πλαι που έμπαιναν σκόνες μέσα. Αν είναι δυνατό σε κινητό Apple να μπαίνουν σκόνες στην οθόνη. Τέσπα γούστα είναι αυτα. Δοκίμασε κανείς την beta 4.0 να μας πεί εντυπώσεις ?
Jason13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εγώ Δεκέμβριο πήρα το 3gs και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω μέχρι να βγει OS 5 Τώρα μάλιστα που θα μπορώ να έχω και multitasking, δε μου λείπει τπτ. Το καινούργιο δηλαδή τί παραπάνω μπορεί να έχει? Κάμερα 5 mp? Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί... Δεν μπορώ να φανταστώ τι το τρελά παραπάνω θα έχει από το 3gs, ώστε να κάνει τον κόσμο να πουλήσει το 3gs για να πάει σε 4g. Ίσως η εμφάνιση να παίξει ρόλο, αλλά όχι για εμένα τουλάχιστον. Καμερα για videoκληση?? , Ραδιόφωνο ,μεγαλυτερη μνημη για δυνατοτερα παιχνιδια , Επεξεργαστης , περισσοτερα MP καμερα ΚΑΙ φωτογραφικη , Και πιο ωραιο σχεδιασμο ...Και γω 3gs εχω αλλα δεν ξερω αν θα το κρατησω!!!
Exoskeletor Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 μαζι με τον επεξεργαστη ερχεται και μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια, βαλε και μια super ultra TrueHD amoled οθονη
giostau Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εμένα μου φαίνονται καλές οι αλλαγές.... χρήσιμα πράγματα.... αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν το έπιασα; στο ipad είχαν πει ότι υπάρχει ένα folder στο οποίο έχουν access όλες οι εφαρμογές, και μπορείς να πετάς εκεί αρχεία από το pc... έχω καταλάβει καλά; αν ναι, αυτό θα υπάρχει στο OS4? Ευχαριστώ....
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 μαζι με τον επεξεργαστη ερχεται και μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια, βαλε και μια super ultra TrueHD amoled οθονη Εμένα μάρεσε πολύ η δημιουργία φακέλων πλέον στο beta OS. Πολύ σημαντικό. Κάτι που χαλάστηκα που είδα είναι ότι στα ελληνικά SMS μετρητής χαρακτήρων , μέχρι 70 γιατί τα βλέπει σαν unicode. greeklish θα γράφουμε
Erwdios Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καμερα για videoκληση?? , Ραδιόφωνο ,μεγαλυτερη μνημη για δυνατοτερα παιχνιδια , Επεξεργαστης , περισσοτερα MP καμερα ΚΑΙ φωτογραφικη , Και πιο ωραιο σχεδιασμο ...Και γω 3gs εχω αλλα δεν ξερω αν θα το κρατησω!!! Γιατί να κάνω videoκλήση? Λίγο privacy at last. Ραδιόφωνο ομολογώ ότι του λείπει, αλλά έχω το iPod γι΄αυτό. Όση μνήμη και να βάλουν, τα συναρπαστικότερα παιχνίδια δεν είναι αυτά που έχουν τα καλύτερα γραφικά, αλλά το καλύτερο gameplay. Labyrinth 2 FTW! Κάμερα και φώτο διαπίστωσα ότι δεν με ενδιαφέρουν στο κινητό (είχα Nokia με 5.0 MP) γι' αυτό και κατέληξα σε iPhone. Συνοπτικά, προτιμώ να τα σκάσω για κανένα ipad, παρά για κινητό που ήδη έχω.
Nomikaria Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 θα το δείς ως χρήστρια 4G ή HD όπως θα λέγεται Μπα,δεν το βλέπω..Δεν είναι πολύς καιρός που έχω το 3G! Θα ζήσω και χωρίς multitasking στην τελική..
georgeadams Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κάτι που χαλάστηκα που είδα είναι ότι στα ελληνικά SMS μετρητής χαρακτήρων , μέχρι 70 γιατί τα βλέπει σαν unicode. greeklish θα γράφουμε Πάντα 70 ήταν. Απλώς, τώρα με το μετρητή το βλέπεις κι όλας.
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Α οκ δεν το ηξερα. Απλά το παρουσίασαν κάποιοι σαν κάτι που δεν ίσχυε πριν
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μπα,δεν το βλέπω..Δεν είναι πολύς καιρός που έχω το 3G!Θα ζήσω και χωρίς multitasking στην τελική.. E σπρώξτο τότε και πάρε το 3GS. Εχει μεγάλο sar το 3G
SilverCloak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πάντα 70 ήταν. Απλώς, τώρα με το μετρητή το βλέπεις κι όλας. Και δεν υπάρχει μόντα να γράφεις full SMS? Αναγκαστικά unicode για ελληνικά; Πες μου πως δεν υπάρχει, γιατί έχει αρχίσει να με τρώει κάτι με αυτό το multitasking... Μήπως να περιμένω 5-6 γενιές ακόμα; Γιατί βλέπω η Apple ξεκίνησε με κάτι πρωτοποριακό και άφησε έξω τα αυτονόητα. Και σε αυτό το 4.0, βλέπω να καλύπτονται τα περισσότερα. Για πείτε μου και κάτι άλλο. Το επόμενο τηλέφωνο, θα φοράει τον A4? Κανένας apple-hater να με διαψεύσει να μην γίνω πελάτης αυτής που μισώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα