Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης Windows XP

Sonick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα παλιό PC Celeron 466MHz,196ΜΒ RAM, στο οποίο είχα περάσει windows xp sp2.Μετά απο 6 μήνες χρήσης του, εμφάνισε το πρόβλημα να μην μπορεί να bootάρει στο λειτουργικό δηλαδή εμφανιζόταν το σήμα windows xp που φορτώνει και όταν ήταν να μπει έκανε επανεκκίνηση.Aποφάσισα να κάνω format,αλλά κάπου εδώ εμφανίζεται το εξής πρόβλημα:

Mετά το format που γίνεται η αντιγραφή των setup files απο το cd στο δίσκο κάπου στο 15% κολλάει και μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει copy ενα file kodak_dc.icm,άλλες φορές το περνάει αλλά κολλάει παρακάτω σε άλλο dll.Δοκίμασα άλλο CD-ROM, άλλο cd των windows,μέχρι και άλλο σκληρό δίσκο αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.Aπο αναζήτηση στο google είδα οτι μπορεί να φταίνε και οι μνήμες και προτείνεται το memtest ως διαγνωστικό.Έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα σε κάποιον άλλο; Yπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική;

Eυχαριστώ!

Δημοσ.

δοκίμασε με ενα linux live cd, να δεις αν δουλεύουν. Επίσης το ubuntu live cd (το ξέρω σίγουρα για αυτό το προτείνω) έχει επιλογή για memtest

Δημοσ.
δοκίμασε με ενα linux live cd, να δεις αν δουλεύουν. Επίσης το ubuntu live cd (το ξέρω σίγουρα για αυτό το προτείνω) έχει επιλογή για memtest

Θα το τσεκάρω,thanks!

Δημοσ.

Κάνω ένα update για να αναφέρω οτι πράγματι ήταν θέμα μνήμης.Έτρεξα το memtest και στο module των 128MB μου βρήκε το εξής: Unexpected Interrupt-Halting CPU0.Φαντάζομαι είναι για πέταμα η μνήμη τώρα. Δοκίμασα άλλη μνήμη και όλα πήγαν ρολόι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...