Προς το περιεχόμενο

προβλημα με accer 6930g

mike1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους

προσφατα το laptop μου accer 6930g αρχισε να παρουσιαζει τα εξης προβληματα:

οταν μπαινει σε κατασταση screensaver για πολλη ωρα κολλαει και δε δουλευει απολυτος

τιποτα.στη συνεχεια κανω restart(το κλεινω με το κουμπι και το ξαναανοιγω γιατι δε δουλευει ουτε το μενου του ρισταρτ) φτανει στο σημειο που βγαινει το βελακι αλλα στα windows δε μπαινει ποτε.τελικα μπορω να μπω στα windows μονο μετα απο restore σε προειγουμενη ημερομηνια.εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο antivirus και antimalware

καποια αλλη ιδεα?

---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

ξεχασα να αναφερω το λειτουργικο ειναι vista home premium sp1

Δημοσ.

μήπως είναι πρόβλημα με το hibernate των vista? δοκιμασες να το απενεργοποιήσεις ή αναβάθμισε τους driver για την καρτα γραφικών

Δημοσ.

μπορω να βαλω τα 7 απο πανω χωρις να χαθουν τα δεδομενα?θα λειτουργουν το ιδιο καλα σα να τα ειχα βαλει μετα απο φορματ?

Δημοσ.

υποθέτω μπορείς, το εμφανίζει στην εγκατάσταση το "upgrade" ,

αλλά δεν ξέρω φίλε μου προσωπικά λόγω κολλήματος θες, λόγω νοοτροπίας

ποτέ δεν το έκανα αυτό, είχα την αίσθηση ότι δεν παίρνω το μαξιμουμ του pc...

Καλό είναι να κάνεις καθαρές εγκαταστάσεις, δεν παίζει εξωτερικός σκληρός ???

Δημοσ.

τελικα εκανα φορματ και εβαλα 7αρια.το προβλημα ειχε ξεκινησει απο ενα update των windows πριν εναμιση μηνα περιπου.ο τεχνικος μου ειπε οτι παρουσιαστικε σε πολλους να τα φτυσουν τα μηχανιματα τουε μετα τη συγκεκριμενη αναβαθμυση και οτι μαλλιστα η microsoft αναγνωρισε το λαθως της.τελως παντων ευχαριστω οσους ασχολειθηκαν.με μια πρωτη ματια τα 7αρια φαινονται σουπερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...