fonzi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 OK. Θα κάνω αυτό που λες με utp σε ρόλο τηλεφωνικού καλωδίου ώστε να βλέπω το baudtec αν κάτι δεν πάει καλά χωρίς να χρειάζεται να πάω στο δίπλα διαμέρισμα. Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ε ναι το utp δυσκολα θα παθει κατι.ειναι μονοκλωνο ειναι twisted θα παιξει πολυ καλυτερα.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 α.το linksys δεν μπορει να γινει flash se pstn.παιξε με ασυρματη συνδεση.το δευτερο ρουτερακι ισως να μην χρειαστει. με neptune γίνετε http://cyberstorm.altervista.org/?page_id=24#convert το έχω κάνει 2 φορές με 100% επιτυχία.
fonzi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 με neptune γίνετε http://cyberstorm.altervista.org/?page_id=24#convert το έχω κάνει 2 φορές με 100% επιτυχία. πολύ ωραία. v1 έχω. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; πχ να ξεκλειδώνει κάποια χαρακτηριστικά ασφαλειας του ρουτερ; Να ανοίγει κάποιες "πόρτες";
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 με neptune γίνετε http://cyberstorm.altervista.org/?page_id=24#convert το έχω κάνει 2 φορές με 100% επιτυχία. δεν το ειχα δει ποτε ουτε το ειχα ακουσει απο κανεναν να το εχει κανει .καλη φαση αν και απο την αλλη το v1 και v2 ειναι πολυ παλια μοντελα.θα ειχε νοημα αν γινοταν για το wag200 .και αυτο ειναι παλιο αλλα οχι τοσο.ta v1 και v2 ηταν λιγο αποτυχια για πολλους λογους.thanxs για το Link να ξερουμε τουλαχιστον οτι γινεται. πολύ ωραία. v1 έχω. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; πχ να ξεκλειδώνει κάποια χαρακτηριστικά ασφαλειας του ρουτερ; Να ανοίγει κάποιες "πόρτες"; οχι ενταξει οτι ενα firmware ειναι unofficial δεν σημαινει οτι δημιουργει προβλημα
_Anonymous_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εχω βρει ψαχνοντας για το 354, τουλαχιστον 2-3 unofficial που του γυρνανε το annex. Μεχρι και ενα ιταλικο κυκλοφορει Παρτε ενα γρηγορο που ειδα χωρις ψαξιμο
fonzi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μερεμετιών συνέχεια... Μου βγαίνει 20 μέτρα έτσι ώστε να το περνάω πίσω απο διάφορα έπιπλα. Θα παίζει ΟΚ με σήμα από το τηλέφωνο σε τόσα μέτρα (με utp cat5e και χρήση ως τηλεφωνικού καλωδίου) ή καλύτερα να βάλω το ένα ρουτερ κατευθείαν στο Α διαμέρισμα και το άλλο στο Β και να τα συνδέσω με utp cat5e crossover; Ρωτάω πάλι διότι μου βγήκαν κάμποσα τα μέτρα... (φαντάζομαι απλό τηλεφωνικό καλώδιο για τόσα μέτρα ούτε να το συζητάω - θα πέρναγε βέβαια πολύ πιο εύκολα από τρύπες και γωνίες)
fonzi Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά μου έστειλαν sagem 2404 Mαλλον καλύτερο απ' όσα διαβάζω. Εχει μαζί ένα spliter + ένα φίλτρο. Το Διαμέρισμα Α έχει και 2 τηλέφωνα σε άλλες πρίζες του σπιτιού από αυτή που θα συνδέσω το sagem. Μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μία συσκευή το φίλτρο και στην άλλη το spliter για να μην αγοράζω και αλλο φίλτρο; Το sagem θα το βάλω λέω κατευθείαν στη γραμμή χωρίς σπλιτερ.
fonzi Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τελικά μου έστειλαν sagem 2404 Mαλλον καλύτερο απ' όσα διαβάζω. Εχει μαζί ένα spliter + ένα φίλτρο. Το Διαμέρισμα Α έχει και 2 τηλέφωνα σε άλλες πρίζες του σπιτιού από αυτή που θα συνδέσω το sagem. Μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μία συσκευή το φίλτρο και στην άλλη το spliter για να μην αγοράζω και αλλο φίλτρο; Το sagem θα το βάλω λέω κατευθείαν στη γραμμή χωρίς σπλιτερ.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι μπορεις.θα ειχες προβλημα μονο αμα δεν ειχες τιποτα πανω στο splitter.εκει επειδη δεν τερματιζει εχεις θεματακι.ετσι θα εισαι οκ πιστευω.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ναι μπορεις.θα ειχες προβλημα μονο αμα δεν ειχες τιποτα πανω στο splitter.εκει επειδη δεν τερματιζει εχεις θεματακι.ετσι θα εισαι οκ πιστευω.
fonzi Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ωραία. Το έβαλα και παίζει οκ. Πως μπορώ να δω αν θα έχω απώλειες πχ με 20 μέτρα τηλεφωνικό (μιάς και εχω και τέτοιο διαθέσιμο στο σπίτι); Μου δείχνει SNR Margin (dB): Attenuation (dB): Output Power (dBm): Attainable Rate (Kbps): Rate (Kbps): Ποια από αυτά τα στοιχεία δείχνουν την πιθανή πτώση της ποιότητας λόγω του 20 μετρου καλωδίου;
fonzi Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ωραία. Το έβαλα και παίζει οκ. Πως μπορώ να δω αν θα έχω απώλειες πχ με 20 μέτρα τηλεφωνικό (μιάς και εχω και τέτοιο διαθέσιμο στο σπίτι); Μου δείχνει SNR Margin (dB): Attenuation (dB): Output Power (dBm): Attainable Rate (Kbps): Rate (Kbps): Ποια από αυτά τα στοιχεία δείχνουν την πιθανή πτώση της ποιότητας λόγω του 20 μετρου καλωδίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.