Προς το περιεχόμενο

PS2 laser

f2bnp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έχω ένα PS2 Fat (SCPH 30004) και μου κάνει νερά, συγκεκριμένα δεν διαβάζει δισκάκια με τίποτα. Του βάζω αυθεντικά άθικτα και τυρρανιέται μέχρι που κάποια στιγμή σταματάει και πάω στον browser και γράφει Disc Read Error.

Το άνοιξα κιόλας καθάρισα καλά την κεφαλή και έβγαλα κάμποση βρωμιά, αλλά χωρίς καμμία αλλαγή. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως φταίει το laser αλλά τώρα αξίζει να το άλλαξω και σε τι τιμή είναι; Κανένας εδώ πέρα να μπορεί να μπορεί να το αλλάξει;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε το φαινομενο ειναι κλασικο,ειδικα τα συγκεκριμενα μοντελα (SCPH 30004) που ειναι απ τα πρωτα!Κι εμενα με το εκανε και στις δυο κονσολες που εχω!Αφου το καθαρισες ειναι το laser σιγουρα,αλλα προσεχε!Δεν ειναι παντα κατι τοσο τραγικο οπως στη περιπτωση μου που με 15 euro (το ενα) μου τα φτιαξανε και δουλευουν ακομα και τωρα τελεια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά ήθελε να παίξεις λίγο με ένα γραναζάκι, αλλά οκ το laser συνεχίζει να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Φίλε BALABANIS που ακριβώς πήγες και στο αλλάξανε με 15 ευρώ!;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...