bobidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Θέλω να ακούω τα τραγούδια που έχω στο σκληρό του pc από το στερεοφωνικό (σύνδεση στον ενισχυτή). Άκουσα ότι θα πρέπει να παρεμβάλω ένα μετατροπέα σε αναλογικό ήχο προκειμένου να έχω καλή ακουστική, αλλιώς θα ακούω μάπα. Ξέρει κανείς να μου πει σχετικά;
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Που το άκουσες αυτό; Έγκυρη πηγή; Πως θα συνδέσεις τον υπολογιστή με τον ενισχυτή; Π.χ. αν το συνδέσεις από την έξοδο των ακουστικών ΉΔΗ θα έχεις αναλογικό σήμα προς τον ενισχυτή Τα τραγουδια που θα ακους, τι είδους συμπίεση έχουν; Mp3 στα 128;
bobidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω ως προς την σύνδεση. Αυτή τη στιγμή ακούω μέσω ενισχυτή με έξοδο από το πράσινο (από πίσω) και με καλώδιο φτάνω σε 2 εισόδους του ενισχυτή. Η συνήθης συμπίεση που ακούω είναι 320.Η ποιότητα όμως που φτάνει στο αυτί μου δεν είναι ικανοποιητική. Ακούω χειρότερα από ότι στο pc. Όσον αφορά την πηγή, είναι από μαγαζί με στερεοφωνικά και το μηχανάκι (το είδα) είναι εγγλέζικο.
Razor-manolis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Βασικά αυτό που ζητάς στο 1ο ποστ το έχεις κάνει, έτσι γίνεται η σύνδεση και αυτό που σου λένε με τον μετατροπέα δεν ισχύει.. η κάρτα ήχου είναι αυτή που κάνει το ψηφιακό-> αναλογικό (εκτός αν συνδέσεις με οπτική ίνα.. άλλη περίπτωση)
bobidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Άρα, ανακεφαλαιώνοντας, μάλλον για καμμιά εξωτερική κάρτα ήχου θα ήταν και εγώ δεν κατάλαβα καλά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.