Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows Vista

kostis18Preveza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!!!

Εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου και δεν ξερω αν οφειλετε στο λειτουργικο.

Ειχα windows xp πριν λιγες μερες και ο υπολογιστης εκλεινε μονος του μετα απο μιση ωρα περιπου.Σκεφτηκα οτι θα εχει καποιον ιο. Εκανα φορματ και εβαλα vista αλλα παλι τα ιδια!!!

Καμια ιδεα για να λυσω το προβλημα μου??:cry:

Δημοσ.

Κλαψιάρη έχεις φορητό ή σταθερό; Τι επεξεργαστή;

Μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες και κλείνει από υπερθέρμανση; Άμα κλείσει μόνος του και τον ανοίξεις αμέσως, κλείνει πάλι μετά απο λίγα λεπτά ή πρέπει να περάσει μισάωρο;

Το μισάωρο είναι καθορισμένο; Είτε κάνεις κάτι είτε όχι;

Αν έχεις καλό και ενημερωμένο antivirus κάνε και ένα έλεγχο για ιους. Έχει antivirus το μηχάνημα;

Τέλος θα βοηθούσε να βάλεις ένα hijack log για να δούμε αν τρέχει τίποτα υποπτο

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους!!!

Εχω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου και δεν ξερω αν οφειλετε στο λειτουργικο.

Ειχα windows xp πριν λιγες μερες και ο υπολογιστης εκλεινε μονος του μετα απο μιση ωρα περιπου.Σκεφτηκα οτι θα εχει καποιον ιο. Εκανα φορματ και εβαλα vista αλλα παλι τα ιδια!!!

Καμια ιδεα για να λυσω το προβλημα μου??:cry:

Φιλε και μονο απο την περιγραφη σου ,φαινεται οτι δεν ειναι θεμα λειτουργικου αλλα ειναι θεμα λειτουργικο.

Δημοσ.

Βασικα οταν παιζω καποιο παιχνιδι ητε οταν ειμαι στο διαδικτιο τοτε κλεινει... ισος οντος φταιει υπερθερμανση!!! Το θεμα ειναι πως το αντιμετοπιζουμε τωρα αυτο...

Σταθερος ειναι

Δημοσ.
Βασικα οταν παιζω καποιο παιχνιδι ητε οταν ειμαι στο διαδικτιο τοτε κλεινει... ισος οντος φταιει υπερθερμανση!!! Το θεμα ειναι πως το αντιμετοπιζουμε τωρα αυτο...

Σταθερος ειναι

Ναι αλλά δε απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι υπερθέρμανση ή όχι.

Αφού είναι σταθερός, άνοιξε τον, βγες στο μπαλκόνι ή στην αυλή και καθάρισε τη σκόνη.

Δημοσ.

Λετε να φταιει η σκονη? και πως την καθαριζω μεσα απο το τροφοδοτικο? εχω ακουσει τα χιλια δυο για τα μπιστολακια και τις ηλεκτρικες σκουπες

Δημοσ.
πως να κανω το blower δηλαδη?

απλο...φυσας δυνατα μεχρι να σκασουν τα πνευμονια σου!!!προσεχε ομως μην εχεις φαει τιποτα πριν και εκτοξευτει!επισης προσεχε να μην ζαλιστεις με το φυσα φυσα και ταβλιαστεις στο πατωμα.

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια ενα προβλημα εχω και δεν με βοηθατε καθολου...

Τι ακριβως θελεις να σου απαντησουν?Καθαρισες απο μεσα το pc απο σκονες και χνουδια,οπως σου προτειναν πριν?

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια ενα προβλημα εχω και δεν με βοηθατε καθολου...

Τι ακριβως θελεις να σου απαντησουν?Καθαρισες απο μεσα το pc απο σκονες και χνουδια,οπως σου προτειναν πριν?

Δημοσ.

να παρει ο φιλος ενα φυσητηρι,20 ευρω κανει,απο τα πιο χρησιμα εργαλεια για να εχεις παντα καθαρο το μηχανημα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...