Προς το περιεχόμενο

σε μητρικη με on board καρτα γραφικων και εξοδους VGA και DVI, μπορουν να βγαζουν...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μητρικη με on board καρτα γραφικων και εξοδους VGA και DVI, μπορουν να βγαζουν και οι δυο εξοδοι παραλληλα σε TV η τιποτε αλλο ?

η ειναι ενεργο μονο ενα καθε φορα ?

Δημοσ.
σε μητρικη με on board καρτα γραφικων και εξοδους VGA και DVI, μπορουν να βγαζουν και οι δυο εξοδοι παραλληλα σε TV η τιποτε αλλο ?

Τι θες να κανεις με την onboard,eyefinity? :lol: :lol:

Δεν νομιζω οτι γινετε.Οταν δουλευει το ενα μαλλον το αλλο απενεργ.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες μπορουν να λειτουργουν ανεξαρτητα, δηλαδη αυτο που λεμε extended desktop. Υπαρχει και το mirror, που δειχνουν το ιδιο πραμα.

Αν ψαχνεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο μητρικης, μπορεις να δεις στα χαρακτηριστικα τους για να εισαι σιγουρος. Και τα λαπτοπ που εχουν ενσωματωμενες καρτες γραφικων, το κανουν μια χαρα.

Δημοσ.

αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω επανω στο pc 2 tv.

και για να το κανω αυτο μονο με 2 τροπους γινετε,

η να γινετε αυτο που λεω απο την καρτα γραφικων (ειτε ειναι εξωτερικη ειτε ειναι on board)

η με καποιο switch που το συγκεκριμενο δεν ξερω εαν υπαρχει (οχι 2 σε 1 που ειναι αυτο που ξερουμε, αλλα 1 σε 2)

Δημοσ.

Εγω εχω μητρικη με onboard καρτα και εξοδους vga+dvi και φυσικα χρησιμοποιω την dvi (καλωδιο dvi---hdmi) για συνδεση με τηλεοραση.

Για να δεις αν γινεται να χρησιμοποιηθουν και οι 2 αυτες εξοδοι ταυτοχρονα σε δυο τηλεορασεις, δεν εχεις παρα να δοκιμασεις:-)

Αληθεια, πολλαπλο για dvi υπαρχει? (2 τηλεορασεις συνδεση στο ιδιο dvi)

Δημοσ.
Εγω εχω μητρικη με onboard καρτα και εξοδους vga+dvi και φυσικα χρησιμοποιω την dvi (καλωδιο dvi---hdmi) για συνδεση με τηλεοραση.

Για να δεις αν γινεται να χρησιμοποιηθουν και οι 2 αυτες εξοδοι ταυτοχρονα σε δυο τηλεορασεις, δεν εχεις παρα να δοκιμασεις:-)

Αληθεια, πολλαπλο για dvi υπαρχει? (2 τηλεορασεις συνδεση στο ιδιο dvi)

θα το δοκιμασω οταν θα εχω το μηχανημα στα χερια μου μιας και το εχω παραγγειλει αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα.

σε σχεση με αυτο που ρωτας το εαν υπαρχει πολλαπλο dvi θα ηταν πολυ καλο να μας απαντουσε καποιος, μιας κια ετσι γινετε στα σιγουρα η δουλεια.

Δημοσ.

Oι τηλεορασεις που θες να συνδεσεις ποιες ακριβως εισοδους εχουν?

Το μηχανημα που λες οτι περιμενεις τι ειναι, pc?

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών clone desktop.Πρόβλημα θα υπάρξει αμα κάθε τηλεόραση έχει διαφορετική ανάλυση αλλα και εκει μπορεις να τα καταφέρεις με κάποια τρικ και ψαξιμο

Δημοσ.

αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης,

απο ενα pc (που ειναι το μηχανημα που περιμενω) με Onboard καρτα γραφικων M3A785GM-LE/128M που εχει εξοδους VGA kai HDMI και να κανω προβολη σε 2 projectores.

ειναι μια μεγαλη αιθουσα που λογο μεγεθους πρεπει η προβολη να γινει με 2 projectores.

αυτο ειναι το πλανο. ετσι λοιπον πρεπει να βγαλω απο την καρτα ενα σημα απο το καθε out που εχει.

Δημοσ.
Γιατι απλα δε χρησιμοποιεις ενα 2o pc?

γιατι η προβολη περιεχει μια προβολη ταινιας και εαν δεν γινει με το ιδιο μηχανημα τοτε υπαρχει διαφορα στο timing με συνεπεια μετα το 20' 30' λεπτο να υπαρχει αποσινχρονισμος και τετοια προβληματα....

ενω εαν η πηγη ειναι η ιδια δεν εχεις προβλημα

Δημοσ.

alexx20 , σου απάντησε στο ακριβώς προηγούμενο πόστ...

geioannou, ψάξε το λιγάκι δεν είναι τίποτα δύσκολο, ένα αναλογικό, το άλλο ψηφιακό και λίγο bios και κατά 90% θα είσαι κιριλέ...

εγώ με αντιστοιχη μητρική έδινα σήμα με dsub + hdmi.

το λέει στα χαρακτηριστικά :

" Dual VGA Output: support DVI-D and D-Sub ports by independent display controllers"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...