Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop απο εξωτερικό.

bALERG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Οπως καταλάβατε από τον τίτλο, ενδιαφέρομαι για αγορά φορητού, και συγγεκριμενα netbook, από εξωτερικό (απο το Amazon για να ειμαι πιο σαφής). Ξερει κάποιος τι παίζει με εγγυήσεις κτλ? Με τους μετασχηματιστές ρεύματος? Ξέρω ότι στην Αμερική είναι διαφορετικοί (120 V). Μην το πάρω και το κάψω...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Αν κάτσεις και ψάξεις λίγο τα θέματα θα βρεις όλες τις απαντήσεις για αγορές μέσω Internet, εγγυήσεις, παραλαβές, τελωνεία, τάσεις, μετασχηματιστές, κλπ

Αν ακόμα έχεις απορία ... εδώ είμαστε.

Δημοσ.

απο ρευμα μην φοβασαι. ολα τα λαπτοπ/νετμπουκ δουλευουν και με 120 και 240, τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θελει ψαξιμο.

Κατα την γνωμη μου μην μπεις στον κοπο να αγορασεις κατι απο εξωτερικο, εκτος αν εχεις δει κατι συγκεκριμενο που δεν κυκλοφορει Ελλαδα και που δεν θα ερθει συντομα ή ακομα χειροτερα, που δεν θα ερθει ποτε.

Δημοσ.
απο ρευμα μην φοβασαι. ολα τα λαπτοπ/νετμπουκ δουλευουν και με 120 και 240, τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θελει ψαξιμο.

Κατα την γνωμη μου μην μπεις στον κοπο να αγορασεις κατι απο εξωτερικο, εκτος αν εχεις δει κατι συγκεκριμενο που δεν κυκλοφορει Ελλαδα και που δεν θα ερθει συντομα ή ακομα χειροτερα, που δεν θα ερθει ποτε.

Ή που το service γίνεται έτσι και αλλιώς στο εξωτερικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...