Προς το περιεχόμενο

windows xp θεμα?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βλεπω στο you tube μερικοι στην επιφανεια εργασιας τα εικονιδια τους δεν φαίνονται αλλα μολις πανε το βελακι αριστερα εμφανιζονται ολα τα εικονιδια που εχουν π.χ google,ο υπολογιστης μου,καδος ανακυκλωσησ κτλπ...πως μπορω και εγω να το κανω αυτο????με καπιο σαν θεμα?

Δημοσ.

χμμμ δεν βγαζω ακρη.ξερει κανενας πως μπορω να το κανω ??θελω ενα που τα εικονιδια που εχω να φαινονται πανω στην επιφανεια

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά, μπορείς να δώσεις κάποιο Link από το youtube και να πεις σε ποιο δευτερόλεπτο γίνεται το κόλπο;

Δημοσ.

σε αυτη την εικονα http://i28.tinypic.com/2qjg7ib.jpg π.χ οταν πηγενω το βελακι επανω να εμφανιζονται καπια εικονιδια..(google)

να οπος εδω στο 7:56/8:09 (δευτερολεπτα) στο αλλα να φαινονται πανω τα εικονιδια [ame]

[/ame]
Δημοσ.

Αν κάτσεις και παρακολουθήσεις τα βίντεο που σου έστειλα, σου λενε ότι μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου θέλεις (και πάνω).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι αλλα εγω θελω μια εργαλειοθηκη καπος πιο οραια ..ξερεις τιποτα?? γιατι αυτη εδω ειναι χαζομαρα.Καπου αλλο ειχα δει μια σαν αορατη ηταν

Δημοσ.

Αυτά είναι τα λεγόμενα application launchers...Υπάρχουν διάφορα προγράμματα όπως το RKlauncher, Objectdock, Rocketdock...Δοκίμασε κάποιο απ'όλα αυτά κι ότι σου αρέσει το κρατάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...