miza Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έχω βάλει το tint2 σε Openbox αλλα δεν μου εμφανίζει σε όλα τα προγράμματα το εικονίδιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να λύσω αυτό το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σε ποια προγραμματα ΔΕΝ στο εμφανιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Opera, amsn. Στο amsn δεν μου εμφάνιζε ούτε στο awn τα εικονίδια για κάποιο λόγο. Και το θέμα είναι ότι amsn και opera είναι τα μόνιμα ανοιχτά προγράμματα και μου τι σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Επειδη το tint2 δεν ειναι εφαρμογη gtk ή qt, δεν παιρνει τα εικονιδια του απο το αναλογο σετ που θα ορισεις για τις αντιστοιχες εφαρμογες. Λογικα, τα παιρνει απο το /usr/share/icons/, αλλα του opera πχ ειναι σε καποιο υποφακελο μεσα εκει αναλογα με το μεγεθος (πχ /usr/share/icons/hicolor/32x32/apps/opera.png). Μηπως το tint2 εχει μεγεθος (υψος βασικα) που δεν χωραει καποια απο τα εικονιδια που υπαρχουν εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πως μπορώ να δω που ακριβώς κοιτάει το tint2 για τα icons; Στο panel display έχω ορίσει ύψος 30, αλλα και 40 που το όρισα το ίδιο γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που τα παιρνει. Απο τις εφαρμογες που φαινονται στο δικο μου - τα iceweasel, skype, virtualbox, emesene εχουν διαφορετικο εικονιδιο στο θεμα εικονιδιων που εχω ορισει, αλλα παιρνουν το default - τα opera, midori, pidgin, smplayer δεν εχουν δικο τους εικονιδιο στο συγκεκριμενο θεμα, οποτε παιρνουν το default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στο tray εντωμεταξύ και το opera και το amsn φαίνονται κανονικά με τα εικονίδια τους και στα task δεν έχουν... Και στα υπόλοιπα προγράμματα συμβαίνει αυτό που λες και εσύ, όπου θέλει έχει default icon , σε αλλα έχει κανονικά το icon του θέματος που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καταρχην... φαουλ! Πως εβαλες κουμπι (για μενου???) στα αριστερα? Και τι κανει? Κατι τετοιες customιες πρεπει να ανεβαζονται στο αναλογο θεμα των screenshots με λεπτομερεις οδηγιες! Εχεις εγκατεστημενο το hicolor-icon-theme? >$ apt-cache show hicolor-icon-theme Description: default fallback theme for FreeDesktop.org icon themes This is the default fallback theme used by implementations of the Freedesktop.org Icon Theme specification. Tag: made-of::icons, made-of::svg, role::app-data, suite::{gnome,kde,xfce}, x11::theme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το κουμπί του menu αριστερά είναι fbpanel. Στην πραγματικότητα αυτό από εσένα το είδα. Έψαχνα γενικά πληροφορίες για το πως να στήσω το openbox και είδα σε ένα άλλο forum post σου που έλεγες για το fbpanel σβήνοντας όλα έχτος του menu. Το έφτιαξα έτσι το όρισα να είναι αριστερά πάνω και όρισα στο tint2 να τελειώνει εκεί που αρχίζει το fbpanel. Το hicolor-icon-theme είναι περασμένο. Έχω φάει ώρες να googlaro αλλα άκρη δεν έχω βρει...:cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 σε εμένα γιατί στην μπάρα του tint2 δείχνει ένα task panel για το fbpanel που τρέχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το κουμπί του menu αριστερά είναι fbpanel. Στην πραγματικότητα αυτό από εσένα το είδα. Έψαχνα γενικά πληροφορίες για το πως να στήσω το openbox και είδα σε ένα άλλο forum post σου που έλεγες για το fbpanel σβήνοντας όλα έχτος του menu. Το έφτιαξα έτσι το όρισα να είναι αριστερά πάνω και όρισα στο tint2 να τελειώνει εκεί που αρχίζει το fbpanel. Μπορείς να ποστάρεις το configuration του fbpanel; Το σήμα του debian στο έβγαλε αυτόματα; Αν θέλω άλλο λογότυπο δηλαδή πως το ορίζω; Αν κατάλαβα καλά είναι στο σημείο >Plugin { type = menu config { image = /usr/share/fbpanel/images/star.png ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 /usr/share/fbpanel/images μέσα εκεί έχει ένα αρχείο logo.png. άλλαξε το με ένα δικό σου και κάνε restart το fbpanel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Οκ το βρήκα πριν δω το ποστ σου Έκανα edit το ποστ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αυτο που φαινεται στην εικονα του miza με το λογοτυπο του debian ειναι fbpanel που εχει ΜΟΝΟ το μενου και τιποτε αλλο. Η εικονα του μενου αλλαζει απο αυτη την παραμετρο στο ~/.fbpanel/default. >Global { edge = bottom [b]allign = left margin = 0 widthtype = request[/b] width = 1 height = 32 transparent = false tintcolor = #000000 alpha = 0 setdocktype = true setpartialstrut = true autohide = false heightWhenHidden = 2 } Plugin { type = menu config { [b]image = /home/modis/.icons/hydroxygen/32x32/places/start-here-debian.png[/b] systemmenu { } } Με bold ειναι οι ρυθμισεις ζωτικης σημασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι, αυτό θέλω να κάνω. Να συνδυάσω το fbpanel με το tint2 όπως το έκανε ο miza. Για το μενού μόνο του fbpanel θα κρατήσω μόνο μέχρι αυτό που πόσταρες δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.