Προς το περιεχόμενο

tint2 no icons

miza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βάλει το tint2 σε Openbox αλλα δεν μου εμφανίζει σε όλα τα προγράμματα το εικονίδιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να λύσω αυτό το πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Opera, amsn. Στο amsn δεν μου εμφάνιζε ούτε στο awn τα εικονίδια για κάποιο λόγο. Και το θέμα είναι ότι amsn και opera είναι τα μόνιμα ανοιχτά προγράμματα και μου τι σπάει.

Επειδη το tint2 δεν ειναι εφαρμογη gtk ή qt, δεν παιρνει τα εικονιδια του απο το αναλογο σετ που θα ορισεις για τις αντιστοιχες εφαρμογες.

Λογικα, τα παιρνει απο το /usr/share/icons/, αλλα του opera πχ ειναι σε καποιο υποφακελο μεσα εκει αναλογα με το μεγεθος (πχ /usr/share/icons/hicolor/32x32/apps/opera.png).

Μηπως το tint2 εχει μεγεθος (υψος βασικα) που δεν χωραει καποια απο τα εικονιδια που υπαρχουν εκει?

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που τα παιρνει. Απο τις εφαρμογες που φαινονται στο δικο μου

- τα iceweasel, skype, virtualbox, emesene εχουν διαφορετικο εικονιδιο στο θεμα εικονιδιων που εχω ορισει, αλλα παιρνουν το default

- τα opera, midori, pidgin, smplayer δεν εχουν δικο τους εικονιδιο στο συγκεκριμενο θεμα, οποτε παιρνουν το default.

post-86335-129063079672_thumb.png

Στο tray εντωμεταξύ και το opera και το amsn φαίνονται κανονικά με τα εικονίδια τους και στα task δεν έχουν...

Και στα υπόλοιπα προγράμματα συμβαίνει αυτό που λες και εσύ, όπου θέλει έχει default icon , σε αλλα έχει κανονικά το icon του θέματος που έχω.

post-28461-129063079693_thumb.jpg

Καταρχην... φαουλ! :P

Πως εβαλες κουμπι (για μενου???) στα αριστερα? Και τι κανει? Κατι τετοιες customιες πρεπει να ανεβαζονται στο αναλογο θεμα των screenshots με λεπτομερεις οδηγιες!

Εχεις εγκατεστημενο το hicolor-icon-theme?

>$ apt-cache show hicolor-icon-theme
Description: default fallback theme for FreeDesktop.org icon themes
This is the default fallback theme used by implementations of the
Freedesktop.org Icon Theme specification.
Tag: made-of::icons, made-of::svg, role::app-data, suite::{gnome,kde,xfce}, x11::theme

Το κουμπί του menu αριστερά είναι fbpanel. Στην πραγματικότητα αυτό από εσένα το είδα. Έψαχνα γενικά πληροφορίες για το πως να στήσω το openbox και είδα σε ένα άλλο forum post σου που έλεγες για το fbpanel σβήνοντας όλα έχτος του menu. Το έφτιαξα έτσι το όρισα να είναι αριστερά πάνω και όρισα στο tint2 να τελειώνει εκεί που αρχίζει το fbpanel.

Το hicolor-icon-theme είναι περασμένο. Έχω φάει ώρες να googlaro αλλα άκρη δεν έχω βρει...:cry::cry::cry::cry::cry:

Το κουμπί του menu αριστερά είναι fbpanel. Στην πραγματικότητα αυτό από εσένα το είδα. Έψαχνα γενικά πληροφορίες για το πως να στήσω το openbox και είδα σε ένα άλλο forum post σου που έλεγες για το fbpanel σβήνοντας όλα έχτος του menu. Το έφτιαξα έτσι το όρισα να είναι αριστερά πάνω και όρισα στο tint2 να τελειώνει εκεί που αρχίζει το fbpanel.

Μπορείς να ποστάρεις το configuration του fbpanel; Το σήμα του debian στο έβγαλε αυτόματα; Αν θέλω άλλο λογότυπο δηλαδή πως το ορίζω;

Αν κατάλαβα καλά είναι στο σημείο

>Plugin {
   type = menu
   config {
   image = /usr/share/fbpanel/images/star.png

??

Αυτο που φαινεται στην εικονα του miza με το λογοτυπο του debian ειναι fbpanel που εχει ΜΟΝΟ το μενου και τιποτε αλλο.

Η εικονα του μενου αλλαζει απο αυτη την παραμετρο στο ~/.fbpanel/default.

>Global {
   edge = bottom
[b]allign = left
   margin = 0
   widthtype = request[/b]
   width = 1
   height = 32
   transparent = false
   tintcolor = #000000
   alpha = 0
   setdocktype = true
   setpartialstrut = true
   autohide = false
   heightWhenHidden = 2
}

Plugin {
   type = menu
   config {
       [b]image = /home/modis/.icons/hydroxygen/32x32/places/start-here-debian.png[/b]
       systemmenu {
       }
}

Με bold ειναι οι ρυθμισεις ζωτικης σημασιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...