teri_vti Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Xm, allagi apo asus se epox?? Apo poiotita ti leei??Se poio katastima exei?? Support me bios paizei??Gia oc kaluteri apo asus??
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Για OC κορυφή. Μόνη αντίπαλο βλέπω την αντίστοιχη Abit, κι αν... Για την ώρα μόνο στο HAC έχει έρθει. Ρώτα τους γιατί η προηγούμενη πατίδα έφυγε αμέσως...
georgeadams Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Αν έχεις Thoroughbred, τους multipliers μέχρι 12.5 τους έχεις ξεκλείδωτους έτσι κι αλλιώς. Αν τώρα ενώσεις τη γέφυρα L3 όπως αναφέρθηκε πιό πάνω, τότε θα βλέπεις (μόνο) από 13 και πάνω (αλλά δεν ξέρω αν θα στους δείχνει σωστά η board που έχεις). Για να την ενώσεις τη γέφυρα, πρώτα "βούλωσε" την τρύπα με μολύβι κηρομπογιάς (την προτιμώ σε σχέση με την κόλλα στιγμής γιατί βγαίνει εύκολα αν χρειαστεί) και μετά ένωσε τη γέφυρα με αγώγιμη βαφή επιδιόρθωσης πλακετών ή με επιδιορθωτικό αντίστασης παρπρίζ αυτοκινήτου.
madsc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Ναι και σε εμένα δεν δουλεύουν οι usb θύρες με ψηλά fsb (msi kt266). Λύση είναι να ξεκλειδώσεις multiplier άμα θες οπωσδήποτε oc. ʼλλη λύση δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά να κάηκε web camera λίγο χλωμό. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.