Προς το περιεχόμενο

image του παλιού δίσκου σε νέο

anapourna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε , έχω ένα netbook TOSHIBA NB 200Z το οποίο έχει έναν σκληρό 160 GB χωρισμένο σε δυο μέρη C και D μέσα στο D έχει ένα κρυφό αρχείο είναι τα win xp και αν για κάποιο λόγο θέλεις κανείς εγκατάσταση από την αρχή τα windows ξεκινάς με F12 και κάνει boot από το κρυφό αρχείο κλπ, ως όλα καλά .

Ερώτηση αυτό που θέλω είναι να αλλάξω το δίσκο με έναν SD 80GB και θέλω να πάρω τα win από εκεί τα οποία εiναι νόμιμα , πως θα κάνω ένα ακριβές αντίγραφο του δίσκου image ?

Δημοσ.

δε μπορεις να κανεις πληρες και πανομοιοτυπο αντιγραφο απο μεγαλυτερο σε μικροτερο σκληρο. ισως γινεται με κανα acronis να μικρηνεις το καθε partition,αλλα αν ο συνολικος χωρος που εχεις σε ολα πιασμενο ειναι πανω απο τα 80gb του ssd, τοτε ξεχνα το. και αν δεν ειναι, θα ειναι πολυ κοντα. οποτε θα τον πιταρεις κ θα σου μεινουν 5 gb ελευθερα. αν ισχυει κατι τετοιο, μπορεις να μεταφερεις μονο ορισμενα partition και τα υπολοιπα bye-bye.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα,πρέπει να βρείς τρόπο να εμφανίσεις το image τον windows,αν όντως είναι κρυμμένο αρχείο στο D:/ απλά πάνε επιλογές φακέλων και διάλεξε να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία.Αν δεν εμφανιστεί είναι σε κρυφό partition,οποτε πρέπει να βρείς τρόπο να το εμφανίσεις,όλα αυτά για να βρείς την κατάληξη του αρχείου αυτού(μάλλον .gho,δηλαδή ghost)με την κατάληξη πλέον μπορείς να βρείς σε πιο πρόγραμμα αντιστοιχεί,και να το περάσεις στον δίσκο που θες εσέι.

Δημοσ.

με ποιο προγραμμα μπορεις να δεις κρυφα partition? γιατι νομιζω σε τετοια πρεπει να βαζουν την εγκατασταση των windows στα φορητα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...