Freakster Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πως και που μπορείς να εξασκηθείς στη σκοποβολή στην αθήνα; Σου νοικιάζουν εξοπλισμό εκεί που θα πας;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες εδώ και μέσω των τηλεφώνων που υπάρχουν για σκοπευτικούς ομίλους. Εικάζω ότι αρχικά θα υπάρχει κάποιος στοιχειώδης εξοπλισμός, όμως όπως σε κάθε άθλημα/αγώνισμα αποκτάς δικά σου πράγματα με τον καιρό. Είχα παρακολουθήσει μια σχετική εκπομπή παλιότερα σε κάποιο μικρό κανάλι της Αττικής και ο εκπαιδευτής έλεγε ότι είναι δύσκολο με δανεικό εξοπλισμό, έχει να κάνει με το βάρος και το ζύγισμα του όπλου κυρίως.
ksaplostra Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ολοι οι σκοπευτικοί συλλογοι εχουν κάποια οπλα,συνήθως πιστόλια,πολυ εύκολα ομως μπορείς να κάνεις βολές με mp5 και κανα τυφέκιο εφόδου.
Freakster Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πρέπει δηλαδή να είσαι γραμμένος σε σύλλογο; Δε μπορείς να μπεις σε ένα απο τους διαμορφωμένους χώρους να νοικιάσεις ένα οπλο και να ρίξεις πέντε-δέκα βολές; Snoob ευχαριστώ για τα sites, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο μετά τη δουλειά.
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δε μπορείς να μπεις σε ένα απο τους διαμορφωμένους χώρους να νοικιάσεις ένα οπλο και να ρίξεις πέντε-δέκα βολές; 'Οχι. Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι δελτίο σκοπευτή σε ισχύ φρίκ. Το οποίο εκδίδεται μόνο από τη ΣΚοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Και μόνο εφ' όσον είσαι μέλος κάποιου σκοπευτικού συλλόγου/σωματείου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δες μερικές ακόμη πληροφορίες εδώ. Το forum από ό,τι το βλέπω είναι αρκετά δραστήριο -διάβαζα για αεροβόλα πιστόλια και κόστος, αλλά σε πρώτη φάση αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς μάλλον πρέπει να επιλέξεις σύλλογο κοντά στην περιοχή σου.
ksaplostra Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Freakster δεν γινεται να μπεις ετσι μια μερα και να κανεις κάποιες βολες και να φύγεις,ως σου είπαν και πιο πριν,αυτο ομως που μπορει να γινει ειναι το εξής:Αν εισαι έφεδρος,μπορείς να πας στο κοντινό στρατόπεδο και να μιλήσεις στον διοικητή του,ετσι ωστε οταν αυτοι πραγματοποιούν βολες,να πηγαίνεις κι εσυ.Αυτο βεβαια ως καταλαβαίνεις,ειναι καθαρα θεμα διοικητή και του λοιπού,εκει προσωπικού(υπάρχει και ο εξομοιωτής).
tzizzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 επίσης, στο άλσος καισαριανής, έχει τον γνωστό σκοπευτικό όμιλο καισαριανής
dragon12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 καλησπερα. ειμαι καινουριος εδω. ηθελα να ροτισω εαν εχουν απαγορευτη οι διοπτρες. εαν οχι γιατι δεν βρισκο τιποτα στο internet? ( sori για τα ορθ. λαθη αλλα ειμαι δυσλεκτικος ):o:o
Freakster Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 καλά που έγραψες να θυμηθώ να ποστάρω τι μου είπαν! Δήλωση νόμου 1599 (νομίζω), απόσπασμα ποινικού μητρώου, φωτογραφίες, αντίγραφο ταυτότητας, ιατρικές εξετάσεις, 60 ευρώ εγγραφή, 100 συνδρομή, 15 για την ταυτότητα.. ωφου.. :/
ksaplostra Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 καλησπερα. ειμαι καινουριος εδω. ηθελα να ροτισω εαν εχουν απαγορευτη οι διοπτρες.εαν οχι γιατι δεν βρισκο τιποτα στο internet? ( sori για τα ορθ. λαθη αλλα ειμαι δυσλεκτικος ):o:o Εχουν απαγορευθεί συγκεκριμένα ειδη όπως acog,holosight,reflex κλπ και πάλι ομως έρχονται μωρε..άλλωστε που να ξερει ο αλλος ποια είναι airsoft και ποια κανονική... Οι τιμες τους πάντως ειναι λύσσα(τα καλα σκοπευτικά(eoteck κλπ) έχουν κάνα 2 χιλιάδες και βάλε δολάρια).Απ'οτι μου εχουν πει...Όχι οτι ξέρω..Δεν ασχολούμαι με τέτοια χόμπι..
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γενικώς -υποτίθεται- πως απαγορεύεται οτιδήποτε (εκτός από τα ενσωματωμένα σκοπευτικά-ironsights του όπλου) σε βοηθά στην σκόπευση, ακόμα και οι μουφέξ που έχουμε στο airsoft/paintball. Συμπεριλαμβανομένων φακών και laser για RIS. Δεν έχω πηγή, αλλά μου το έχει επισημάνει φίλος, που ασχολείται με εμπόριο αμυντικού εξοπλισμού. Από την άλλη ειδικός φρουρός μου έχει αναφέρει πως μπορεί και να επιτρέπονται, αρκεί να μπορείς να δικαιολογήσεις την χρήση τους. Αμφιβάλλω βέβαια κατά πόσον η χρήση για airsoft ή paintball ικανοποιεί ως δικαιολογία, στη σκοποβολή όμως παίζει. Τώρα, πως γίνεται να απαγορεύονται και γνωστό μαγαζί (και όχι μόνο) να τα πουλάει στα 800μ από την ΓΑΔΑ, αυτό είναι άλλο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.