andreas_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 - ότι πολλές παρουσιάσεις και worshops έκαναν overlap και δεν μπόρεσα να πάω σε όσα ήθελα από το forum γνώρισα λίγους(αλλά εκλεκτούς). Την επόμενη φορά θα ρθω με τις μπιτζάμες κι ένα πλακάτ που θα λέει insomnia μπας και βρεθούμε βρε παιδιά. Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό!!! Δεν ήξερα που να πρωτοπάω!!! Έτρεχα πανικόβλητος στους διαδρόμους!!! Εδείς παιδιά πως βρεθήκατε??? Το είχατε κανονίσει ή απλά έτυχε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εδείς παιδιά πως βρεθήκατε??? Το είχατε κανονίσει ή απλά έτυχε??? έτυχε ο redLizard να 'ναι ο πρώτος που έπιασα κουβέντα. για τον Apoiko ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μακάρι να τα ξαναπούμε και στην επόμενη fosscomm. Γενικά είναι κάθε φορά και καλύτερα από άποψη ομιλιών, νομίζω ότι σιγά-σιγά ωριμάζει για πιο τεχνικές παρουσιάσεις και workshops. Χάρηκα πολύ που είδα μερικούς από εσάς (twiner, GiO, chased) και ελπίζω την επόμενη φορά να είστε περισσότεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Βασικά και εμένα μπορεί να με είδατε απλά δεν ξέρατε ότι είμαι συμφορουμίτης (openSUSE booth). Αντε και στο επόμενο με βλέπω να κατεβαίνω με Enlightenment Project booth (ή ίσως κάποια παρουσίαση ή κάποιο workshop) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μακάρι να τα ξαναπούμε και στην επόμενη fosscomm. Γενικά είναι κάθε φορά και καλύτερα από άποψη ομιλιών, νομίζω ότι σιγά-σιγά ωριμάζει για πιο τεχνικές παρουσιάσεις και workshops. Χάρηκα πολύ που είδα μερικούς από εσάς (twiner, GiO, chased) και ελπίζω την επόμενη φορά να είστε περισσότεροι Περιμένω τα videos... :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ήταν πάρα πολύ ωραία εκδήλωση! Μπράβο στα παιδιά από την οργανωτική επιτροπή που τρέξανε τόσο πολύ για να τα ετοιμάσουν όλα. Ειδικά ορισμένοι τις τελευταίες μέρες αντέξαν με πολύ λίγες ώρες ύπνο. Και εγώ χάρηκα για τις γνωριμίες με κάποιους από εδώ μέσα! Μπράβο σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 πηγα αλλα αφτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι εγιναν μερικα flame wars .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δυστυχώς τα flame wars πάντα θα υπάρχουν... Μόνο το ubuntu-fedora παρακολούθησα, στην ομιλία του hellug μου είπαν πως έπεσε πολύ το επίπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Οτάν βλέπω flames πραγματικά είναι από τις στιγμές που θέλω να σηκωθώ να φύγω. Κυρίως λόγο του ότι σε τέτοιες καταστάσεις και οι 2 (ή και περισσότερες) πλευρές έχουν σχεδόν κατά κανόνα, ηλίθια επιχειρήματα. Απλά, ντροπή σε όσους αρχίζουν flames... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εγώ δε θυμάμαι flames βρε παιδιά. Ίσως έτυχε να μην πάω στις συγκεκριμένες παρουσιάσεις. Μόνο για τον κάπως παραπλανητικό τίτλο** ενός ομιλητή θυμάμαι υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά έφυγα γιατί έπρεπε να προλάβω εργαστήριο. εδιτ: στην ομιλία του hellug μου είπαν πως έπεσε πολύ το επίπεδο... δεν παρατήρησα τίποτε τέτοιο. Μια χαρά ομιλία ήταν. **εδιτ2: don't get me wrong, εκτός απ'τη σχετική ασυμφωνία του τίτλου, βρήκα την ομιλία πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εγώ δε θυμάμαι flames βρε παιδιά. Ίσως έτυχε να μην πάω στις συγκεκριμένες παρουσιάσεις. Μόνο για τον κάπως παραπλανητικό τίτλο ενός ομιλητή θυμάμαι υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά έφυγα γιατί έπρεπε να προλάβω εργαστήριο. Μάλλον στο extreme web programming θα αναφέρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι φάση αυτό το extreme??? Ήμουν αλλού και δεν είδα καν τι είχε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ούτε εγώ ήμουν, μου το είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση http://thessaloniki.fosscomm.gr/index.php/Yliko το link απο το site του iloog http://ilug.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=679.msg3915;topicseen για την ακρίβεια του ilug . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.