Προς το περιεχόμενο

FOSSCOMM 2010 -- Θεσσαλονίκη 24-25 Απριλίου

markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Πφφ,μεγαλες προσδοκιες εχεις!

Βολευεσαι με κατι αντιστοιχο?...

Spoileeeerrr!! :P:p

Το τελευταίο είναι αυτό; Δεν το χω δει ακόμα.

Και για να μην βγω και γω offtopic, να κανονίσουμε να συναντηθούμε κάπου οι insomniacs, όσοι ανέβουμε :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Spoileeeerrr!! :P:p

Το τελευταίο είναι αυτό; Δεν το χω δει ακόμα.

Tα ειλικρινη sorries μου!...αλλα go stand in the corner που δεν το ειδες ακομα!:-)

Και για να μην βγω και γω offtopic, να κανονίσουμε να συναντηθούμε κάπου οι insomniacs, όσοι ανέβουμε :-)

+1

Θέλω και cheerleaders όμως, ε;

Μήπως ανεβαίνοντας να με φορτώσεις;

Κανόνιζα να ανέβω αλλά στις 25 έχω μία βάφτιση που δεν γίνεται να αποφύγω. Αυθημερόν δύσκολα.

Περιμένω bookλετάκι με την παρουσίαση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Πήγε κανείς στο συνέδριο να μας πει εντυπώσεις? Εγώ τελικά δεν μπόρεσα να ανέβω λόγο δουλειάς.

Χτες πηγα στην παρουσιαση του Apoikou(κριμα που ειχε περιορισμενο χρονο!Περιεκτικοτατος και επαξιο το χειροκροτημα που πηρε στην αρχη και στο τελος), στο virtualization(πολυ κοσμος για τοσο μικρη αιθουσα!)και στο linux και μουσικη,οπου εμαθα ενδιαφερον προγραμματα.Κριμα που δεν μπορεσα να μεινω στην παρουσιαση του Θ.Δουνια και της Ναταλιας ,οι οποιοι κανουν και τα δωρεαν μαθηματα blender στο greeklug.Γενικα πολυ κοσμος,παρα πολυ ωραια geek ατμοσφαιρα:-)Αν και δεν ξερω τι παιζει σε αντιστοιχες οργανωσεις,ειναι η πρωτη φορα που παω,πρεπει να ειναι πετυχημενη.Σε λιγο παω και για το δευτερο μερος.

Πω πω πωωωω........:-D

Ήταν πολύ ωραία!!! Το γλέντισα πολύ!!!

Βασικά αυτο που έκανε εντύπωση είναι ότι είχε πολύ κόσμο......δεν το περίμενα!!!Στο gentoo κρεμόμασταν και από τα παράθυρα!!!

Δυστυχώς και εγώ δεν μπόρεσα να πάω στην παρουσίαση του Θοδωρή και της Ναταλίας, είχα ξεμείνει στην python από πρίν!!!:mrgreen:

Και γενικά μου άρεσε πολύ ότι είχα συνέχεια την εντύπωση ότι άκουγα .................... linux linux linux linux linux linux linux linux linux και είχε πολύ πλάκα!!! :lol: :mrgreen:

:-)

πολύ ωραία εμπειρία το συνέδριο. Δεν περίμενα να δω τόσους geeks μαζεμένους.

μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση η ομάδα fedora, που είχε πολύ δυνατή παρουσία.

+ οι gentoo-άδες που είχαν και (3 νομίζω) developers μαζί τους.

+ η κοινότητα taspython, με το πιασάρικο όνομα.:P

+ αρκετά τζιμάνια ομιλητές με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

τα μείον ήταν ότι γινόταν χαμός από τον πολύ κόσμο και το πρόγραμμα αναγκαστικά πήγε πίσω μερικές φορές

- ότι πολλές παρουσιάσεις και worshops έκαναν overlap και δεν μπόρεσα να πάω σε όσα ήθελα :cry:

από το forum γνώρισα λίγους(αλλά εκλεκτούς).

Την επόμενη φορά θα ρθω με τις μπιτζάμες κι ένα πλακάτ που θα λέει insomnia μπας και βρεθούμε βρε παιδιά.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...