benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το θεμα ειναι απλο.Η κοστολογηση μια λυσης τεχνικου προβληματος,ασχετα με το αν καποιος ειναι επαγγελματιας η οχι εξαρταται πρωτα απο το αν εκανες πραγματικα καλη δουλεια.Γιατι υπαρχουν τεχνικοι με διπλωμα που εχουν κανει ουκ ολιγες λαλακιες και εχουν χασει η καταστρεψει αρχεια,σπανιωτερα δε εχουν χαλασει και hardware.Μιλαμε για συγκεκριμενες περιπτωσεις που εχω δει εγω ο ιδιος. Η δευτερη παραμετρος ειναι το προφιλ του πελατη.Ειναι ευπορος ,εχει μεγαλη επαγγελματικη αναγκη να επαναφερει καποια τρομερα σημαντικα αρχεια ,για παραδειγμα?Εχει αναγκη το PC του σε αψογη κατασταση οσο γινεται πιο γρηγορα? Αν ναι,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να εξυπηρετηθει τοσο γρηγορα απο κανενα μαγαζι στην Αθηνα.Την Ελληνικη πραγματικοτητα την ξερουμε ολοι. Τοτε εγω λοιπον θα του ελεγα ,αφου διαπιστωνα το ακριβες μεγεθος του προβληματος,''Εχετε τα ταδε και ταδε προβληματα. Ακομη δεν εχω κανει καμμια επιδιορθωση στο PC σας.Αν θελετε ,εγω χρεωνω τοσα,ενα χ,ψ ποσο.''Αν δεχοταν,τοτε ενταξει ,αλλιως το επαιρνε και εφευγε. Για την περιπτωση που περιεγραψες ,αφου πρωτα τον ενημερωνα,για να μην αισθανεται ομηρος μου,εγω προσωπικα θα τον χρεωνα 50 ευρω και να το παρει εκεινος απο το σπιτι μου.Και αυτο γιατι ολα τα καταστηματα υπολογιστων χρεωνουν πολυ περισσοτερα. Οοσο για τους εργατες που ειπωθηκε,σεβαστοι ,αλλα ας σπουδαζαν να ειχαν καποια αλλη πιο ξεκουραστη δουλεια.Ετσι ειναι η καπιταλιστικη κοινωνια,καλως η κακως η ευφυια αμειβεται περισσοτερο απο την σωματικη προσπαθεια.
guido Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Λοιπόν δεν είμαι τεχνικός καμία σχέση . Αλλά είχα την ατυχία να τρέχω και να φτιάχνω δωρεάν από δω και από κει PC σε γνωστούς , φίλους , συναδέλφους , συγγενείς κτλ. Ειλικρινά το έκοψα μαχαίρι γιατί πέρα από το τρέξιμο , αηδίασα με το θράσος ορισμένων . Και αν ο xy ψιλό γνωστός που πας και του κάνεις δωρεάν χάρη έχει τέτοιο θράσος καμιά φορά και υφάκι ξερόλα , τι περιμένετε από παντελώς αγνώστους που πρέπει να σας τα σκάσουν κιόλας;Να αναγνωρίσουν τον κόπο σου ή το μεράκι σου και να σε πληρώσουν με χαρά κιόλας; @@ Εγώ έπαψα να τρέχω όταν ένας συνάδελφος που λέγαμε απλά ένα γεια με φώναξε να πεταχτώ για λίγο σπίτι του να δω ένα πρόβλημα που έχει. Όταν πάω διαπιστώνω οτι θέλει να: Κάνω φορμάτ σε δύο πισι . Να βρω drivers για τα πάντα γιατί δεν είχε κανένα cd . Να του περάσω ένα ένα ότι soft είχε και πριν . Να του περάσω πάλι όλα τα games που παίζουν τα παιδιά του . Να του σετάρω το wireless στο ρουτερ και στα δύο PC γιατί βαρέθηκε τα καλώδια. Να περιμένω να κάνουν "test drive" τα παιδιά του μην δεν έχω περάσει κανα expansion (τι σκατά ήταν ξέρω γω) στο SIMS . Να του δείξω πως μπορεί να κατεβάζει ταινίες !!! (τι πατάωωωωωωωωωω για να κατέβει ταινίαααααα;;; ) . Και φυσικά όλα αυτά με απαίτηση λες και θα με πλήρωνε....Αλλά όχι λεφτά τελικά , αλλά μέχρι και από την τσέπη μου έβαλα για το ταξί να γυρίσω σπίτι γιατί νυχτώσαμε... Αλλά το θέμα είναι πως την επόμενη με παίρνει τηλ. και μου κάνει ουρλιάζοντας . ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΆΞΕΙΣ.ΤΩΡΑ!!! Μόλις μετά από 2-3 ερωτήσεις μου συνειδητοποίησα πως το "πρόβλημα" ήταν ότι του είχα βάλει homepage το google και όχι ότι σκατά έβγαινε πριν ως default ακουσε την πιο μεγαλοπρεπή παναγία που έχει ακούσει και δεν ξαναέφτιαξα κανενός τπτ πέρα από κολλητούς και μόνο.
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Guido σε καταλαβαινω απολυτα.Μου εχουν τυχει παρομοια περιστατικα.
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Οοσο για τους εργατες που ειπωθηκε,σεβαστοι ,αλλα ας σπουδαζαν να ειχαν καποια αλλη πιο ξεκουραστη δουλεια.Ετσι ειναι η καπιταλιστικη κοινωνια,καλως η κακως η ευφυια αμειβεται περισσοτερο απο την σωματικη προσπαθεια. Συγνώμη ρε φίλε, εγώ που είμαι υποψήφιος διδάκτορας, τι θα πρέπει να χρεώνω στην εργασία μου; Σιγά τους πυρηνικούς επιστήμονες όλους σας εδώ μέσα που βγάζετε από τη μύγα ξύγκι και σας φαίνονται και λίγα. Ή μήπως έχετε κάτι που σας καθιστά αξιόπιστους; Ερασιτεχνική εργασία προσφέρετε!!! Αλλά έτσι είναι... όλοι οι "άλλοι" είναι ακριβοί και κλέφτες μόνο "εμείς" είμαστε τα θύματα.
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Υποψηφιος διδακτορας?Πολυ ενδιαφερον.Σε ποια επιστημη?
panospeggy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Οοσο για τους εργατες που ειπωθηκε,σεβαστοι ,αλλα ας σπουδαζαν να ειχαν καποια αλλη πιο ξεκουραστη δουλεια.Ετσι ειναι η καπιταλιστικη κοινωνια,καλως η κακως η ευφυια αμειβεται περισσοτερο απο την σωματικη προσπαθεια. Προσωπικα σεβομαι περισσοτερο καποιον που δουλευει στην οικοδομη επειδη οι γονεις του δεν ειχαν τα λεφτα να του δωσουν να "σπουδασει", κι ομως αυτος εκατσε και εφτυσε αιμα για να βγαλει το χαρτζηλικη του, παρα καποιον που τα χει ολα ετοιμα, εχει 100 πτυχια (οσο και αν κουραστηκε να τα παρει, αυτο κι αν ηταν δικια του επιλογη...Αραγε αν δεν υπηρχε η επιλογη του δημοσιου υπαλληλου στην Ελλαδα θα τα παιρνε τα πτυχια????) και παινευται γι' αυτο και καθε μηνα αλλαζει iphone....
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 @guido ο κόσμος έχει γεμίσει γαιδαρους και ανοητους... δεν αξίζει να υποχωρεις για κανένα.. Και δεν συμβαίνει μόνο στα pc... παντού υπάρχουν αχάριστοι αλλά και θρασείς. Εμένα για παράδειγμα με πρήζουν συνεχώς για τσαμπέ μαθήματα tango και να σημειωθεί ότι έχω και ταλαιπωρημένη μέση. ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ---------- Υποψηφιος διδακτορας?Πολυ ενδιαφερον.Σε ποια επιστημη? Οικονομική επιστήμη. Επειδή τώρα ξεκινάω είμαι ανάμεσα σε βιομηχανική οργάνωση και διεθνές εμπόριο (καθώς προχωράω την εργασία θα φανεί... είναι συγγενοί). Πάντως σίγουρα θα χει να κάνει με Μικροοικονομία.
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 panospeggy, Δεν διαφωνω καθολου μαζι σου. Αλλα εδω δεν συζηταμε ,απο οτι καταλαβα,τις ηθικες παραμετρους ενος μικροαστου ,μικρου ψαριου στην μεγαλη λιμνη.Εδω μιλαμε για το ποσο θα πρεπει να αμοιβεται καποιος που προσφερει καποιες εκτακτες και επειγουσες υπηρεσιες σε καποιον αδαη,που βιαζεται τρομερα. Αλλιως ας πηγαινε σε καταστημα ,εκτος και αν ειναι υποκριτης και παει σε καποιον που ''ξερει'' για να του φαει χρονο και να μην δωσει δεκαρα. Για το θεμα των εργατων ειναι κοινωνικο/πολιτικο ζητημα και θα βγουμε εκτος θεματος.Εγω παντως οπως θα διαβασες ειπα ''καλως η κακως'' δεν ειπα οτι επικροτω. Αν θες να μαθεις ,προσωπικα,εναν πλουσιο θα τον ξεπουπουλιαζα,ενω εχω χαρισει και PC σε φτωχη οικογενεια.Αν διαβασεις τα προηγουμενα posts μου θα δεις οτι ειμαι σαφης. ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:27 ---------- @guido ο κόσμος έχει γεμίσει γαιδαρους και ανοητους... δεν αξίζει να υποχωρεις για κανένα.. Και δεν συμβαίνει μόνο στα pc... παντού υπάρχουν αχάριστοι αλλά και θρασείς. Εμένα για παράδειγμα με πρήζουν συνεχώς για τσαμπέ μαθήματα tango και να σημειωθεί ότι έχω και ταλαιπωρημένη μέση. ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ---------- Οικονομική επιστήμη. Επειδή τώρα ξεκινάω είμαι ανάμεσα σε βιομηχανική οργάνωση και διεθνές εμπόριο (καθώς προχωράω την εργασία θα φανεί... είναι συγγενοί). Πάντως σίγουρα θα χει να κάνει με Μικροοικονομία. Τρομερα ενδιαφερουσα επιστημη.Πας για διδακτικη,ακαδημαικη καριερα η για δουλεια στον ιδιωτικο τομεα?(Εγω ειμαι καθηγητης Αγγλικης φιλολογιας,αλλα εχω και πτυχιο φιλοσοφιας απο Αγγλικο πανεπιστημιο.Το δευτερο το πηρα απο μερακι.)
SilverCloak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 guido, στο χωριό μου λέμε δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι. Τα έχω πει 1000 φορές, όλοι την έχουμε πατήσει έτσι και ξαφνικά δεν είμαστε πλέον φανταστικά τυπάκια γιατί δεν τρέχουμε στον κάθε καραμήτρο να του τα κάνουμε όλα τζαπανταν. Ξυδάκι καραμήτροι. Tranquility, κατ' αρχάς έπρεπε να του πεις εξαρχής το ποσό και αν συμφωνούσε καλώς, αλλιώς αλλού. Έτσι που το έκανες, την ψιλοπάτησες και σωστά του έδωσες τα φράγκα πίσω. Για το τι πρέπει να χρεώνει ο τεχνικός, υπάρχουν και άλλα θέματα. Αν δεν σας αρέσουν οι τιμές, να πάτε αλλού. Να το φτιάξετε μόνοι σας κτλ. Και εμένα μου χάλασε ο θερμοσίφωνας, αλλά δεν βγήκα να γκρινιάζω για την ασυδοσία των ηλεκτρολόγων (που μου ζήτησαν από 30 μέχρι 120 Ευρώ για να μου αλλάξουν την αντίσταση - τη διάγνωση την είχα ήδη κάνει). Πήρα αυτόν που μου είπε 30 Ευρώ και τελείωσε το πανηγύρι. Δεν ζήτησα σε κανέναν να δω τα πτυχία του. Ήθελα να μου κάνει μια δουλειά και μου την έκανε (είχε τελειώσει και ένα ΤΕΙ ηλεκτρολογίας αυτός που μου πήρε 30 Ευρώ btw, ενώ ο γερό-μάστορας που ήθελε 120 δεν είχε τελειώσει τίποτα προφανώς). Τέλος η σύγκριση του κάθε τεχνικού με τη μισθωτή εργασία είναι απλά λανθασμένη. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι 2 αυτές κατηγορίες. Όποιος είναι μισθωτός, φράγκα δεν θα δει, πως να το κάνουμε τώρα; Αν θέλετε να συγκρίνουμε ελεύθερους επαγγελματίες μεταξύ τους, πχ μηχανικούς, γιατρούς και τεχνικούς, να δούμε τι χρεώνει ο καθένας... Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να γίνεται όμως, είναι αρπαχτές. Δεν μπορείς να λες στον άλλο κατόπιν εορτής το κοστολόγιο, όσο σου ήρθε και να μην δίνεις και απόδειξη.
SlimData Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δεν ζήτησα σε κανέναν να δω τα πτυχία του. Ήθελα να μου κάνει μια δουλειά και μου την έκανε ότι πιο σωστό έχει ειπωθεί....
CaptainHog Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλησπερα. διαβασα το ποστ ολοκληρο και ειλικρινα ξενερωσα...το να φτιαξω ενα πισι ενος φιλου για μενα ειναι χομπι...κατι σαν ξεκουραση..τουλαχιστον οσο ξερω να φτιαξω και οσο κοβει το μυαλο μου.(μπορει να ειμαι χαζος και να μην μου το εχουν πει ακομα).δουλευω 6 μερες την εβδομαδα απ τις 6:30 το πρωι εως τις 5 το απογευμα και μετα εχω και την αποσταση εως το σπιτι μου.ειμαι παντρεμενος και εχω και ενα παιδι 3 ετων οποτε καταλαβενετε οτι πρεπει και θελω να ασχοληθω λιγο και με την οικογενεια. anyway το να φτιαξω ενα πισι φιλου και οχι γνωστου με ξεκουραζει..βαζω λιγο μουσικουλα,καμια μπυρα και τα στριφτα μου και καθομαι στο γραφειο μου(το 3ο δωματιο στο οποιο εχω τα πισι μου) και χαλαρωνω.φτιαχνω το πισακι και περνα και η ωρα μου λιγο διαφορετικα.ποτε δεν σκεφτηκα να ζητησω χρηματα απο κανεναν. αν ειχα 1000 πτυχια δεν θα εφτιαχνα πισια.θα ημουν επιστημονας στη ΝΑΣΑ και στην μαικροσοφτ.ειμαι απο φτωχα @@@@ και δεν πηγα σε κολλεγια και πανεπιστημια.δουλευω απ τα 19 εως τωρα που ειμαι 30.ΕΥΤΥΧΩΣ λογω δουλειας εχω αρκετο hardware τσαμπα οποτε δεν με πειραζει αν καψω-χαλασω-σπασω κατι αθελα μου η οχι.(πειραματισμος !!)οταν εχω ενα πισι φιλου του λεω οτι εγω εως εκει ξερω.αν ειναι κατι αλλο δεν ξερω πως να βοηθησω. για να κλεισω το μακρυτατο ποστ μου. αν θετε να φτιαχνετε πισι σαν επαγγελματιες να εισαστε επαγγελματιες.αν οχι απλα να μην δεχεστε να φτιαξετε πισι γνωστων και αγνωστων.να ζητατε χρημα οταν η δουλεια σας ειναι επαγγελματικη.και αν αγαπας την ελλαδα αποδειξη!!!!! ΤΗΑΝΧ!
euklidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Συγνώμη ρε φίλε, εγώ που είμαι υποψήφιος διδάκτορας, τι θα πρέπει να χρεώνω στην εργασία μου; Σιγά τους πυρηνικούς επιστήμονες όλους σας εδώ μέσα που βγάζετε από τη μύγα ξύγκι και σας φαίνονται και λίγα. Ή μήπως έχετε κάτι που σας καθιστά αξιόπιστους; Ερασιτεχνική εργασία προσφέρετε!!! Αλλά έτσι είναι... όλοι οι "άλλοι" είναι ακριβοί και κλέφτες μόνο "εμείς" είμαστε τα θύματα. Kαλα ολα αυτα αλλα με διδακτορικο θα πηγαινες να δουλεψεις σε επιχειριση για 700 ευρω;
Roger Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Συμφωνω φιλε SilverCloak και προσθετω οτι Μια αντιπροσωπεια αυτοκινητου για να σου αλλαξει τακακια θελει μια ενδεικτικη τιμη 100€,ο μαστορακος στην γωνια γενικης επισκευης ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω παιρνει 60€ και η αποδειξη που θα παρεις θα ειναι το χαρτακι απο τα τσιγαρα που θα λεει τακακια 60€. Αν εχει ληξει η εγγυηση πας εις γνωση σου σε αυτον γιατι ξερεις οτι θα πληρωσεις λιγοτερα,ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,θα παρεις τηλεφωνο την επομενη φορα τον Μητσαρα τον μαστορα να τον ρωτησεις γιατι ρεταρει και σβηνει.Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ,ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. Πανομοιωτηπα λοιπον ειναι και στον χωρο της πληροφορικης,ή δινεις 40-50€ σε εναν τεχνικο που ξερεις και εμπιστευεσαι ή δινεις 135€ στο πλαισιο και τους καρχαριες. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΑΡΙΕΣ. Αν η σχεση που θα αναπτυχθει ειναι υγιης ,καλλιστα μπορει την επομενη φορα να γινουνε υποχωρησεις και εξυπηρετησεις και απο τους δυο.Την στιγμη που θα με γνωρισει και σε αλλους πελατες οπου ολοι ειναι ευχαριστημενοι,φυσικα και να παω σπιτι του για βλαβη και να καθεται με τις πυτζαμες να πινει ουισκακι.ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αν υπαρξει εκμεταλλευση τηλεφωνου και απασχολησης για υποστηριξη περιεργες ωρες,το ξεκοβεις και κινεισαι διαφορετικα. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
guido Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το θέμα είναι πως στην Ελλάδα όλοι είναι ξερόλες. Αυτός που λες να μάθει να το φτιάξει μόνος του , όχι μόνο δεν θα μάθει ποτέ , αλλά θα έχει και πάντα άποψη με ύφος και στυλάκι για το τι φταίει αλλά και για το πόσο απλό και ανέξοδο είναι και αυτό που πρέπει να γίνει.. κάποτε είχα (τσάμπα κλασικά) σετάρει - συνδέσει ένα router σε γνωστό , οταν έβαλε dsl , ενσύρματα με το λάπτοπ του (δεν ήταν wireless το m/r) , αφού με είχε ζαλίσει πρώτα οτι του φέρανε χαλασμένο τα λαμόγια ,και δεν δουλεύει , ενώ δεν είχε ιδέα καν τι ειναι το router . Αφού το συνδέω και όλα κομπλέ , την επόμενη μέρα με παίρνει τηλ και μου κάνει . ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ . ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ . ΤΑ @@ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ . ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ . Ο τύπος είχες πάρει το λαπτοπ στην δουλειά το πρωι , και όταν γυρισε σπίτι προσπαθούσε να μπει νετ χωρίς να ξαναβάλει το utp καλώδιο :S Κατα τα άλλα όμως , ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΚΑΙ @@ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ. Ξερει αυτός ρε. Δεν πιάνεται κορόιδο o Ελληνας
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλησπερα. διαβασα το ποστ ολοκληρο και ειλικρινα ξενερωσα...το να φτιαξω ενα πισι ενος φιλου για μενα ειναι χομπι...κατι σαν ξεκουραση..τουλαχιστον οσο ξερω να φτιαξω και οσο κοβει το μυαλο μου.(μπορει να ειμαι χαζος και να μην μου το εχουν πει ακομα).δουλευω 6 μερες την εβδομαδα απ τις 6:30 το πρωι εως τις 5 το απογευμα και μετα εχω και την αποσταση εως το σπιτι μου.ειμαι παντρεμενος και εχω και ενα παιδι 3 ετων οποτε καταλαβενετε οτι πρεπει και θελω να ασχοληθω λιγο και με την οικογενεια. anyway το να φτιαξω ενα πισι φιλου και οχι γνωστου με ξεκουραζει..βαζω λιγο μουσικουλα,καμια μπυρα και τα στριφτα μου και καθομαι στο γραφειο μου(το 3ο δωματιο στο οποιο εχω τα πισι μου) και χαλαρωνω.φτιαχνω το πισακι και περνα και η ωρα μου λιγο διαφορετικα.ποτε δεν σκεφτηκα να ζητησω χρηματα απο κανεναν. αν ειχα 1000 πτυχια δεν θα εφτιαχνα πισια.θα ημουν επιστημονας στη ΝΑΣΑ και στην μαικροσοφτ.ειμαι απο φτωχα @@@@ και δεν πηγα σε κολλεγια και πανεπιστημια.δουλευω απ τα 19 εως τωρα που ειμαι 30.ΕΥΤΥΧΩΣ λογω δουλειας εχω αρκετο hardware τσαμπα οποτε δεν με πειραζει αν καψω-χαλασω-σπασω κατι αθελα μου η οχι.(πειραματισμος !!)οταν εχω ενα πισι φιλου του λεω οτι εγω εως εκει ξερω.αν ειναι κατι αλλο δεν ξερω πως να βοηθησω. για να κλεισω το μακρυτατο ποστ μου. αν θετε να φτιαχνετε πισι σαν επαγγελματιες να εισαστε επαγγελματιες.αν οχι απλα να μην δεχεστε να φτιαξετε πισι γνωστων και αγνωστων.να ζητατε χρημα οταν η δουλεια σας ειναι επαγγελματικη.και αν αγαπας την ελλαδα αποδειξη!!!!! ΤΗΑΝΧ! Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. +1000 Τρομερα ενδιαφερουσα επιστημη.Πας για διδακτικη,ακαδημαικη καριερα η για δουλεια στον ιδιωτικο τομεα?(Εγω ειμαι καθηγητης Αγγλικης φιλολογιας,αλλα εχω και πτυχιο φιλοσοφιας απο Αγγλικο πανεπιστημιο.Το δευτερο το πηρα απο μερακι.) Ελπίζω ακαδημαϊκή . Και ναι αν δεν σου αρέσει (όπως λες και συ το πήρες απο μεράκι) δεν μπορείς να αντέξεις τόση πίεση. Kαλα ολα αυτα αλλα με διδακτορικο θα πηγαινες να δουλεψεις σε επιχειριση για 700 ευρω; Είπα ότι θα πήγαινα να δουλέψω για 700 ευρώ; Εγώ για άλλο λόγο το είπα. Βλέπω εδώ μέσα όλοι να κλαίγονται για το πόσα λίγα είναι τα 10 ευρώ την ώρα αφορολόγητα και για ερασιτεχνική εργασία. Μην το ξεχνάμε... είναι ερασιτεχνική!!! Δεν λέω ότι είναι κακό που τα παίρνουν... αν υπάρχει τέτοια ζήτηση που να οδηγεί εκει τις τιμές καλά κάνετε. Αλλά όχι να μου κλαίγεστε κιόλας. Και όσον αφορά τα 700 ευρώ.... αν ρε φίλε δεν βρίσκω δουλειά τι να κάνω; Άλλωστε δεν είμαι ακόμα διδακτορικός... απλά υποψήφιος.. μπορεί να μην τα καταφέρω. Είδομεν... άλλωστε έχω αρκετά καλές γνώσεις στους Η/Υ... που ξέρεις, μπορεί να αρχίσω και εγώ τις "φτωχοδουλειές" των 10 ευρώ την ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.