Alexisssss Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δηλαδή επειδη το κάθε πλαίσιο ζηταει 135€, θεωρείτε ρε παιδιά οτι πρέπει να πληρώνεστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10€ την εργατοώρα σας ΚΑΙ μαύρη=αφορολόγητη?Θέλετε να μου πείτε οτι όλοι σας είστε πτυχιούχοι τεχνικοί υπολογιστών και χαραμίζεται το ταλέντο σας με τα πισι των γνωστών? 60€ για 4 ώρες απασχόληση?Αφορολόγητα? Χωρίς ίχνος κακίας-παρεξήγησης αλλά πάτε καλά? Τι νομίζετε οτι φτιάχνετε διαστημόπλοια? Με αυτό το σκεπτικό ο μπαρμπα-Μήτσος που σου αλλάζει τακάκια στα φρένα στα οποία κρέμεται η ζωή σου&όσων συναντάς στον δρόμο 8α έπρεπε να παίρνει ακατέβατα 50€/ώρα!! Μήπως περάσατε μαζί με τις πολυεθνικές(eshops) που μας γδέρνουν χρόνια τώρα,τα ευρώ για στραγάλια???? Φιλικά,ενας Μηχανολόγος Μηχανικός, Ιδ.Υπάλληλος, που είναι υπεύθυνος σε εγκαταστάσεις εκατομμυρίων ευρώ&τουλάχιστον 100 εργαζόμενων και παίρνει 1300€/μήνα καθαρά και πληρώνει 600€/μήνα ΦΜΥ(Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών)+ΙΚΑ. Ξέρετε αυτά που αν τα πληρώναμε-πληρώνατε όλοι δεν θα κατρακυλούσαμε τώρα σαν χώρα. Λίγο κράτει ρε παιδιά!!! Φιλικά Χρήστος. Αν του πεις οτι θα παρεις λιγοτερα απο 30 ευρω,δεν υπαρχει περιπτωση να καθοσουν να του φτιαξεις το pc 4 ολοκληρες ωρες....Και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να το καθαρισεις.. Αλλα φιλος αν υπηρχε καποιο προβλημα στην ολη κατασταση αυτο προεκυψε σιγουρα στην συνενοηση... Βεβαια που να ηξερες κι εσυ τι θα συναντουσες.. Κι εγω πιστευω πως ενα 50αρι θα το παρεις σιγουρα... Αλλα στην θεση σου θα επαιρνα τα αρχεια και θα εκανα φορματ οπως ειπαν και τα παιδια
kostastnt Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ζήτα ένα 50άρικο έτσι απλά... Αν δεν του αρέσει να ρώταγε από την αρχή...
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παιδιά τι ανοησίες είναι αυτές; Σας φαίνεται τρελό παίδεμα 4 ώρες μπροστά στο pc; Για έλα λίγο πιλοφόρι σε καμιά οικοδομή ή οδηγός ντάλα μεσημέρι το καλοκαίρι σε σάπιο βανάκι και μετά γύρνα πες μου για το πόσο κουράστηκες. Ποιος παίρνει σήμερα πάνω από 40 ευρώ καθαρά και αφορολόγητα την ημέρα (8ωρο και βάλε); Και σεις για 4 ώρες θέλετε τα ίδια; Και εντάξει τόσα θέλετε ... αφού σας τα δίνουν καλά κάνετε... αλλά ε όχι να κλαίγεστε ότι είναι και λίγα. Μήπως πρέπει να σας κάτσουν κιόλας; Άντε... γίνατε όλοι επιστήμονες εδώ μέσα.
justapstar7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ζήτα ένα 50άρικο έτσι απλά... Αν δεν του αρέσει να ρώταγε από την αρχή... & αν σου ζητήσω απόδειξη λογικά θα μου πείς τράβα αλλού αν θες με απόδειξη να σου πάρουν 100,σωστά?
lionheart75 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά τι τρώγεστε ήθελα να ήξερα? Αφενός ο topic starter δεν έχει απαντήσει, πέραν του αρχικού πόστ, καθώς επίσης δεν γνωρίζουμε αν είναι επαγγελματίας τεχνικός ή απλός γνώστης σαν πολλούς εδώ μέσα. Επίσης δεν ξέρουμε πόσα πήρε ή αν πήρε. Το πράγμα για μένα είναι απλό. Το να ασχολεισαι με πισι φίλων, γνωστών , συναδέλφων, γειτόνων κτλ που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, καταντά απο ένα σημείο και μετά κουραστικό και σπαστικό διότι σε πρήζουν συνέχεια με την κάθε πατάτα που κάνουν. Επειδή ΔΕΝ πρόκειται φυσικά, όχι για τους φίλους αλλά για τους υπολοίπους, να δείς κάνα φράγκο τις περισσότερες φορές (ΝΑΙ ΜΑΥΡΑ) επειδή γιαυτο το λόγο σε βρήκαν εσένα σαν γνωστό για να μην πληρώσουν αλλιώς θα πήγαιναν στο Πλαίσιο, τότε πολύ απλά το κόβεις βρίσκοντας κάθε δικαιολογία μέχρι να το καταλάβουν. Ξέρετε πόσες φορές μου έτυχε εμένα που δεν έβρισκα χρόνο μετά ούτε να φτιάξω τα δικά μου... Αν τώρα είσαι επαγγελματίας τσιμπάς το 50άρι και κόβεις και απόδειξη φυσικά - φυαικά όπως οι Γιατροί....
justapstar7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σε αυτό που συμφωνώ 100% ειναι το πρήξιμο που τρώς απο όσους ξέρουν οτι ξερεις και πάνε για το τσάμπα.. απλά διαφωνώ κάθετα με την υπερεκτίμηση-κοστολόγηση των γνώσεων μας..
tranquility Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παιδια sorry απλα ηθελα να ακουσω τιμες για να μην επηρεασω λεγοντας ποσα πηρα εξαρχης. Λοιπον εγω στην τσεπη εβαλα 40€ για ενα συστημα που ο φιλος φιλου δεν ηθελε φορματ γιατι ειχε πολλα εγκατεστημενα προγραμματα, παιχνιδια κτλ. Σαφως και το φορματ ειναι η πιο ευκολη και γρηγορη λυση. Ο τεχνικος φιλος του του ειπε οτι κανα 10€ θα επαιρνε, το πολυ 30€ για τετοιες δουλειες (σε μαγαζι που φτιαχνει PC δουλευει). Το αποτελεσμα ητανε απο τα νευρα μου μιας και με πηρε 3-4 φορες τηλεφωνο για πρηξιμο να παω στην δουλεια του λιγο πιο μετα και να του γυρισω πισω ολο το ποσο και ευγενικα να του πω οτι την επομενη φορα που κατι θα χαλασει να σας το φτιαξει ο φιλος σας. Εννοειται αν ητανε κατι απλο θα χρεωνα 20-30€ το πολυ και εννοειται για φιλους ειναι ολα ενα ποτο κερασμα ;-)
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μερικοί παίρνουν 50 για έναν format και μου την σπάει, ούτε γιατροί να ήταν, σιγά την τέχνη πια. Τώρα αν ο άλλος δεν θέλει φορμάτ και θέλει να καείς και τα 50 λίγα είναι. Εγώ δεν θα το αναλάμβανα καν.
lionheart75 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σε αυτό που συμφωνώ 100% ειναι το πρήξιμο που τρώς απο όσους ξέρουν οτι ξερεις και πάνε για το τσάμπα..απλά διαφωνώ κάθετα με την υπερεκτίμηση-κοστολόγηση των γνώσεων μας.. Με το ίδιο σκεπτικό τότε ας κάτσουν κάνα 6ωρο καθημερινά στο πίσι, ας το λύσουν - δέσουν καμμιά δεκαριά φορές να δουν τι παίζει, ας ανοίξουν τα στραβά τους να μάθουν κάνα προγραμματάκι, ας δούνε στο φινάλε - φινάλε κάνα video οδηγό στο youtube βρε αδερφέ... Να μάθουν δύο πράγματα Τα λέω λίγο χύμα για πλάκα αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα... Θυμάμαι κάποτε που σκάγαμε πιστιρικάδες 10 και 15 ευρώ για ένα cd αντεγραμένου game για PS1. Έλεος, δηλαδή αυτοί τι πουλάγανε? Τη γνώση του κατεβάσματος / καψίματος?
panospeggy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μην το παμε μακρια, δειτε τι γινετε στις αγγελιες γενικοτερα και δεν αναφερω το συγκεκριμενο σαιτ μονο αλλα γενικα. Ολοι θελουν να αγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες-χωμα-λιωμα και το προιον να ναι αψεγαδιαστο-καινουργιο-σφραγισμενο-αποδειξη...Οι ιδιοι ομως που ζητανε να αγορασουν με ψιχουλα πουλανε τα δικα τους πραγματα χρυσαφι σε τιμη σχεδον οσο εχει καινουργιο σε μαγαζι...
lionheart75 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μην το παμε μακρια, δειτε τι γινετε στις αγγελιες γενικοτερα και δεν αναφερω το συγκεκριμενο σαιτ μονο αλλα γενικα. Ολοι θελουν να αγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες-χωμα-λιωμα και το προιον να ναι αψεγαδιαστο-καινουργιο-σφραγισμενο-αποδειξη...Οι ιδιοι ομως που ζητανε να αγορασουν με ψιχουλα πουλανε τα δικα τους πραγματα χρυσαφι σε τιμη σχεδον οσο εχει καινουργιο σε μαγαζι... +1 Τι να λέμε μου έχει συμβεί πολλές φορές....
justapstar7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μην το παμε μακρια, δειτε τι γινετε στις αγγελιες γενικοτερα και δεν αναφερω το συγκεκριμενο σαιτ μονο αλλα γενικα. Ολοι θελουν να αγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες-χωμα-λιωμα και το προιον να ναι αψεγαδιαστο-καινουργιο-σφραγισμενο-αποδειξη...Οι ιδιοι ομως που ζητανε να αγορασουν με ψιχουλα πουλανε τα δικα τους πραγματα χρυσαφι σε τιμη σχεδον οσο εχει καινουργιο σε μαγαζι... Αυτούς τους κάνεις πέρα κ συνδιαλέγεσαι με ποιο λογικά άτομα..προφανώς! Με την απομόνωση έρχεται κ η συμμόρφωση.
tsioudiver Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι μεν σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά να πω οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά απο τεχνικό σε τεχνικό. Ο καθένας μας διαφορετικά θα προσέξει και θα συντηρησει τον εκάστοτε υπολογιστή. Και φυσικά ο καθένας διαφορετικά θα τιμολογήσει την εργασία και τον χρόνο του. Διαβάζοντας τα παραπάνω καταλήγω στο συμπέρασμα οτι καλύτερα θα είναι να ξεκαθαρίζεται εξαρχής η τμολόγηση εφόσον έχει εξακριβωθεί και ο τύπος εργασίας που θα πραγματοποηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.