aledjo Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300632
tarantules Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το θράσος θα ήταν να του ζητούσε και απόδειξη
blacksuede Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καλό θα ήταν αυτός που ξεκίνησε το θέμα, και έκανε σήμερα εγγραφή στο ινσόμνια, να πει τελικά το end of story , να μη χαλάμε τσάμπα ενέργεια...
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το θράσος θα ήταν να του ζητούσε και απόδειξη ε τότε γιατί να δίνει απόδειξη ο ταξιτζής κτλ... ---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- καλό θα ήταν αυτός που ξεκίνησε το θέμα, και έκανε σήμερα εγγραφή στο ινσόμνια, να πει τελικά το end of story , να μη χαλάμε τσάμπα ενέργεια... λεπτομέρειες
chiderboy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τι απόδειξη κόβουμε σε αυτή τι περίπτωση; Σαν τι ειδικά αν δεν φαίνεται σαν επάγγελμα μας; Και φυσικά να κόβεται απόδειξη άμα είναι εύκολο. Απλά στον κόπο σου που στην περίπτωση μας δε νομίζω να χρυσοπληρώθηκε κιόλας βάζουμε και ένα έξτρα για το κράτος
SlimData Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σαν μαγαζί σίγουρα 60€... σαν ιδιωτική δουλειά 30 εως 45€, αναλόγως ποιος είναι αυτός που εξυπηρετείς. ποτέ όμως να πάω να το πάρω και να το ξαναφέρω. δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. εκτός αν ακουμπήσει κατοστάρικο, τότε υπάρχει
tarantules Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ενημερωτικα αναφερω οτι γνωστη αλυσιδα χρεωνει 15€ και μονο που αφηνεις εκει το μηχανημα, 45€ για να βρει τι φταιει, 50€ το σκαναρισμα του υπολογιστη για ιους(με την προυποθεση οτι θα χρεωθεις και την αγορα antivirus απο αυτους σε προνομιακη τιμη!) και εννοειται αν θελει αλλαγη κατι απο hardware το χρεωνουνε extra απο γνησια καινουργια κομματια (λογικο) και γυρω στα 20€ το να το παραλαβει και να το μεταφερει πισω στον χωρο σου. Αλλη μεγαλη αλυσιδα χρεωνει ξεχωριστα φορματ, εγκατασταση λογισμικου, εγκατασταση drivers κτλ κτλ κτλ. Kαι μετά αναρωτιώμαστε γιατί όλοι οι άσχετοι ψάχνουν ένα κορόϊδο-γνώστη φίλο τους να τους φτοιάξει το pc όταν το χαλάσει.Wellcome to ΤΖΑΜΠΑland
kavaliotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει αλλες χρεωσεις. http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=01.SupportShops
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το να κάνεις μια εξυπηρέτηση δεν είναι κουραστικό (τις λιγότερες φορές ....) ---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- Το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει αλλες χρεωσεις. http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=01.SupportShops των 2 εβδ :-(
aghahowa Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το πλαισιο ζηταει 135€ για φορματ και να μην χαθουν τα data.
Bspus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πειτε μου τωρα εσεις ποσο θα χρεωνατε να σας πω μετα εγω απαντηση απο αυτον και τι μου ειπε και ενας φιλος του τεχνικος για το ποσο θα χρεωνε αυτος. Αντε γιατι πας να κανεις το καλο και σου την λενε και απο πανω οι αχαριστοι που ολα τα εχουν ευκολα και θελουν να βγουν και απο πανω... Δεν μας ειπες τι σχεση εχεις με αυτον γιατι αναλογα παιζουν και οι τιμες. Γιατι για να λες οτι πας να κανεις καλο δεν θα ηταν και αγνωστος. Εγω παντως οσες φορες επισκευαζω PC φιλων/γνωστων το κανω φυσικα δωρεαν αλλα δεχομαι κερασμα φαγητου που συνηθως ακολουθει. Για φιλους φιλων συνηθως ενα συμβολικο ποσο (πχ 20 ευρω) για οσο παρει (αν ειναι πανευκολο βεβαια δεν παιρνω τιποτα) και να βλεπουν να μαθαινουν οσο μπορουν. Δηλαδη παλι σαν χαρη το κανω και αμα εχω ορεξη.
justapstar7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δηλαδή επειδη το κάθε πλαίσιο ζηταει 135€, θεωρείτε ρε παιδιά οτι πρέπει να πληρώνεστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10€ την εργατοώρα σας ΚΑΙ μαύρη=αφορολόγητη? Θέλετε να μου πείτε οτι όλοι σας είστε πτυχιούχοι τεχνικοί υπολογιστών και χαραμίζεται το ταλέντο σας με τα πισι των γνωστών? 60€ για 4 ώρες απασχόληση?Αφορολόγητα? Χωρίς ίχνος κακίας-παρεξήγησης αλλά πάτε καλά? Τι νομίζετε οτι φτιάχνετε διαστημόπλοια? Με αυτό το σκεπτικό ο μπαρμπα-Μήτσος που σου αλλάζει τακάκια στα φρένα στα οποία κρέμεται η ζωή σου&όσων συναντάς στον δρόμο 8α έπρεπε να παίρνει ακατέβατα 50€/ώρα!! Μήπως περάσατε μαζί με τις πολυεθνικές(eshops) που μας γδέρνουν χρόνια τώρα,τα ευρώ για στραγάλια???? Φιλικά,ενας Μηχανολόγος Μηχανικός, Ιδ.Υπάλληλος, που είναι υπεύθυνος σε εγκαταστάσεις εκατομμυρίων ευρώ&τουλάχιστον 100 εργαζόμενων και παίρνει 1300€/μήνα καθαρά και πληρώνει 600€/μήνα ΦΜΥ(Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών)+ΙΚΑ. Ξέρετε αυτά που αν τα πληρώναμε-πληρώνατε όλοι δεν θα κατρακυλούσαμε τώρα σαν χώρα. Λίγο κράτει ρε παιδιά!!! Φιλικά Χρήστος.
ss13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ανάλογα με την περίπτωση παίρνεις και τα ανάλογα χρήματα , το μεροκάματο είναι κυμαινόμενο !!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε έλεος, διάβασα το θέμα. Ας πει τώρα το ποσό που απαιτήθηκε ο thread starter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.