Προς το περιεχόμενο

Εσείς ΠΟΣΟ θα χρεώνατε ;;;

tranquility

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι όντως .

που να καταλάβει ο άλλος πόσο χάσιμο χρόνου είναι για σένα να περιμένεις σπίτι του 30 λεπτά να περαστούν τα windows , ενώ άμα το είχες σπίτι σου απλά θα έκανες κάτι άλλο εκείνη την ώρα κτλ.

Επίσης όλοι βιάζονται και όλα είναι επείγον , αλλά άμα τελικά τους πείσεις πως δεν πας και πρέπει να στο φέρουν , θα στο φέρουν μετά από 2-3 βδομάδες....

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε ναι όντως .

που να καταλάβει ο άλλος πόσο χάσιμο χρόνου είναι για σένα να περιμένεις σπίτι του 30 λεπτά να περαστούν τα windows , ενώ άμα το είχες σπίτι σου απλά θα έκανες κάτι άλλο εκείνη την ώρα κτλ.

Επίσης όλοι βιάζονται και όλα είναι επείγον , αλλά άμα τελικά τους πείσεις πως δεν πας και πρέπει να στο φέρουν , θα στο φέρουν μετά από 2-3 βδομάδες....

Αυτη ειναι η αποψη του τεχνικου ,και δεν ειναι παραλογη.

Κοιτα τωρα την αποψη του πελατη :P .Αν καποιος το παει στον τεχνικο και ρωτησει ποτε ακριβως θα παρει πισω το μηχανημα ειναι σιγουρο οτι θα παρει ξεκαθαρη απαντηση ? (Δεκτο να εχει προσθεσει και ενα αβατζο υπολογιζοντας καποια απροβλεπτη δυσκολια ).Και αν θα παρει θα πρεπει να βασιστει σε αυτη ? Ρωταω γιατι μια φιλη μου που το πηγε , και της ειπε ελα αυριο να το παρεις , τελικα δεν της το παρεδωσε την ωρα που ειχε υποσχεθει, γιατι...ηθελε να παει στην τραπεζα οπως ειπε και δεν προλαβε .;) .Την επομενη φορα δεν θα απαιτησει να κανει την δουλεια ο τεχνικος στο σπιτι της ?

Δημοσ.

οχι σωστό είναι αυτό που λες 100%

απλά εγώ και ο Antretng αναφερόμαστε στα 2 παραπάνω post ως μη επαγγελματίες , για τις απαιτήσεις που έχουν γνωστοί - συγγενείς κτλ που τους φτιάχνουμε τα PC δωρεάν.. :)

Δημοσ.
οχι σωστό είναι αυτό που λες 100%

απλά εγώ και ο Antretng αναφερόμαστε στα 2 παραπάνω post ως μη επαγγελματίες , για τις απαιτήσεις που έχουν γνωστοί - συγγενείς κτλ που τους φτιάχνουμε τα PC δωρεάν.. :)

Δεν το προσεξα (σορρυ).:o

Αλλα και αυτο που ειπα δυστυχως ειναι μια πραγματικοτητα.Αυτες επισημαινουμε φυσικα,δεν προκειται για προσωπικες επιθεσεις η παρατηρησεις :-)

Δημοσ.

όχι καμία σχέση . δεν το πήρα στραβά.Ούτε σαν παρατήρηση ούτε τπτ σχετικό.

απλά διευκρίνηση έκανα :-)

Δημοσ.

Εγω παρατηρω το εξης. Οτι εκτος απο τις συζητησεις περι πειρατειας στο insomnia τωρα γινανε ατερμονες και οι συζητησεις για την αμοιβη των τεχνικων.:-):lol:

Δημοσ.

Το πιο τραγικό είναι ότι προσφατα είχε προβλημα το laptop ... το τονίζω LAPTOP... μιας κοπέλας και όχι πρέπει να πάω σπιτι για να το φτιάξω... δεν μπορεί να το φέρει :mad:

... και δεν το έπιασες το υπονοούμενο? :P

ε ναι όντως .

Γι'αυτό και η χρέωση κατ'οίκον είναι μεγαλύτερη. Στο μαγαζί ή στο σπίτι, ο τεχνικός μπορεί να περνάει windows και να σκανάρει για ιούς ταυτόχρονα σε 5-6 pc.

Ενώ κατ'οίκον πρέπει να χάσει πολύ ώρα σε μεταφορικά... αναμονή εγκαταστάσεων κλπ.

Αν το pc είναι παλιό ή αργό και προβληματικό μπορεί να κάνει 7-8 ώρες για σκανάρισμα... το ίδια και για backup ή recovery.

Δημοσ.

μάγκες, δεν έχω πάρει ποτε φράγκο για κανένα απο τα 25-30 pc που εχω στησει και άλλα τόσα διορθώσει σε φίλους αλλα υπάρχουν μερικοί που το θέλουν το γδάρσιμο... Τις προάλλες μία γνωστη γνωστής μου κουβαλήθηκε κυριακή του πάσχα στο σπίτι (!), απρόσκλητη φυσικά, με ενα λαπτοπ του 2008 περίπου fujitsu-siemens και επεμενε οτι δεν έχει θύρα δικτύου (!!!)... Η "δις" είχε χαλάσει την επαφή του φις ρευματος και είχε κολλήσει γύρω γύρω ΟΛΟ το λαπτοπ με χοντρή καφε κολλητική ταινιά καλύπτωντας ταυτόχρονα και δικυτο και vga και αεραγωγούς (!)...

Δεν το ήθελε ρε παιδιά το γδάρσιμο της για να της βάλω "θυρα δικτύου"... Οι μαλακίες και οι μαλάκες πληρώνονται και πληρώνουν αντίστοιχα και προς τον τόπικ σταρτερ θα του έλεγα 40-45€ αλλίως δεν παίρνεις πίσω το pc σου κύριε πελάτη με τους φθηνούς "φίλους"...

Δημοσ.

αυτα τα δε παιρνεις το πισι σου κτλ δε ποιανουν φιλε μ , μαγαζι εχεις και εχεις το pc tou;εχεις παραστατικό οτι παρέλαβες pc για επισκευή; δε το γυρνας , οκ αμα ο αλλος τραβηξει μια μυνηση πως του κλεψες το pc του; (νταξ παει μακρια η βαλιτσα αλλα παντα υπαρχει ενα ενδεχόμενο)

Δημοσ.

οκ συμφωνω... Ακραίο... Αλλα αν ο άλλος έχει πάνω όλη το clopyright software που κυκλοφορεί στο δίκτυο λες να τον παίρνει...; ΑΥτό που λέω προφανώς και ισχύει στην περίπτωση του Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών (άσχετα αν εχεις μαγαζί ή όχι...)

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

edit...

Φίλος που έχει συνεργείο έχει πάνω απο 40 μηχανάκια που οι "ιδιοκτήτες" τους δεν πλήρωσαν αρα δεν πήραν πίσω... Κλέφτης είναι; Τα δεδουλευμένα του ζητάει αλλα αυτοί νομίζουν οτι με το πρόσχημα του βερεσε θα την βγάλουν τζαμπα! Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Ας φέρουν τον εισαγγελέα αν είναι μάγκες...

---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ----------

και αλλη φλασία...

Αυτό με τους "φίλους" που τους θυμούνται όταν είναι να πληρώσουν είναι γελοίο... Όταν έκανα τις πρώτες μου ΜΠΕ και ήμουν ψαρωμένος τις εδινα όσο όσο σε κάτι τετοιους γύφτους... Μετα την 5-6η αν θυμάμαι καλα, ο τυπάς που μου το είπε έμεινε κάγκελο όταν την είδε να γίνεται λωρίδες χαρτιού στον καταστροφέα! ΧΑΧΑΧΑ!

Δημοσ.

Σε καταστημα φωτοτυπιων...

Ο τυπος εχει ενα απο τα πολυ γνωστα μηχανιματα εγχρωμου φωτοαντιγραφου... του 1998. ενα CLC700.

Παω εκει, αφου μου ανεφερε οτι εχει προβλημα το μηχανιμα (paper jam) να δω τι διαολο γινεται... Παω εκει ξεκιναει το θηριο να δουλευει, βγαζει ενα αντιγραφο και τσουπ παρ'το error στην οθονη. Του κανω "μα αυτο δινει error που του ειδες το paper jam?" Το κλεινει/αναβει και μου διχνει οτι του πεταει paperjam (λογικο δεν ειναι? αφου ειχε μεινει χαρτι μεσα.) Τεσπα, δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τι και πως, του εξηγω πως εχει η κατασταση και μου λεει να κοιταξω τι γινεται.

το error που του πεταγε αυτουνου ειναι οτι καπου καπως καποτε ο αισθητηρας βρισκει το μιγμα του developer/toner λαθος και δεν μπορει να τυπωσει.

ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Ανοιγω το μηχανιμα, και βλεπω : Το κιτρινο να εχει πεσει στο κοκκινο, το κοκκινο στο μπλε, και ολα μαζι σαλτσα στο μαυρο. και ομως το καημενο εβγαζε ενα αντιγραφο (1 καθε φορα) πεντακαθαρο.

εκει του λες : Αλλαζεις developer και αμα εισαι τυχερος ολα οκ. αλλιως αλλαζεις ολα τα developer unit (γιατι αλλες φορες τα κλανε το κοκκινο αλλες το μπλε) η ψαχνεις να βρεις τους αισθητηρες απο το καθενα. Αλλα αμα τα χει πιει η πλακετα αντε γεια.

Ο τυπος εχει το μαγαζι 10 χρονια και το ειχε ασυντηρητο με μεταχειρισμενα και noname ανταλλακτικα. αν μπορουσε αντι για ρολερ θα εβαζε καλαμακια απο σουβλακι με τσιχλα για οικονομια. Τουλαχιστον επειδη το ειχε ψιλοχεσμενο, εκατσα και επαιξα με την ησυχια μου και τωρα μπορω να πω οτι εχω και μια Α γνωση στα φωτοαντιγραφικα. Ο ανθρωπος δεχτηκε να παω εν γνωση του αφου ειναι τσιγκουνης για να τα δωσει σε καποιον που θα εκανε οτι εκανε τυφλοσουρτη. Εγω πηγα by the book (service manual) και ουτε βιδα δεν αφησα απεξω (περιεργο... :P)

Συνεπως εχεις φαει 3-4 ωρες να προσπαθεις να το καθαρισεις μπας και για 30€. Τεχνικος Η/Υ κ Μηχανων γραφειου εχω τελειωσει. Ακομα δεν εχω βγαλει το δελταρι γιατι στρατο δεν εχω παει και τα κερατιατικα του ΤΕΒΕ δεν μπορω να τα βγαζω καθε μηνα. (αν ειχα 400€ τον μηνα θα ημουν χαρουμενος ) ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν λεω οτι γουσταρω την Μαυριλα. Μακαρι να μπορεσω στο αμεσο μελλον να εχω ενα πελατολογιο που να μου επιτρεπει να μεταβω στο νομιμο σταδιο, αλλα οταν και στο Μαυρο μπαινω μεσα, στο ασπρο θα βγω απο την αλλη κανονικα!

Βεβαια τα καλυτερα ειναι οταν σου βγαινει ο αποπατος να καθαρισεις pc απο spyware κλπ, να γκρινιαζουν τα παιδια να μην κανεις φορματ γιατι θα πρεπει να ξαναπερασουν τα παντα απο την αρχη, και ο πατερας να σου την μπαινει οτι αμα ειχες κανει φορματ θα ειχες τελειωσει και γρηγοροτερα (Αλλα και φθηνοτερα...) -ναι σε περιπτωσεις σαν αυτη υπαρχει χρονοχρεωση... δεν μπορω να περιμενω εγω 1 ωρα να κατεβει το SP και να χρεωσω 20 ευρω... 11 το βραδυ επειδη τον βολευε μονο τοτε!-

Δημοσ.
μάγκες, δεν έχω πάρει ποτε φράγκο για κανένα απο τα 25-30 pc που εχω στησει και άλλα τόσα διορθώσει σε φίλους αλλα υπάρχουν μερικοί που το θέλουν το γδάρσιμο... Τις προάλλες μία γνωστη γνωστής μου κουβαλήθηκε κυριακή του πάσχα στο σπίτι (!), απρόσκλητη φυσικά, με ενα λαπτοπ του 2008 περίπου fujitsu-siemens και επεμενε οτι δεν έχει θύρα δικτύου (!!!)... Η "δις" είχε χαλάσει την επαφή του φις ρευματος και είχε κολλήσει γύρω γύρω ΟΛΟ το λαπτοπ με χοντρή καφε κολλητική ταινιά καλύπτωντας ταυτόχρονα και δικυτο και vga και αεραγωγούς (!)...

Δεν το ήθελε ρε παιδιά το γδάρσιμο της για να της βάλω "θυρα δικτύου";

...ποιό γδάρσιμο;

Επί του καναπέος.

Στα ίσα.

Δημοσ.

Γιατί τόσο πολύ; Τα 7 τα εγκατέστησα σε 45' max σε desktop 3ετίας+. Ο χρόνος αυτός είναι απ την ώρα που βαλα το δισκάκι στο drive μέχρι που είχα λειτουργικό desktop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...