Προς το περιεχόμενο

2ος σκληρός δίσκος

N0tisOO7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο για Windows καθότι δεν με αρέσει να έχω dual-boot με Linux στον 320GB εσωτερικό σκληρό που έχω, χωρισμένα με τα partition τους.

Λέω να χρησιμοποιήσω τον 320GB για το Linux και να αγοράσω ένα ποιό μεγάλης χωρητικότηας για Win, σκέφτομαι στα 750GB καθώς-σχεδόν-όλα τα αρχεία θα είναι στο Win και θέλω να έχω άνεση και κανένα άγχος αν δεν μου φτάνει για άλλα.

Είδα ένα εδώ και μου φένεται σχετικά καλός. Αν είναι να βάλω τον 2ο πρέπει να βάλω και άλλο ανεμιστηράκι ή να ελέγξω αν το τροφοδοτικό μου το αντέχει, γενικά να κοιτάξω αν το σύστημα μου θέλει κάποια επιπλέον αναβάθμιση και αν ναι ποιά; Εδώ κάτω έχω τη σύνθεση του PC.

Δημοσ.

1) αφού δεν έχεις άλλους δίσκους, μια χαρά "αντέχει" το τροφοδοτικό

2) όσο για ψύξη, να υποθέσω πως ούτε αυτόν που έχεις τον χτυπάει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ανεμιστήρας. Οπότε απλά πάρε και βάλε τον 2ο δίσκο.

Το να στριμώξεις κι ένα ανεμιστηράκι να χτυπάει πάνω και στους δυο, απαραίτητο δεν είναι, αλλά ούτε κι άσχημο.

Έλεγξε βέβαια την τωρινή θερμοκρασία του δίσκου (που δε νομίζω να πηγαίνει πάνω από 40). Αν τυχόν βέβαια πλησιάζει από Απρίλη τους 50, ε, όλο και κάτι πρέπει να κάνεις με την ροή του αέρα στο κουτί σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...