TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αν τα τρία σου(τα partion) είναι συνολικά σε μέγεθος μικρότερα από 80 GB (τα δεδομένα που περιέχουν) τότε έχεις καλές πιθανότητες με το Acronis® Migrate Easy
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ...εγώ οδοντόκρεμα δεν έχω δοκιμάσει να βάλω πίσω στο σωληνάριο, αλλά ούτε και να χωρέσω 320GB σε 80άρη δίσκο, μια και ο 80άρης μόνο μέχρι 80 παίρνει
_PrInCe_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ναι είναι λιγότερα από 80γβ, o hhd τώρα είναι περίπου 4γβ για το install 150γβ τα windows εκ των οποίων χρησιμοποιούνται τα 15gb και τα υπόλοιπα είναι ένα partition άδειο. οπότε με "πέρνει" από θέμα συνολικού γβ. με ενδιαφέρει περισσότερο για να κάνει το install από το κρυφό παρτιτιον τα windows. έχει επιλογή το πρόγραμμα που μου αναφέρεις να μικρύνεις το partition απο το image ή ακόμα να καταργήσεις ένα partition?. thanks for the answer!!!!
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν θυμάμαι τώρα αν έχει τέτοιες λειτουργείς μέσα από το πρόγραμμα αλλα το σωστό έτσι και αλλιώς είναι να κανεις τις μετατροπές από πριν να σιγουρευτείς ότι όλα δουλεύουν σωστά και μετά να γίνει η αλλαγή.Partition managers υπάρχουν πολλά και ελευθερα. Απλά γράψε free partition manager στο google και διάλεξε οποιο θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.