Προς το περιεχόμενο

κλωνοποιηση hdd προγραμμα?

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με το ΑΤΙ παιρνεις backup μεσα απο windows???

Και μπορεις να φτιαξεις bootable DVD με το image, ωστε να ξεκινησεις με αυτο και να κανεις recover?

Δημοσ.

με το ΑΤΙ παιρνεις backup μεσα απο windows???

Και μπορεις να φτιαξεις bootable DVD με το image, ωστε να ξεκινησεις με αυτο και να κανεις recover?

Δημοσ.
καλα αστο παω αλλου να ρωτησω που ισως να μη βαριουνται να με βοηθησουν...

?

...η απάντηση είναι πως θες το backup ατόφιο.

Στην δίνω, κι ας έμεινα με την απορία γιατί το πήγες (τελειώς) αλλού.

---------- Προσθήκη στις 03:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:27 ----------

α) με το ΑΤΙ παιρνεις backup μεσα απο windows???

β) Και μπορεις να φτιαξεις bootable DVD με το image, ωστε να ξεκινησεις με αυτο και να κανεις recover?

α) βεβαίως

β) ...το "bootable", θα είναι ένα δισκάκι με το πρόγραμμα για να "στήσεις" ξανά το partition (ή όλον τον δίσκο) του οποίου το "image" είχες "πάρει" (το "recover", δεν το πιάνω)

Δημοσ.
καλα αστο παω αλλου να ρωτησω που ισως να μη βαριουνται να με βοηθησουν...

?

...η απάντηση είναι πως θες το backup ατόφιο.

Στην δίνω, κι ας έμεινα με την απορία γιατί το πήγες (τελειώς) αλλού.

---------- Προσθήκη στις 03:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:27 ----------

α) με το ΑΤΙ παιρνεις backup μεσα απο windows???

β) Και μπορεις να φτιαξεις bootable DVD με το image, ωστε να ξεκινησεις με αυτο και να κανεις recover?

α) βεβαίως

β) ...το "bootable", θα είναι ένα δισκάκι με το πρόγραμμα για να "στήσεις" ξανά το partition (ή όλον τον δίσκο) του οποίου το "image" είχες "πάρει" (το "recover", δεν το πιάνω)

Δημοσ.

σε ποια εκδοση του ΑΤΙ αυτά?

recover εννοώ να ουσιαστικά να σβησεις το υπαρχον partition και να πεταξεις απο πανω το image ωστε να εχει φρεσκια εγκατασταση του λειτουργικού σε μερικά λεπτα

Δημοσ.

Σε όλες, υποθέτω, μιας και αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του.

(...ξέχνα όμως τον όρο "recover", γι' αυτή τη δουλειά. Στην καλύτερη, χρησιμοποίησε τον όρο "restoration")

Δημοσ.

To μόνο που μου έχει δουλέψει πραγματικά απροβλημάτιστα σε όλες τις συνθήκες είναι το Acronis. Παλιότερα σε XP με RAID 0, τόσο το Norton όσo και το paragon δεν τα κατάφεραν, το acronis εντάξει.

Φαντάζομαι ότι στα 7άρια όλα θα την κάνουν την δουλειά, απλά +1 και εγώ στο acronis, δοκιμασμένο.

Δημοσ.
...πού πήγε ρε prodotiman, το logo της Voodoo;

:P

Τί να κάνω, οι εποχές της ανεμελιάς τέλειωσαν, τον πρώτο λόγο έχει πια η κορούλα... Εδώ σκέφτομαι να κάνω αίτηση για αλλαγή nick και να γίνω ο Μελισσάκης!..

Δημοσ.

Μια ερώτηση on-off topic!!!

έχω ενα λαπτοπ με 320γβ σκληρό (3 παρτιτιον, 2 φανερά και ενα κρυφό για το restore και το install των windows-).

Θέλω να αντικαταστήσω το σκληρό με ένα ssd (πχ 80γβ). θα μπορώ να κάνω image τον 320 και με καποιες παραμέτρους να το "στριμώξω" στον 80αρη;

το ανάποδο το έχω κάνει (από 250γβ σε 500γβ και απλός μου άφησε τα 250 "ανενεργά" τα οποία με ένα format ήταν εκμεταλεύσημα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...