Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη χρέωση από USENEXT;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. :fear:

Είχα κάνει πριν μέρες έναν trial λογαριασμό στο USENEXT ο οποίος ήταν δωρεάν (σχεδόν δωρεάν, διότι ζητούσαν ένα μικροποσό ως... «εγγύηση» από το PAYPAL). Αργότερα ξέχασα να τον διαγράψω. Και αντί να χρεωθώ USD 11,26 περίπου που είναι η τιμή του πακέτου, λαμβάνω e-mail από το PAYPAL ότι με χρέωσαν περί τα 95€!

Ανοίγω dispute, αγνοώντας την «προειδοποίηση» της USENEXT ότι το PAYPAL δε μπορεί να λάβει θέση αν δε πρόκειται για φυσικά αγαθά... και περίπου 5 μέρες μετά, μιας και δε μου απάντησε κανείς κάνω claim. Λαμβάνω e-mail από το PAYPAL αυτό που ισχυρίζονταν και οι άλλοι, ότι δηλαδή δε μπορούν να κάνουν κάτι για την περίπτωση.

Τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Μέσω της τράπεζας ίσως, και πως;

Δημοσ.

Η τακτικη αυτης της εταιριας, παρε trial τωρα και μολις τελειωσει μπαινεις σε καποιο πακετο αυτοματα ειναι αποκρουστικη. Επισης λενε οτι σε χρεωνουν το πληρες ποσο του πακετου στην αρχη (εξου και 95 ευροπουλα) Δυστυχως δεν ειναι κατι παρανομο και ολα αυτα φαινονται καθαρα στο site τους. Με αυτα τα δεδομενα, η Paypal δε θα κανει τιποτα. Στη θεση σου θα μιλαγα με τη USENEXT (πχ στο chat) και θα ζητουσα να με διαγραψουν. Μπορει να το κανουν γιατι θελουν ευχαριστημένους πελατες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...