Προς το περιεχόμενο

Σκουλαρικι στο φρυδι

jimtheripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά η γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν και διαφορετικά όρια για άντρα και γυναίκα. Αλλα φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Δημοσ.

Από τα λίγα που θυμάμαι, γιατί πάνε και 6 χρόνια που το έβγαλα, δεν συντρέχει ιδιαίτερος κίνδυνος ανησυχίας, από τη στιγμή που αυτός που σου ανοίγει τη τρύπα ξέρει τι κάνει. Από εκεί και πέρα τις πρώτες μέρες μελανιάζει το σημείο πάνω από το φρύδι και το μάτι και όσο περνάει ο καιρός, αλλάζει χρώμα από ωχρό μπλε σε κίτρινο μέχρι να επανέλθει πλήρως στο κανονικό του χρώμα. Μη σε φρικάρει η περιγραφή, είναι λιγότερο επώδυνο απ' όσο ακούγεται. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι το παντρεύεσαι, καθώς δεν είναι όπως το σκουλαρίκι στο αυτί που όποτε θέλεις το βγάζεις. Όσο λιγότερο το βγάζεις τόσο περισσότερο μειώνεις τις πιθανότητες να μολυνθείς. Χρειάζεται τακτική περιποίηση με καθαρό οινόπνευμα. Μία φορά τη βδομάδα το έβγαζα και του έκανα απολύμανση.

Το ότι μπορεί να σου πέσει φρύδι το έχω ακούσει κι εγώ γι' αυτό και στο φρύδι προτείνεται μικρό διακριτικό σκουλαρίκι που είναι και ελαφρύ, για να αποφευχθεί τέτοιο ενδεχόμενο.

Δημοσ.
'Αλλο ένα τόπικ- στα πρότυπα αυτών για τα τσιγάρα, για τον Κορκολή κ.α.- που ανοίχτηκε για συγκεκριμένο θέμα και πλακώσανε όλοι οι καταπιεσμένοι να βγάλουν κόμπλεξ.

Ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση πάντως ε.

Freedbus μήπως εσύ έχεις καταπιεστεί σε μεγάλο βαθμό που η αντικειμενικότητά σου φτάνει σε σημείο να βλέπεις μόνο ότι σε συμφέρει??? Γιατί το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις παραθέτοντας ένα σχόλιο μου κ χαρακτηρίζοντας το σαν κομπλεξικό θα ήταν να το παραθέσεις ολόκληρο και όχι να βγάλεις το κομμάτι που δεν σε βόλευε!!!!

Εγώ απλά ανέφερα συμπεράσματα από κάποιες έρευνες που έχω διαβάσει και πράγματα που έμαθα από την σχολή μου, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ένα ποσοστό μόνο!!!

Δημοσ.

Αλήθεια, τι σχέση έχουν αυτά που συζητάμε τώρα και αυτά που συζητούσατε όταν έγραψες το αρχικό σχόλιο με αυτό που ρώτησε ο ts;

Δημοσ.
Λοιπον,καλημερα :-D θα παω να ρωτησω σε εναν γιατρο φιλο μου ορθοπεδικο...εκτοσ αυτου καποιος ειπε οτι βαζουμε τα σκουλαρικια για μιμιτισμο και ελειψη αυτοπεποιθησης...εγω ειμαι 20 χρονων μια χαρα παιδι και απλα σκεφτομαι πως αν δεν κανω τωρα κατι που οι πιο πολλοι το θεωρουν ακραιο αλλα εμενα παρ'ολα αυτα μου αρεσει ποτε θα το κανω στα 35?ειναι κατι που το εχω δει και μου αρεσει ουτε απο μαγκια το κανω ουτε για την μοδα ουτε για να μιμιθω καποιον και να γινω αρεστος ισα ισα που απο την παρεα μου κανενας δεν εχει σκουλαρικι,ετσι ακριβως εκανα και με το αυτι.τελος παντων ο καθενας εχει την γνωμη του

φιλικα παντα:-):-)

Εγώ το έκανα στα 22 μου με το παραπάνω ακριβώς σκεπτικό.

Τώρα για το κόμπλεξ που έφτασε η κουβέντα, ένα έχω να πω. Έχω γνωρίσει και κομπλεξικούς με σκουλαρίκι στο φρύδι και κομπλεξικούς με σταυρό στο λαιμό και ρολόι στο χέρι. Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά, μη γελιέστε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση ρε παιδια ενημερωστε με λιγο..για εναν αθλητη ειναι μεγαλο προβλημα?(του βολευ)

Δημοσ.

Σάν ένα κόσμημα το έβλεπά πάντα το σκουλαρίκι/piercing όπως όλα τα κοσμήματα, σε κάποιους πάει σε κάποιους όχι.

Τώρα άν κάποιος περνάει και το πάει σε επίπεδα φετίχ...ε! γούστα είναι αυτά, όλοι έχουμε διαφορετικά.

Δημοσ.

έχω πάρα πολύ καιρό piercing στο φρύδι.. αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι είναι στον άνθρωπο το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του. σε μερικούς το πετάει μετά απο λίγο καιρό, σε μερικούς κάνει μόλυνση κτλ.. εγώ πραγματικά το ξεχνάω οτι το έχω, παίζω μπάλα (έχω φάει κ μπάλα πάνω του), κ.α ..δν με έχει ενοχλήσει π ο τ ε. τώρα απο θέμα αισθητικής είναι κ να σου πάει... εμένα μου πάει. :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...