jimtheripper Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γεια σας πρωτο μου ποστ λοιπον...θελω να ρωτησω για τρυπημα στο φρυδι τι παιζει...διαβασα προηγουμενα ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη.Υπαρχουν κινδυνοι? οπως να σου πεσει το φρυδι που το θεωρω λιγο βλακεια βασικα αλλα συνεχεια το ακουω?επισης επειδη ασχολουμε με αθληματα αρκετα (βολλευ ποδοσφαιρο) βλεπω οτι οι αθλητες βαζουν κατι σαν τειπ στο φρυδι και παιζουν ειναι αξιοπιστα..?? σας ευχαριστω!
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γεια σας πρωτο μου ποστ λοιπον...θελω να ρωτησω για τρυπημα στο φρυδι τι παιζει...διαβασα προηγουμενα ποστ αλλα δεν εβγαλα ακρη.Υπαρχουν κινδυνοι? οπως να σου πεσει το φρυδι που το θεωρω λιγο βλακεια βασικα αλλα συνεχεια το ακουω? Φυσικά υπάρχουν κίνδυνοι, μολύνσεως κυρίως. Τώρα με το να σου πέσει το έχω ακούσει και 'γω και μάλιστα έχω ακούσει ότι είναι από το βάρος ή μάλλον αν χτυπήσει φλέβα(ή κάτι τέτοιο...) δεν θυμάμαι. επισης επειδη ασχολουμε με αθληματα αρκετα (βολλευ ποδοσφαιρο) βλεπω οτι οι αθλητες βαζουν κατι σαν τειπ στο φρυδι και παιζουν ειναι αξιοπιστα..?? σας ευχαριστω! Αξιόπιστα όσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα τειπ. Αν ο άλλος πέσει πάνω σου και σου ξηλώσει το σκουλαρίκι (μαζί με αυτό και λίγο φρύδι) δεν χάθηκε και ο κόσμος. :-D
jimtheripper Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Φυσικά υπάρχουν κίνδυνοι, μολύνσεως κυρίως. Τώρα με το να σου πέσει το έχω ακούσει και 'γω και μάλιστα έχω ακούσει ότι είναι από το βάρος ή μάλλον αν χτυπήσει φλέβα(ή κάτι τέτοιο...) δεν θυμάμαι. ναι και εγω για κατι τετοιο εχω ακουσει...θελω να μαθω αν οντως υπαρχει τετοιος κινδυνος να πεσει το φρυδι (αν και δεν εχω ακουσει οτι καποιος το επαθε η να εχω δει καποιον..) ισως ειναι μονο φημες τελικα...πφφφφ
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τι ακριβώς εννοείς "να πέσει το φρύδι" ; Όχι να πέσει να το χάσει! :-D Να χαμηλώσει και να γίνει σαν το κουασιμόδο. :mrgreen: ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:38 ---------- ναι και εγω για κατι τετοιο εχω ακουσει...θελω να μαθω αν οντως υπαρχει τετοιος κινδυνος να πεσει το φρυδι (αν και δεν εχω ακουσει οτι καποιος το επαθε η να εχω δει καποιον..) ισως ειναι μονο φημες τελικα...πφφφφ Μπορεί γιατί και γώ δεν έχω δει να έχει συμβεί σε κάποιον ρώτα κάποιον όμως που κάνει τρύπες να σου πει.
freedubus Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Να χαμηλώσει και να γίνει σαν το κουασιμόδο. Σοβαρά, το έχετε δεί σε κανέναν αυτό;
Skylined Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 χάθηκανε τα αυτάκια και οι μυτούλες; το φρυδάκι είναι δύσκολο σημείο στις γυναίκες μου αρέσουν και τα γλωσσοσκουλαρίκια, σε όσες πηγαίνουν
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μια τρύπα στο αυτί δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη από μία τρύπα στο φρύδι διαφέρει όμως ο χρόνος ανάρρωσις που στην τρύπα στο φρύδι ίσως και να μην κλείσει ποτέ όσο υπάρχει το σκουλαρίκι.
Skylined Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 + το ότι αν κάτι πάει στραβά, στο φρύδι δε μπορείς να το κρύψεις γιατί βρίσκεται στο κέντρο της μόστρας, κέντρο βιτρίνα
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ειμαι ασχετος απο piercing εκτος αριστερου αυτιου, αλλα αυτο πρεπει να το ρωτησω. Πως στο καλο πεφτει ενα φρυδι? Πεφτει ο μυς/τενοντας/whatever που ειναι εκει? Δεν σας πιανω.
Kate88 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να συμβεί. Όχι πάντα, αλλά επειδή ο μύς σε εκείνο το σημείο είναι αρκετά αδύναμος μπορεί να συμβεί.
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Επίσης με μια έρευνα που έκανα λένε και ότι μπορεί ο οργανισμός σου να το αποβάλει... Ρώτα έναν ειδικό καλύτερα.
BritGreek Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά, δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σιχαμένες όλες αυτές οι καταστάσεις με piercing; Για μένα υποδηλώνουν ξεκάθαρα ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Sorry κιόλας.
Skylined Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά, δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σιχαμένες όλες αυτές οι καταστάσεις με piercing; Για μένα υποδηλώνουν ξεκάθαρα ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Sorry κιόλας. Δεν είναι στάνταρ 100% αυτό. Μερικοί (πολλοί) όντως καλλωπίζονται για τέτοιους λόγους ενώ άλλοι γιατί έτσι νιώθουν , "έτσι τους βγαίνει" και έτσι τους αρέσει. Πολλές φορές η συμμόρφωση με τη "νόρμα" υποδηλώνει μεγάλη ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης, δεν είναι δα λίγοι οι κυριλέδες (άντρες/γυναίκες) που θα αισθάνονταν χάλια χωρίς τα ωραία τους ρουχαλάκια. Το αντίθετο θα έλεγα... Όσο για το αν τα σκουλαρίκια στα φρύδια είναι σιχαμερά, ε, γούστα είναι αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.