APsD Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Θελω να κανω το εξης. Εχω ενα ενσυρματο ρουτερ usr και θέλω με καποιον τροπο να το κανω να εχει wifi? Γινεται? Επειδη δεν εχω λεφτα για νεο ρούτερ υπαρχει τροποσ με κάποιο switch η ισως με ασυρματη καρτα pci σε pc που είναι ηδη συνδεδεμενο με ethernet στο ρούτερ, να εκπέμπω απο το pc? Λέω τωρα εγω.. help!
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος. Το usr router έχει ή όχι ΚΑΙ ασύρματη δυνατότητα; Αν ναι, τότε απλά χρειάζεσαι μια κάρτα wireless, την οποία θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή. Αν όχι τότε χρειάζεται να αγοράσεις και wireless router και wireless κάρτα για τον υπολογιστή. Υπάρχει και "μπακαλίστικη λύση" να αγοράσεις μια wireless κάρτα για το pc και από εκεί να "μοιράζεις" ασύρματο internet αλλά υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
scrooge Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παιρνεις ενα wireless access point που ρουφαει ethernet και πεταει wireless.
mpentenis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παρε ενα απλο Access Point με 25 ευρωπουλια και τελειωσες
APsD Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το ρούτερ δεν εχει ασυρματη λειτουργία. Αυτο που λεει το scrooge ειναι ακριβό? Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο? Υπάρχει δυνατότητα να κλειδώνω το δίκτυο μου οπως τα κλασσικα ρούτερ?
scrooge Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αυτο που λεει το scrooge ειναι ακριβό? το scrooge το ανθρωπο?
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αν είναι να επενδύσεις σε εξωτερική συσκευή (wireless access point) καλύτερα να επενδύσεις σε adsl router με δυνατότητα wireless. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά είναι. Είμαι κατά των περίπλοκων λύσεων.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αυτο με την καρτα την pci μην το κανεις θα εχεις πολλα θεματα και δυσκολο να γινει.το να παρεις απλα ενα access point Και να το συνδεσεις πανω στο adsl παλι θα σε μπερδεψει οποτε η καλυτερη ευκολη λυση νεο ρουτερ με wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.