Προς το περιεχόμενο

Ενσυρματο σε ασύρματο ρούτερ

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω το εξης.

Εχω ενα ενσυρματο ρουτερ usr και θέλω με καποιον τροπο να το κανω να εχει wifi? Γινεται? Επειδη δεν εχω λεφτα για νεο ρούτερ υπαρχει τροποσ με κάποιο switch η ισως με ασυρματη καρτα pci σε pc που είναι ηδη συνδεδεμενο με ethernet στο ρούτερ, να εκπέμπω απο το pc? Λέω τωρα εγω..

help!

Δημοσ.

Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος.

Το usr router έχει ή όχι ΚΑΙ ασύρματη δυνατότητα;

Αν ναι, τότε απλά χρειάζεσαι μια κάρτα wireless, την οποία θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή. Αν όχι τότε χρειάζεται να αγοράσεις και wireless router και wireless κάρτα για τον υπολογιστή.

Υπάρχει και "μπακαλίστικη λύση" να αγοράσεις μια wireless κάρτα για το pc και από εκεί να "μοιράζεις" ασύρματο internet αλλά υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Δημοσ.

Το ρούτερ δεν εχει ασυρματη λειτουργία.

Αυτο που λεει το scrooge ειναι ακριβό? Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο?

Υπάρχει δυνατότητα να κλειδώνω το δίκτυο μου οπως τα κλασσικα ρούτερ?

Δημοσ.

Αν είναι να επενδύσεις σε εξωτερική συσκευή (wireless access point) καλύτερα να επενδύσεις σε adsl router με δυνατότητα wireless. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά είναι.

Είμαι κατά των περίπλοκων λύσεων.

Δημοσ.

αυτο με την καρτα την pci μην το κανεις θα εχεις πολλα θεματα και δυσκολο να γινει.το να παρεις απλα ενα access point Και να το συνδεσεις πανω στο adsl παλι θα σε μπερδεψει οποτε η καλυτερη ευκολη λυση νεο ρουτερ με wireless

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...