Προς το περιεχόμενο

fahcore_b4.exe τρωει 100% του cpu..

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν από λίγο ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το "fahcore_b4.exe " (το οποίο είναι 2 φορές) στην διαχείριση εργασιών δείχνει να του τρώνε 50% το ένα και 50% το άλλο.

του είπα να κάνει scan το pc...

το pc το πήρε πριν 2-3 μέρες με αφεντικά win 7 από το πλαίσιο

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Pegasus-M2350.htm

Δημοσ.
πριν από λίγο ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το "fahcore_b4.exe " (το οποίο είναι 2 φορές) στην διαχείριση εργασιών δείχνει να του τρώνε 50% το ένα και 50% το άλλο.

.....

το pc το πήρε πριν 2-3 μέρες με αφεντικά win 7 από το πλαίσιο

Το ότι το πήρε πριν 2-3 μέρες δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Αμα αρχίσει να το φορτώνει ότι βρει, μπορεί άνετα να το φέρει καπάκι εντός μερικών ... ωρών.

Μήπως ο φίλος σου έχει εγκαταστήσει κάτι από το project folder@home;

Πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που τρώει τόση cpu.

Δημοσ.

μπα δεν νομιζω(για το folder@home)

δεν εχει προλάβει να βαλει και πολλα πράγματα μεσα...

αν δεν το βρει το antivirus τα του κάνω format.

έτσι και αλλιώς ένα game θα χάσει όλο και όλο, το οποίο το έχω και εγω.

Δημοσ.
Το ότι το πήρε πριν 2-3 μέρες δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Αμα αρχίσει να το φορτώνει ότι βρει, μπορεί άνετα να το φέρει καπάκι εντός μερικών ... ωρών.

Μήπως ο φίλος σου έχει εγκαταστήσει κάτι από το project folder@home;

Πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που τρώει τόση cpu.

αν βγει απο το internet θα μπορεί να το διαπιστώσει ...

Δημοσ.
α τον μαλακα folder@home

...

Δε μιλάς όμορφα ;)

Ένας νέος χρήστης και ένας νέος υπολογιστής μπορούν βραχυπρόθεσμα να αναπτύξουν δυο ειδών σχέσεις:

-Φόβου (δεν αγγίζω τίποτα)

-Καταστροφής (... ξαφνικά -παντα ξαφνικα- κάτι έγινε <- ναι έσβησες τον φάκελο windows )

Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ.

Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο.

• Moderators
Δημοσ.

Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ.

Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο.

+1

ιιιιιιιιιιιι

Δημοσ.
Δε μιλάς όμορφα ;)

Ένας νέος χρήστης και ένας νέος υπολογιστής μπορούν βραχυπρόθεσμα να αναπτύξουν δυο ειδών σχέσεις:

-Φόβου (δεν αγγίζω τίποτα)

-Καταστροφής (... ξαφνικά -παντα ξαφνικα- κάτι έγινε <- ναι έσβησες τον φάκελο windows )

έχεις image ε :P

Δημοσ.

ο φίλος μου έχει σχέση καταστροφής με τα pc γενικά:mad:

δεν ξέρω πως το κάνει...:-(

ακόμα και εγω που πειραματίζομαι με το hardware του pc δεν το εχω χαλάσει ποτε...

βέβαια παλια (πριν 2,5 χρονιά) που δεν ήξερα πολα πολα , κάθε 2-3 μηνες τράβαγα φορματ (ειχα win xp)

εχω να κανω format στο pc μου 9 μήνες :-D

(δεν το είχα σκεφτεί πότε με την δικιά σου λογική):rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...