hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 πριν από λίγο ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το "fahcore_b4.exe " (το οποίο είναι 2 φορές) στην διαχείριση εργασιών δείχνει να του τρώνε 50% το ένα και 50% το άλλο. του είπα να κάνει scan το pc... το pc το πήρε πριν 2-3 μέρες με αφεντικά win 7 από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Pegasus-M2350.htm
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Norton-Internet-Security-2010-SONAR-blocks-Folding-at-Home-core/td-p/186229;jsessionid=B37809113E7EA20BD4E7EBD624459C4F
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 μπορεί,είναι δεν είναι αφού δημιουργεί πρόβλημα out
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 πριν από λίγο ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το "fahcore_b4.exe " (το οποίο είναι 2 φορές) στην διαχείριση εργασιών δείχνει να του τρώνε 50% το ένα και 50% το άλλο...... το pc το πήρε πριν 2-3 μέρες με αφεντικά win 7 από το πλαίσιο Το ότι το πήρε πριν 2-3 μέρες δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Αμα αρχίσει να το φορτώνει ότι βρει, μπορεί άνετα να το φέρει καπάκι εντός μερικών ... ωρών. Μήπως ο φίλος σου έχει εγκαταστήσει κάτι από το project folder@home; Πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που τρώει τόση cpu.
hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 μπα δεν νομιζω(για το folder@home) δεν εχει προλάβει να βαλει και πολλα πράγματα μεσα... αν δεν το βρει το antivirus τα του κάνω format. έτσι και αλλιώς ένα game θα χάσει όλο και όλο, το οποίο το έχω και εγω.
nickarmy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το ότι το πήρε πριν 2-3 μέρες δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Αμα αρχίσει να το φορτώνει ότι βρει, μπορεί άνετα να το φέρει καπάκι εντός μερικών ... ωρών. Μήπως ο φίλος σου έχει εγκαταστήσει κάτι από το project folder@home; Πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που τρώει τόση cpu. αν βγει απο το internet θα μπορεί να το διαπιστώσει ...
hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 α τον μαλακα το ειχε κανει instal το folder@home !!!! το εβγαλε και ολα οκ...
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 α τον μαλακα folder@home ... Δε μιλάς όμορφα Ένας νέος χρήστης και ένας νέος υπολογιστής μπορούν βραχυπρόθεσμα να αναπτύξουν δυο ειδών σχέσεις: -Φόβου (δεν αγγίζω τίποτα) -Καταστροφής (... ξαφνικά -παντα ξαφνικα- κάτι έγινε <- ναι έσβησες τον φάκελο windows ) Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ. Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ. Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο. +1 ιιιιιιιιιιιι
nickarmy Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δε μιλάς όμορφα Ένας νέος χρήστης και ένας νέος υπολογιστής μπορούν βραχυπρόθεσμα να αναπτύξουν δυο ειδών σχέσεις: -Φόβου (δεν αγγίζω τίποτα) -Καταστροφής (... ξαφνικά -παντα ξαφνικα- κάτι έγινε <- ναι έσβησες τον φάκελο windows ) Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ. Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο. έχεις image ε
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ο φίλος μου έχει σχέση καταστροφής με τα pc γενικά δεν ξέρω πως το κάνει... ακόμα και εγω που πειραματίζομαι με το hardware του pc δεν το εχω χαλάσει ποτε... βέβαια παλια (πριν 2,5 χρονιά) που δεν ήξερα πολα πολα , κάθε 2-3 μηνες τράβαγα φορματ (ειχα win xp) εχω να κανω format στο pc μου 9 μήνες Διαφωνώ κάθετα με το "εβδομαδιαίο" format. Τη θεωρώ σπατάλη χρόνου, ενέργειας, bandwidth, κλπ. Είναι σαν να λερώνεται η λαμαρίνα του αυτοκινήτου και να του κάνω γενικό βάψιμο. (δεν το είχα σκεφτεί πότε με την δικιά σου λογική)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.