Προς το περιεχόμενο

Επιλογη RAM και τροφοδοτικου .

RcManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχει κατσαβιδακι μεσα για να βγαλω το CPU ? Η πρεπει να το παρω ξεχωριστα ?

Αυτη που μου εδειξες ειναι ATX και αυτη που εχω m-atx . Το κουτι μου ειναι αυτο CoolerMaster Storm Scout θα εχω προβλημα χωρου ?

κατσαβιδακι φυσικα δεν εχει αλλα δεν το θελεις για την cpu,το χρειαζεσαι για να ξεβιδωσεις την μητρικη

δεν εχεις κανενα προβλημα με το κουτι σου και ΑΤΧ μητρικες

Δημοσ.

Τι CPU πως θα την βγαλω τοτε ? Απο το case την εχω βγαλει πολλες φορες .

Εχω παρει μια ψυκτρα που χωραει ισα ισα , απο οτι φανταζωμαι δεν θα υπαρχει προβλημα ..

Δημοσ.

ποια ψυκτρα πηρες?

Το κουτι σου ειναι αρκετα καλο θα ελεγα,δεν θα εχεις προβλημα με ψυκτρες και ΑΤΧ μητρικες

Δημοσ.

H ψυκτρα ηταν το πρωτο πραγμα που αλλαξα , στο pc εχουν μπει αλλα 2 ανεμιστηρακια . Συνολο 5 .

Δουλεβω με 20 βαθμους οταν ειναι ηρεμο .

Δημοσ.

Θα εχω προβλημα με το τροφοδοτικο που εχω τωρα με αυτες τις mobo ? θα παρω μετα το τροφοδοτικο ...

Δημοσ.

ρε σύ δεν καλύπτει πλήρως την θέση για το ντιμάκι που είναι κοντά στον επεξεργαστή(μη σου πω και τις 2 θέσεις εδώ εμένα η θκιάμ που είναι περίπου η μισή και χωράει-δεν χωράει ντιμάκι εκεί);;;;;

Δημοσ.
Θα εχω προβλημα με το τροφοδοτικο που εχω τωρα με αυτες τις mobo ? θα παρω μετα το τροφοδοτικο ...

το μεγαλυτερο (και πιο ποιοτικο )τροφοδοτικο χρειαζεται κυριως οταν εχεις ενεργοβορα καρτα γραφικων,ή πας να κανεις πρωταθλημα στο overclock.Η δικη σου (240GT)και με noname τροφοδοτικο 450watt δουλευει.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αρκει βεβαια να μην το παρακανεις με το overclocking ,αν προσπαθησεις δηλαδη να πας στα 3.8 ή 4 ghz ή να πειραξεις ρευματα κτλ.Αν πας οπως σου ειπα στα 266χ20=3333mhz με τα ρευματα αυτοματα οπως στα δινει η μητρικη δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Οπως ειπα θα παρω τροφοδοτικο αργοτερα , δεν θα κανω και κανα τρελο overclock μεχρι να το παρω ... το πολλη μεχρι 3.1ghz .

Θα χρειαστει format ή θα τρεξει κανονικα τα windows 7 με τους παλιους drivers τις μητρηκης μεχρι να μπουν οι καινουργοι ?

Δημοσ.

με την gigabyte οπως σου ειπα θα πας 166x20=3333 , δηλαδη 3,3ghz χωρις κανενα προβλημα .

Η συχνοτητα αυτη ειναι ιδανικη για το συστημα σου ,αφου η μνημες θα παιζουν ετσι ακριβως 1333mhz .Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο σε αυτο το overclocking

Δεν θα χρειαστει format, αφου ειχες corei5 παλι, τα 7 θα βρουν και τους drivers μονα τους

Δημοσ.

Θα παρω αυριο τηλεφωνο στο Πλαισιο και θα τους ρωτησω αν μπορουν να μου αντικαταστησουν τις RAM , γιατι εβγαλε 8 errors σε 1:30 ωρες ... Εχω την δηνατοτητα να παρω αλλες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...