GREGKERKYRA Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γειά σας, έβαλα τα windows 7 ultimate 32bit και σιγά σιγά περνάω τα προγράμματά μου, αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα με το που τρέξω το *.exe μου βγάζει μύνημα λάθους "Τα πρόσθετα χαρακτηριστηκά δεν συμφωνούν μεταξύ τους" , το ίδιο συμβαίνει και με μερικά προγράμματα όταν πάω να τα ανοίξω (μετά την εγκατάσταση) , αν κάνω επανεκίνηση και ξανατρέξω το πρόγραμμα που θέλω τότε λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά την επανεκίνηση δουλέυουν ενώ μετα απο 10-20 λεπτά αφού ανόιξω το pc δεν δουλέυουν. Μου συμβαίνει σε αρκετά προγράμματα, γνωρίζει κανείς τπτ;
rokko74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Προσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση as administrator. Δεξί κλικ στο exe αρχείο και compatibility έχει την επιλογή as administrator
GREGKERKYRA Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Προσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση as administrator. Δεξί κλικ στο exe αρχείο και compatibility έχει την επιλογή as administrator Όχι το έχω δοκιμάσει τίποτα.
rokko74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Όχι το έχω δοκιμάσει τίποτα. Τα windows είναι original?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.