georgepap Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 "το γεγονός ότι πλέον καλεί εταιρείες εκπρόσωπος της Google στην Ελλάδα και σου παρέχει με 280 ευρώ κατασκευη site, hosting και domain registration" Αυτόν τον εκπρόσωπο τον ξέρεις να μου τον πεις και εμένα να φάει μια ωραία μήνυση για εξαπάτηση;
BritGreek Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Όταν σου ζητάει ο υδραυλικός ή ο ηλεκτρολόγος να σο αλλάξει ένα σωλήνα ή μια λάμπα 100ευρώ... εμεις να ζητάμε 5ευρώ για τον κόπο μας, να βγάζουμε και τις βενζίνες ως την δουλειά; Μην τα εισοπεδώνουμε και όλα... πυραμίδα επαγγελμάτων είναι αυτή... και δεν ξέρουν να κάνουν ιστοσελίδες όλοι ΟΣΟΙ υποτίθεται οτι εμπορεύονται και κάνουν... μην το ξεχνάμε αυτό Να μην του τα δώσουμε του υδραυλικού που ζητάει 100 ευρώ. Να τον πετάξουμε έξω, και να ψάξουμε να βρούμε αυτόν που χρεώνει λογικά για τις υπηρεσίες που παρέχει, ή να μάθουμε να κάνουμε τα βασικά μόνοι μας, όπως γινόταν παλιά. Όταν πχ, οι καθηγητές ξένων γλωσσών παίρνουν 7 ευρώ την ώρα στα φροντιστήρια, έχοντας πτυχίο και μεταπτυχιακό, δεν μπορεί ένας προγραμματιστής με 2 χρόνια σε ΙΕΚ να χρεώνει 60. Θεωρώ το απόλυτο κορόιδο όποιον πληρώνει τέτοια ποσά, ειδικά σε μια ελεύθερη και ανοιχτή αγορά. Αν πέσουν οι τιμές, όλοι θα δουλεύετε περισσότερο. ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- "το γεγονός ότι πλέον καλεί εταιρείες εκπρόσωπος της Google στην Ελλάδα και σου παρέχει με 280 ευρώ κατασκευη site, hosting και domain registration" Αυτόν τον εκπρόσωπο τον ξέρεις να μου τον πεις και εμένα να φάει μια ωραία μήνυση για εξαπάτηση; Θα τον ξέρουμε αύριο γιατί έχει συνάντηση με τον Διευθυντή μας στα γραφεία της εταιρείας της οικογένειας για παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχει η δική του εταιρεία.
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Θα τον ξέρουμε αύριο γιατί έχει συνάντηση με τον Διευθυντή μας στα γραφεία της εταιρείας της οικογένειας για παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχει η δική του εταιρεία. τελικά η δική του εταιρεία, ή η Google? επίσης, θα ήθελα αν έχεις να μου δωσεις ένα λινκ με το portfolio του "κυρίου"
BritGreek Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 τελικά η δική του εταιρεία, ή η Google? επίσης, θα ήθελα αν έχεις να μου δωσεις ένα λινκ με το portfolio του "κυρίου" Μα λέει ότι εκπροσωπεί την google αν κατάλαβα καλά. Δεν το παίζει ανεξάρτητος. Έρχεται ως συνεργάτης της google. Θα το δούμε αύριο παιδιά, για να μιλάω κι εγώ πιο συγκεκριμένα. Θα τον έχω online μέσω skype, καθώς εγώ είμαι στην Αγγλία την ώρα που θα είναι στην εταιρεία μας.
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ωραία. θα περιμένω μέχρι αύριο για το portfolio. έχε υπόψιν σου όμως ότι επαγγελματική σελίδα με 280 ευρώ όλα κομπλε δεν σηκώνεις....
Seldimi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Όταν πχ, οι καθηγητές ξένων γλωσσών παίρνουν 7 ευρώ την ώρα στα φροντιστήρια, έχοντας πτυχίο και μεταπτυχιακό, δεν μπορεί ένας προγραμματιστής με 2 χρόνια σε ΙΕΚ να χρεώνει 60. Θεωρώ το απόλυτο κορόιδο όποιον πληρώνει τέτοια ποσά, ειδικά σε μια ελεύθερη και ανοιχτή αγορά. Αν πέσουν οι τιμές, όλοι θα δουλεύετε περισσότερο. Έλα μεταξύ κατεργαρέων... στα φροντηστήρια... στα ιδιαίτερα όμως; Και κάποιος developer παίρνει 1000/μήνα σε εταιρία.. Απλα παντού υπάρχουν και τα μαύρα... Και μην συγκρίνεις το ΙΕΚ με ΑΕΙ,ΤΕΙ... προσωπικά στην σχολή μου μπορεί απο web να μην κάναμε πολλά αλλά μας έχουν ταράξει σεjava/c++ και πολλές φορές τρώμε πάνω απο 5 χρόνια να βγάλουμε την σχολή... πόσο μάλλον τα λεφτά+εξοδα που θέλει μεταπτυχιακό κ πάει λέγοντας....
snik Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και μιας και αναφερθηκε το θεμα του ιεκ, εγω πχ τελειωσα ιεκ και οντως απο εκει δεν εμαθα σχεδον τιποτα πανω στις σελιδες αλλα απο εκει και περα εχω ριξει απειρες ωρες διαβαζοντας tutorials και κανοντας πειραματισμους και εχω να ριξω αλλες τοσες ακομα. Δεν θα επρεπε αυτα τα χρηματα να τα πληρωθω καποια στιγμη; Δεν μιλαω για 60 ευρω την ωρα αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινουμε καποιον απο το πτυχειο του αλλα απο τις γνωσεις του.
poscaman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και μιας και αναφερθηκε το θεμα του ιεκ, εγω πχ τελειωσα ιεκ και οντως απο εκει δεν εμαθα σχεδον τιποτα πανω στις σελιδες αλλα απο εκει και περα εχω ριξει απειρες ωρες διαβαζοντας tutorials και κανοντας πειραματισμους και εχω να ριξω αλλες τοσες ακομα. Δεν θα επρεπε αυτα τα χρηματα να τα πληρωθω καποια στιγμη; Δεν μιλαω για 60 ευρω την ωρα αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινουμε καποιον απο το πτυχειο του αλλα απο τις γνωσεις του. συμφωνώ. εκεί που διαφωνώ είναι ότι ένας άνθρωπος που έχει ένα πτυχίο, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, έχει αποδεδειγμένα ξοδέψει έναν (μεγάλο) αριθμό ωρών, κάτι που αυτός με χωρίς πτυχίο, δεν μπορεί να το αποδείξει (βέβαια υπάρχει κι ένα portfolio, που μπορεί να πει πολλα, αλλά ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση) όσον αφορά δε το ωρομίσθιο των 60 ευρω, αν και πάω στοίχημα ότι δεν θα το δω ποτέ στη ζωή μου, έχω φίλους και συνεργάτες που το αξίζουν. Γιατί την δουλειά που εγώ την βγάζω σε ένα 8ωρο, εκείνοι την βγάζουν σε 1,5 ώρα, επειδή υπερτερούν απέναντι μου, τόσο από πλευράς γνώσεων, όσο και από πλευράς "εξυπνάδας". σε αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να πάρει 6-8-12-15 ευρώ, την ώρα την στιγμή που η δουλειά του αξίζει 50-60-70
georgepap Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και επίσης έχε υπόψιν σου τι είναι η google και τι κάνει και κατά πόσο έχει σχέση με αυτό που πουλάει ο κύριος. Πόσο πιθανόν το κόβεις να ειναι αλήθεια; Όχι μόνο είναι απάτη αλλά είναι και ανόητη απάτη.
platongr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Κάτι τέτοιοι τύποι "εκπρόσωποι" της google είναι που κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους παίρνουν 300 ευρώ για site κομπλέ. Είναι οι ίδιοι που μετά από 6 μήνες θα περάσουν σαν "εκπρόσωποι" του οτε και θα σου κάνουν σύνδεση hol. Να τους προσέχεις τέτοιους "εκπροσώπους", ειδικά αυτούς που προσφέρουν υπηρεσίες που η εταιρεία που δείχνουν να εκπροσωπούν δεν προσφέρει. Ο κύριος αυτός το πιο πιθανό είναι να προσφέρει ένα hosting κάπου free, να φτιάξει και ένα σιτε με το page creator και μετά να σου πει "να έχει google επάνω, η google το έφτιαξε". Στο θέμα μας, θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα (joomla) δεν έχει να κάνει ούτε το πτυχίο, ούτε οι γνώσεις. Πλέον ο ποιο άσχετος, αν μπορεί να διαβάσει τις 10 πρώτες γραμμές του manual, έχει στήσει το joomla. Έχει τεράστια διαφορά, ένα default joomla με μία εγκατάσταση με custom modules, με custom template και γενικά μία δουλεμένη εγκατάσταση, χωρίς bugs και τρύπες. Το ίδιο διαφέρει και ένα custom cms. Αν κάποιος έχει την γνώση να το φτιάξει, ας το κάνει και ας ζητήσει όσο θέλει. Αν δεν ξέρει, να πει "δεν ξέρω, αλλά μπορώ να σου εγκαταστήσω ένα έτοιμο" και να ζητήσει τους καφέδες του και τα ποτά του για ένα βράδυ. Αυτός που θα πληρώσει το φτηνό, θα το ξαναπληρώσει. Είναι νόμος.
Seldimi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και για να θίξω και εγώ το θέμα της Google... αφού είναι εκπρόσωπος της δεν θα ζητούσε 300ευρω για σελίδα αλλά 10,000 ευρώ για 1η θέση στα SERP της Google Εκει να δες λεφτά.... Μην πιστεύετε σε φούσκες
BritGreek Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Update. Δεν εμφανίστηκε κανείς. Άρα ήταν απάτη.
platongr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Update. Δεν εμφανίστηκε κανείς. Άρα ήταν απάτη. Κάποιος από αυτούς που διάβασαν το thread είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.