Προς το περιεχόμενο

e-photoguide.gr

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατάλαβα τι λες αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό γιατί είναι έτoιμο extension του joomla ...

μπορείς αν πειράξεις το αντίστοιχο php αρχείο του module. Τα modules ουσιαστικα είναι αρχεία php , css , js κτλ οπου με το αρχείο helper και με xml (ωστε να μπορεις να ρυθμησεις παραμετρους στο admin) γίνονται modules.

Δημοσ.
Για να μη κάνω απλή μετάφραση

http://www.accessfp.net/protect-your-email-address.htm

και

http://www.killersites.com/webDesignersHandbook/emailObscucator.htm

Υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα.

Εγώ προτιμώ το εξής. Αν το email Μου είναι [email protected] γράφω

Για email στείλτε στο isay (μετά παπί) domain (μετά τελεία) com

Κατι τετοιο δεν πιανει?

isay(@)domain.com

(ΠΡΟΣΟΧΗ: αφαιρεστε τις 2 παρενθεσεις)

Δημοσ.
Κατι τετοιο δεν πιανει?

isay(@)domain.com

(ΠΡΟΣΟΧΗ: αφαιρεστε τις 2 παρενθεσεις)

Δεν είναι αρκετό. Τα email collectors έχουν εξελιγμένους αλγορίθμους αναζήτησης (δεν είναι χτεσινοί). Το κενό και οι παρενθέσεις δεν είναι τυποποιημένοι χαρακτήρες οπότε, εφόσον υπάρχει ένα @ και ένα domain.com είμαι σίγουρος ότι θα δοκιμαστεί το email [email protected]

Άλλα αποτυχημένα παράδειγματα θα ήταν τα isay at domain.com και isay at domain dot com

Είναι από τους παλαιότερους τρόπους προστασίας και τα νεότερα bots ψάχνουν για at και dot γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πραγματικό email.

Δημοσ.
φίλε μου Γιάννη τι εννοείς λέγοντας οτι" είναι δύσκολο να σας εμπιστευτουμε"

Δικο μου λαθος και το διορθωσα...Νομιζα οτι ειναι site για ανεβασμα φωτογραφιων (imageshack) για κοινη χρηση.Συγνωμη.

Δημοσ.
Δεν είναι αρκετό. Τα email collectors έχουν εξελιγμένους αλγορίθμους αναζήτησης (δεν είναι χτεσινοί). Το κενό και οι παρενθέσεις δεν είναι τυποποιημένοι χαρακτήρες οπότε, εφόσον υπάρχει ένα @ και ένα domain.com είμαι σίγουρος ότι θα δοκιμαστεί το email [email protected]

Άλλα αποτυχημένα παράδειγματα θα ήταν τα isay at domain.com και isay at domain dot com

Είναι από τους παλαιότερους τρόπους προστασίας και τα νεότερα bots ψάχνουν για at και dot γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πραγματικό email.

αυτα που προτεινει στο δευετερο λινκ που εδωσες ειναι ΟΚ?

το πρωτο που λεει αντι για παπακι να βαλουμε @ δουλευει? Γιατι μου φαινεται απλο και θα επρεπε τα bots να το βρισκουν?

το δευτερο ειναι καλυτερο?

Απορω ομως για το πως ενω θα εμφανιζεται στη σελιδα κανονικα η διευθυνση δεν την βλεπουν τα bots επειδη στον κωδικα δεν φαινεται κανονικα.. Μονο τον κωδικα HTML ψαχνουν? οχι την σελιδα που εμφανιζεται (το αποτελεσμα δηλαδη)?

Δημοσ.
Απορω ομως για το πως ενω θα εμφανιζεται στη σελιδα κανονικα η διευθυνση δεν την βλεπουν τα bots επειδη στον κωδικα δεν φαινεται κανονικα.. Μονο τον κωδικα HTML ψαχνουν? οχι την σελιδα που εμφανιζεται (το αποτελεσμα δηλαδη)?

Μα η σελίδα που εμφανίζεται είναι απλά το αποτέλεσμα του κώδικα! Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου... Anyway, ούτε οπτικά δε θα φαίνεται η διεύθυνση. Φαντάσου κάτι σε insomnia[*teloia*]gr"]mailto: me[*at*]insomnia[*teloia*]gr.

Η πιο καλή τεχνική βέβαια που είχα δει ήταν στο facebook... Έπαιρνε το email και το εμφάνιζε σαν εικόνα. Δυστυχώς, για άγνωστο λόγο, δεν το κάνει τώρα

Δημοσ.

εννοουσα οτι το

<a href="mailto:[email protected]">Email me</a>

θα εμφανιζει [email protected] και δεν το βλεπουν τα bots?

Αλλιως δεν θα το καταλαβα καλα και εμφανιζει κατι αλλο..

ναι αυτο με το μαιλ σε εικονα μαλλον ειναι το πιο καλο.. Το ειχα προσεξει παλιοτερα.. Το εβγαλε το FB τωρα?

Οποτε το καλυτερο ειναι αυτο.. Το φτιαχνεις με καποιο προγραμμα λογικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...