TonyMontana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Melven: <strong>Haros lol gamato! 2 tropoi gia na eisai nikitis apo xeri: o papous mou otan hmoun mikros to "esteise" 2 fores oste na mou pesei se mena to flouri kai na xaro sa paidaki me ton eksis tropo,girize tin vasilopita anapoda kai arxise na ti maxaironei(an to flouri den htane sto pato kai fenotane) mexri na xtipisei sidero & evaze ena simadi meta.vevaia me ayto to tropo i pita einai kataskotomenh apo kato an dyskoleyteis na vreis to flouri kiolas & pernei perisotero xrono.meta apo liga xronia & me tin eisodo tis texnologias !! skeftika na xrisimopoieiso enan tis plakas anixneyti metalon pou eixe o pateras mou gia na vriskei ta kalodia mesa se toixous,e etsi kai ekana 2 fores & "scanara" ti pita kai evaza 1 shmadi ekei pou htan kai meta epefte kai extra xartziliki kalh poustia. </strong><hr></blockquote><p> file mou molis katalava oti den eixa proseksei na les gia anixneuti metallwn ara sou ekana klopi pneumatikwn dikaiwmatwn ara alli fora na diavazw ta posts afou exw koimithei kai ligaki
nonickch_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Apo tou xronou pswnizw polymetro kai 8a arxisw na dinw reuma stin basilopita mexri na brw to simeio me to flouri... An kai o tropos me to metal detector dinei resta
Melven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by nonickch_: <strong>Apo tou xronou pswnizw polymetro kai 8a arxisw na dinw reuma stin basilopita mexri na brw to simeio me to flouri... An kai o tropos me to metal detector dinei resta </strong><hr></blockquote><p> xaxaxaxxa kalo kai ayto "na dinw reuma stin basilopita " xaxa poly kali ataka re c.<p>TonyMontana ta copyrights reeeee heheh <p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.