Προς το περιεχόμενο

πτώση τιμων για 5850

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να βγάλει η Nvidia κάτι σαν 460gtx και να δούμε λίγο ανταγωνισμό, νομίζω χλωμό, αντέχεις κανά τρίμηνο ακόμη; ΙΜΟ για να κάνεις αναβάθμιση από 4850->5850 ή πας για μεγαλύτερη ανάλυση ή τη χρειάζεσαι για πολύ καινούργιο παιχνίδι. Αν δεν είναι τίποτα από τα δύο εγώ θα την κρατούσα πολύ χαλαρά.

Δημοσ.
Μέχρι να βγάλει η Nvidia κάτι σαν 460gtx και να δούμε λίγο ανταγωνισμό, νομίζω χλωμό, αντέχεις κανά τρίμηνο ακόμη; ΙΜΟ για να κάνεις αναβάθμιση από 4850->5850 ή πας για μεγαλύτερη ανάλυση ή τη χρειάζεσαι για πολύ καινούργιο παιχνίδι. Αν δεν είναι τίποτα από τα δύο εγώ θα την κρατούσα πολύ χαλαρά.

εχω την 23αρα αυτη την οθονη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-23-SM-P2350.htm με αναλυση 1920Χ1080.δε νομιζεις οτι ειναι μικρη η 512mb μνημη της 4850 που εχω τωρα για να αντεπεξελθει στα καυτα παιχνιδια?

Δημοσ.

Η χαμηλότερη τιμή μόνο στο multirama μέχι στιγμής στα 258 ευρώ.

Την παραγγέλνεις γιατί έχει εξαντληθεί και την παίρνεις την άλλη βδομάδα.

Εγώ ήδη παρήγγειλα μία ακόμα για CF. Να πέσουν σύντομα οι τιμές χλωμό πάντως. Την πρώτη ίδια sapphire την είχα πάρει πρίν κανα τρίμηνο στα 220 πάλι απο το multirama και εκτοξευθηκε στα 258. Να μου πείς αλλού παιζει στα 285 - 290 .... ;)

Δημοσ.
εχω την 23αρα αυτη την οθονη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-23-SM-P2350.htm με αναλυση 1920Χ1080.δε νομιζεις οτι ειναι μικρη η 512mb μνημη της 4850 που εχω τωρα για να αντεπεξελθει στα καυτα παιχνιδια?

Αναλόγως ποια εννοείς "καυτά παιχνίδια" (πρόλαβε η Τζούλια και έβγαλε και παιχνίδι; :X). Γενικώς ναι, ίσως τα 512ΜΒ να είναι λίγα σε παιχνίδια που θες αρκετά καρέ με ενεργοποιημένα φίλτρα, αλλά έχει να κάνει με το συγκεκριμένο τίτλο. Ψάχνεις επιδόσεις της 5850 σε αυτά κι αν θεωρείς ότι δεν αξίζει να περιμένεις την αγοράζεις.

Δημοσ.

Αγόρασε την τώρα από τα multirama σε καλή τιμή, γιατί η απάντηση της nvidia στην 5850 θα έρθει μετά το καλοκαίρι.

Δημοσ.

φιλε μου και εγω αυτο περιμενα να γινει με την αφιξη των νεων nvidia

αλλα δε βλεπω φως στο τουνελ..

το μουλτιραμα οπως λεει ενας φιλος πιο πανω ειχε και εχει την πιο φθηνη

( παρολο που την ανεβασε αρκετα.. )

Εγω παντως θα περιμενω γιατι τωρα που ανοιγει ο καιρος ποιος εχει διαθεση για gaming..Απο Σεπτεμβρη παλι.!!!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...