Adam Mimikidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλημέρα σας Έχω την Gigabyte GA-770TA-UD3 (AM3, DDR3, 770) με τον AMD Phenom II X2 555 (AM3/3.20 GHz).Αν ξεκλειδωθούν οι άλλοι δύο πυρήνες θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πορεία?Και αν χρειάζεται bios update για να γίνει σωστό. Ευχαριστώ
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κοιτα φιλε εγω εχω τον Athlon ii x3 και τον ξεκλειδωσα Phenom ii x4.Απο 2,7 που ηταν στοκ τον εχω 3,2 και τον δουλευω 24/7 1,5 μηνα τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα.Τωρα για 'σενα βαλε το τελευταιο Bios update που υπαρχει για να εισαι σιγουρος και δοκιμασε να τον ξεκλειδωσεις.Για το αν θα εχεις προβλημα,αν σου ξεκλειδωσει και σου δουλεψει μετα θα σου δουλευει απροβληματιστα.Να σου χαλασει καποιος πυρηνας στην πορεια δεν νομιζω.Πιο πολυ πρεπει να ανυσηχεις για το αν θα ξεκλειδωσει παρα για το αν θα εχεις προβλημα στην πορεια.Οτι και να λεμε,αν δεν δοκιμασεις να τον ξεκλειδωσεις τσαμπα τα λεμε.
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου ,εχω τον ιδιο επεξεργαστη με σενα και τον ξεκλειδωσα!Τον τεσταρα με prime95 και με διαφορες εφαρμογες και games και δουλευει τελεια!Ισχυρος τετραπυρηνος στο επιπεδο ενος Χ4 955! Αλλα δεν σημαινει οτι αν καποιος τον ξεκλειδωσει θα του δουλεψει η αν του δουλεψει οτι θα ειναι σταθερος.Ειναι θεμα καθαρα τυχης και τιποτε αλλο. Απο οτι εψαξα στο Google με το συκεκριμενο cpu που εχουμε και οι δυο,αν εχεις motherboard με το καταλληλο τσιπ εχεις 30% πιθανοτητες.Σε μερικους δουλεψε σαν τριπυρηνος. Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html Μπορει να λεει για τον 550 αλλα ισχυουν τα ιδια για ολους τους Phenom Χ2,Χ3. Και κατι αλλo σημαντικο! Μπορει να μην πρεπει να κανεις bios update! Μερικοι χρηστες στο λινκ που σου εδωσα αναφερουν οτι απετυχαν σε καποιες περιπτωσεις γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα bios το ξεκλειδωμα!Προσεξε,τι λενε,διαβασε για την μητρικη σου και δες αν πρεπει η οχι να κανεις bios update!
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 bening να σε ρωτησω,ο δικος σου εχει ξεκλειδωτο multi?
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι, ισως επειδη ειναι Black Edition?Δεν ξερω για αυτο το θεμα.Απλα στο bios μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω hybrid και all cores.Αυτο φτανει. (Lou,απο οτι ξερω ολοι οι BE εχουν unlocked multi.)
cabdik Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλημέρα σαςΈχω την Gigabyte GA-770TA-UD3 (AM3, DDR3, 770) με τον AMD Phenom II X2 555 (AM3/3.20 GHz).Αν ξεκλειδωθούν οι άλλοι δύο πυρήνες θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πορεία?Και αν χρειάζεται bios update για να γίνει σωστό. Ευχαριστώ αν το bios που εχεις, σου βγαζει την επιλογη του ACC να ξεκλειδωσεις, τοτε δοκιμασε το οπως εισαι. αν ξεκλειδωσει, να τσεκαρεις αν ειναι stable. γιατι κανενας δεν σου εγγυαται οτι ακομα κι αν ξεκλειδωσει, θα λειτουργει σωστα. σε φιλο μου, που πηρε τον athlon 425 x3, τον ξεκλειδωσα μεν, αλλα κολλαγε το συμπαν..! που σημαινε οτι ο πυρηνας που ανοιξα ειχε προβλημα, οποτε τον ξανακλεισα και ολα οκ! αν δεν σου εχει, επιλογη, τοτε αναβαθμισε το bios, ΟΧΙ στο τελευταιο, αλλα στο αμεσως επομενο απο αυτο που εχεις. τσεκαρε με cpu-z! αλλα, πρωτα δοκιμασε με αυτο που εχεις.
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Lou, Να σε ρωτησω κατι?Εχεις τον X 3, 720? Οχι φιλος,τον Athlon ii x3 425 εχω.Τον ξεκλειδωσα και τον εχω 3,4. 26 idle και 37 full load με την hyper 212 plus. Κατι εκανα,ετσι?
Adam Mimikidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλημέρα σαςΈχω την Gigabyte GA-770TA-UD3 (AM3, DDR3, 770) με τον AMD Phenom II X2 555 (AM3/3.20 GHz).Αν ξεκλειδωθούν οι άλλοι δύο πυρήνες θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πορεία?Και αν χρειάζεται bios update για να γίνει σωστό. Ευχαριστώ Σας ευχαριστώ πολυ όλους,τα έκανα όλα και μέχρι τωρα όλα καλά. Καλό σας βράδυ.
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Οχι φιλος,τον Athlon ii x3 425 εχω.Τον ξεκλειδωσα και τον εχω 3,4.26 idle και 37 full load με την hyper 212 plus. Κατι εκανα,ετσι? Σωστος ο Lou!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστώ πολυ όλους,τα έκανα όλα και μέχρι τωρα όλα καλά.Καλό σας βράδυ. Ξεκλείδωσε 4ος πυρήνας; όλα κομπλε;
alexx20 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Eγω εχω τον Α64 Χ2 4400+ s939. Mπορω να ξεκλειδωσω κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.