fastmanakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παίδες είμαι σε δίλλημα...Το ψήνω να πάρω κουτί και είμαι ανάμεσα σ αυτά τα 2 με κορυφή τα 100 ευρώ: ΤΟ ΕΝΑ KAI TO AΛΛΟ
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παίδες είμαι σε δίλλημα...Το ψήνω να πάρω κουτί και είμαι ανάμεσα σ αυτά τα 2 με κορυφή τα 100 ευρώ: ΤΟ ΕΝΑ KAI TO AΛΛΟ Τωρα ρε φιλε γιατι το κανεις αυτο?Θες να μας δει κανενας και να μας βριζει παλι? Τωρα σοβαρα,το coolermaster το εχω.Πολυ καλο κουτι με αρκετα καλο airflow και πολυ ποιοτικη κατασκευη.Απο κοντα ειναι πανεμορφο.Ειναι cable managment εχει πολυ χωρο μεσα και αν το παρεις δεν θα το μετανιωσεις.Τωρα για το Lian-Li προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα απ' οτι λενε τα παιδια εδω μεσα ειναι και αυτο κορυφαιο κουτι.Πολυ ποιοτικο και αυτο.Διαλεγεις και παιρνεις.Εγω θα ελεγα το coolermaster μονο και μονο για τα δεκα ευρω που ειναι φτηνοτερο.Αν δεν εχεις προβλημα παρε το Lian-Li.
damastes Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το Lian li, δεν θα έχει ποιο υψηλές θερμοκρασίες ? έχει 2 ανεμιστήρες (1 μπροστά, 1 πίσω), ενώ CM έχει θέσεις για πολλά ανεμιστήρια. Ρωτάω γιατί πως έκατσε και ακριβώς στα ίδια κουτία είχα σκαλώσει και εγώ και το μονό που με προβληματίζει για το λιαν λι είναι αυτό. Παίζει και αυτό για το λιαν λι αλλά ποιος θα στο φέρει? Top cover kit with 2 x 140mm fan / I/O Ports for PC-60FN / 7FN
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ωπα!! Νομιζατε οτι θα μου γλυτωσετε κουλερμαστερλιανλιμανεις? Ντροπη σας! :lol: Λοιπον ,σοβαρα τωρα αφου εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,σου προτεινω το Coolermaster γιατι απλα εχει περισσοτερες θηκες για δισκους και δεχεται περισσοτερους ανεμιστηρες ,οποτε καλυτερο airflow.
Nik.K Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σαν ποιοτητα το Lian Li ειναι μονοδρομος. Σαν ευκολιες ισως το CM να ειναι λιγακι καλυτερο.
elise Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 to lian li ειναι απο αλουμινιο, μονο αυτο φτανει...
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κοιτα δεν φτανει μονο αυτο.Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα το αλουμινιο για cooling αλλα καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Παραδειγμα εγω θελω να μπορω να εχω μεσα στο κουτι μου 8 σκληρους δισκους.Σε αυτην την περιπτωση το Lian Li δεν μου κανει γιατι περνει μονο 4.Και επισης νομιζω περνει μονο 3 ανεμιστηρες?Γιατι να μην εχω ενα κουτι με 6 π.χ. ,αθορυβους με καταπληκτικο airflow?Ειδικα αν εχω καυτη καρτα γραφικων? Καλο ειναι το Lian Li, αλλα εξαρταται και απο τι θελει ο καθενας.Παντως νομιζω στην εποχη που ειμαστε το να εχει κανεις πολλους δισκους ,για ταινιες,για games που πλεον καταλαμβανουν απο 10 GB και πανω το καθενα,ειναι πλεον μονοδρομος,οποτε σχεδιαστικα μαλλον ειναι για τον μεσο enthusiast καπως ξεπερασμενο.
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κοιτα δεν φτανει μονο αυτο.Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα το αλουμινιο για cooling αλλα καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Παραδειγμα εγω θελω να μπορω να εχω μεσα στο κουτι μου 8 σκληρους δισκους.Σε αυτην την περιπτωση το Lian Li δεν μου κανει γιατι περνει μονο 4.Και επισης νομιζω περνει μονο 3 ανεμιστηρες?Γιατι να μην εχω ενα κουτι με 6 π.χ. ,αθορυβους με καταπληκτικο airflow?Ειδικα αν εχω καυτη καρτα γραφικων? Καλο ειναι το Lian Li, αλλα εξαρταται και απο τι θελει ο καθενας.Παντως νομιζω στην εποχη που ειμαστε το να εχει κανεις πολλους δισκους ,για ταινιες,για games που πλεον καταλαμβανουν απο 10 GB και πανω το καθενα,ειναι πλεον μονοδρομος,οποτε σχεδιαστικα μαλλον ειναι για τον μεσο enthusiast καπως ξεπερασμενο. Συμφωνω.Κοιτα τι αναγκες εχεις και μετα διαλεξε.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Aν πας προς CM δες και εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-CaseHades-Black-HADES.htm
benign Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Aν πας προς CM δες και εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-CaseHades-Black-HADES.htm Ετσι!!!! Μου αρεσουν πολυ τα NZXT και σαν design και σαν ευκολιες στην τιμη τους.
dimitrisak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εγω εχω αυτο------>http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm απλα φοβερο κουτι σχετικα αθοριβο και με πολυ καλο air flow....και fan controller ενσωματομενο...για ακομα λιγοτερο θοριβο...
moldovan20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θα έβαζα ακόμα 10€ και θα πήγαινα σε haf932 . Μπορεί να nzxt να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο το εσωτερικό τους ,αλλά στα μάτια μου παραμένουν καγκούρικα και άσχημα ..
UpToDate_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εγω εχω αυτο------>http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm απλα φοβερο κουτι σχετικα αθοριβο και με πολυ καλο air flow....και fan controller ενσωματομενο...για ακομα λιγοτερο θοριβο... Kαι αυτο ενα πολυ καλο κουτακι!
linuxovios Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Με οροφή τα 100 ευρώ : HAF 922 Μετά από αυτό θα αναρωτιέσαι πώς μπορούσες τόσα χρόνια με όλα τα άλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.