Προς το περιεχόμενο

2play στα Δωδεκανησα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια έχω ΟΤΕ 2mb ιντερνετ και μαζι με την τηλεφωνια δινω 95ε το διμηνο...συν το νοβα αλλα 57 ευρω

ειδα προσφορα για το 2play και επειδη ειμαστε και επιδοτουμενη ζωνη βγαινει 30 ευρω το 2play με 15αρα ταχυτητα περιπου και το νοβα με εκπτωση και γλιτωνω γυρω στα 25 ευρω το μηνα..πολλά λεφτα δηλαδη..

και ερωτω...απο άποψη ταχύτητας και αξιοπιστίας αξίζει να παω forthnet?απο τη στιγμη που θα κόψω τον οτε σε πόσο καιρο θα ξαναέχω ιντερνετ με τη forthnet?δεν παιζω games οnline...σας στελνω και τεστ για την τωρινη ταχυτητα...ακουω απόψεις....

14290732.png

775036733.png

Δημοσ.

Η αλλιως αμα δεν το ξερεις ανοιξε ενα cmd και δωσε ipconfig /all και δες τι λεει στην προεπιλεγμενη πυλη/ default gateaway

Δημοσ.
Η αλλιως αμα δεν το ξερεις ανοιξε ενα cmd και δωσε ipconfig /all και δες τι λεει στην προεπιλεγμενη πυλη/ default gateaway

192.168.2.1 λέει εκεί...τελικα τι μου προτείνετε?

Δημοσ.
Μπες λοιπον στο 192.168.2.1και βρες απο τα στατιστικα της γραμμης σου attenuation και snr margin ή noise margin

Downstream Upstream

SNR Margin 25.5 17.0 db

Line Attenuation 45.5 18.5 db

Δημοσ.

Θα εισαι περιπου στα 7,5 mbps συμφωνα με το attenuation σου...7.23 βγαζει υποθετικα τωρα το που θα κλειδωσεις εξαρταται απο πολλα, οπως απο την ποιοτητα του χαλκου της γραμμης σου και το snr που θα εχεις...

Δημοσ.

Ναι παιδια άλλο θέλω να ρωτήσω...αξίζει ν απάω στη φορθνετ??απο άποψη εταιρείας λεω...αν θα έχω προβλήματα απο την εμπειρία σας..με τον ΟΤΕ δεν είχα πολλα τωρα τελευταία..ξερετε σε ποσο καιρό θα έχω ξανά ίντερνετ από τη μέρα που θα κόψω τον ΟΤΕ?

υπάρχει τρόπος να μειώσω το attenuation?

Δημοσ.

Εγω με τη forthnet σε 3 μηνες κλεινω 3 χρονια με κατι ψιλοπροβληματακια που αποκατασταθηκαν αμεσα....κατα τα αλλα μια χαρα αν εξαιρεσεις κατι τα ψηλα pings και κατι downtime των uplink με εξωτερικο που σερνεται το συμπαν...

Attenuation οχι δε μπορεις να αλαξεις δυστυχος... εκτος αν μετακομισεις πιο κοντα στο dslam σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...