Προς το περιεχόμενο

Απο Vista σε XP για laptop...

rappereminem2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαξα και βρήκα αυτό το thread στο forum http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866&highlight=format+vista

και είναι πολύ καλό αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει format, πόσο μάλλον αλλαγή λογισμικού, χρειάζομαι βοήθεια.

1. Κατ' αρχάς το laptop μου είναι HP Pavilion dv9690ev με προεγκατεστημένα Windows Vista. Ένας φίλος μου έκανε format sto laptop και πέρασε τα Windows Vista Ultimate, ενώ πρώτα είχε από μόνο του το laptop Windows Vista Home Μπορείτε να μου πείτε κάποιο link που μπορώ να βρω τα drivers για ήχο,κτλ? Έχω βρει κάποια αλλά δεν είναι για ήχο. Κάπου διάβασα πως γίνεται να χρησιμοποιήσω drivers από παρόμοια HP laptops. Ισχύει? Αν ναι υπάρχει κάποιο link για αυτά τα drivers?

2. Έχω ακούσει πως χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για να βάλεις Windows XP σε laptop που είχε Vista εξ αρχής. Ισχύει αυτό??

3. Αν είναι δυνατόν, δώστε μου αναλυτικά οδηγίες πώς να κάνω το συγκεκριμένο format και πείτε μου τι χρειάζεται να έχω κάνει πριν το format. Πχ ποια drivers να κατεβάσω κι από πού, backup σε κάποια αρχεία που χρειάζονται για να τρέξουν τα XP ίσως, κτλ.

4. Διαβάζω πως κάποιοι που το έχουν προσπαθήσει, έχουν πρόβλημα με bluetooth, LAN και τέτοια μετά...δε θέλω να αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα καθώς τα χρειάζομαι όλα αυτά.

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...