NetworkMeltdown Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μου ζητάνε να βρω φορτιστή για ένα SONY VAIO αγορασμένο περίπου πριν έξι χρόνια και θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει οι φορτιστές των VAIO από τότε και τι διαφορές υπάρχουν στους φορτιστές κάθε μοντέλου. Λογικά θα υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά από ότι βλέπω στο e-shop.gr ( εδώ ) οι κατασκευαστές δεν στοχεύουν για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Μπορείτε να μου πείτε εσείς με την δικιά σας κρίση ποιος είναι ο κατάλληλος? Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω το μοντέλο του laptop, οι μόνες πληροφορίες που έχω, είναι: 1. Είναι SONY VAIO. 2. Είναι περίπου 6 χρονών. 3. Έχει 14'' οθόνη.
vermeer Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Για την επιλογή του κατάλληλου τροφοδοτικού χρειάζεται να ξέρεις την ισχύ του υπάρχοντος τροφοδοτικού και τον τύπο του βύσματος. Υποθέτω ότι, αφού η οθόνη είναι 14άρα, η ισχύς του θα είναι 70W. Όσο αφορά τον τύπο του βύσματος, πιστεύω ότι η πληθώρα των τύπων που περιέχουν στη συσκευασία τα καινούρια τροφοδοτικά θα σε καλύψει.Το καλύτερο βέβαια είναι να πάρεις το τροφοδοτικό και να πας σε ένα κατάστημα για να μπορέσεις να κάνεις τη σύγκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.