Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο boot των Vista

apos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ένας φίλος μου έδωσε το laptop του (ACER Aspire 8920), μήπως μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δυστυχώς, δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν ποτέ με Vista. Επίσης, το πρόβλημα είναι τέτοιο που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το "πιάσω" από κάπου. Τέλος, το μήνυμα που εμφανίζεται είναι στα ελληνικά, και δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο στο Google.

Οπότε, πάμε να σας κλαφτώ... :-D

Το μηχάνημα δείχνει ότι φορτώνει κανονικά τα Windows (με τη γνωστή μπάρα κτλ) και μόλις υποτίθεται ότι ολοκληρώνει το φόρτωμα, φαίνεται μια μαύρη οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το alert: "Η προετοιμασία της διεργασίας αλληλεπιδραστικής σύνδεσης απέτυχε. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αν πατήσεις ΟΚ, το μήνυμα μετά από 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ξανά.

Πέρα του τελευταίου (το οποίο υποθέτω ότι μιλάει για κάποιο log file), όλα τα άλλα είναι... greek to me! :lol::lol: Καμιά ιδέα για το τι θέλει να πει ο ποιητής;

Και γενικότερα, υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ανάλογο θέμα;

Μέσω safe mode πήρα το απαραίτητο backup, και δεν το έχω σε τίποτα να του κάνω ένα format να τελειώνει το θέμα, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω (αν αποφεύγεται).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :-)

Δημοσ.

Έκανα από χθες εκκίνηση από "last known good configuration" και έβγαλα άκρη τελικά...

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες, πάντως! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...