kafridon Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα πρόβλημα όπως καταλάβατε με την καινούρια μου οθόνη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm Το πρόβλημα είναι οτι έχει <<κολλήσει>> στα 75Ηz με ανάλυση 1920χ1080! Πώς μπορώ να το αλλάξω για να ανεβάσω το ρυθμό επειδή έχω πρόβλημα και στα παχνίδια..
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τί πρόβλημα έχεις; Οι TFT δεν δουλεύουν όπως οι CRT, έχουν fixed refresh rate στα 60 ή στα 75. Μερικές μόνο έχουν στα 120.
kafridon Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Απλά όταν κουνιέται γρήγορα η κάμερα πχ στο ΠΡΟ αφήνει πίσω κατι σαν γραμμές την ώρα που γυρνάει η κάμερα...Δείχνει σαν να μην ανανεώνεται γρήγορα..Νομίζω και σχεδόν ειμαι σιγουρος οτι κατι φταιει με το Screen Refresh Rate ..
Nik.K Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αυτο ειναι το κλασσικο Ghosting δεν εχει να κανει με τον ρυθμο ανανεωσης. Βεβαια μπορει να ειναι και οι καθετες γραμμες του Vsync, και αυτο παιζει πολυ. Οπως και να εχει δεν ειναι θεμα των Hz.
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ψάξου λίγο με το vsync... ...που σημαίνει ενεργοποίησέ το (Vsync on)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.