Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με Gigabyte MA785GT-UD3H και CF

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα σε τρωει το χερι φιλε δεν γινετε τιποτα.Παρτη και μην το σκεφτεσαι.Καπου ειχα διαβασει οτι οταν παιζουν σε 2χ8 ειναι αμελητεες οι απωλειες.Τωρα αμα ομως η δικια σου παιζει χ4 δεν ξερω.Μπορει και να χανεις αρκετα.

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

]Oι μνήμες παίζουν stock ακόμα δεν το έχω ψάξει πολύ.

Βέβαια η συγκεκριμένη μητρική έχει ένα θέμα με memory support απο ότι είδα είναι πιθανόν να μην μπορώ τις συγκεκριμένες να τις παίξω 1600 διότι δεν υπάρχουν στην λίστα. Είδωμεν...

Οταν λες στοκ τι εννοεις.Εγω ξερω οτι οι C2 εχουν προβλημα με τις 1600 μνημες.Οι C3 τις τρεχουν κανονικα.

Δημοσ.

Κατ αρχάς παιδιά να μην παρεξηγηθώ. Δεν θέλω να πετάξω λεφτά ούτε μου περισσεύουν να τα πετάξω :lol: Το χόμπι όμως πληρώνεται πώς να το κάνουμε και το ξέρουμε όλοι μας...

Ο λόγος που άνοιξα το thread είναι για να μάθω τι παιζει με τις επιδόσεις στο 4x. Διαφορετικά εννοείται πως δεν θα πάρω την επιπλέον κάρτα αν χάνω πολύ που να μην αξίζει.

---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

Αμα σε τρωει το χερι φιλε δεν γινετε τιποτα.Παρτη και μην το σκεφτεσαι.Καπου ειχα διαβασει οτι οταν παιζουν σε 2χ8 ειναι αμελητεες οι απωλειες.Τωρα αμα ομως η δικια σου παιζει χ4 δεν ξερω.Μπορει και να χανεις αρκετα.

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

Οταν λες στοκ τι εννοεις.Εγω ξερω οτι οι C2 εχουν προβλημα με τις 1600 μνημες.Οι C3 τις τρεχουν κανονικα.

Nαι, εννοώ ότι δεν έχω κάτσει ακόμα να ψαχτώ με το bios. Aυτο για τους C2 δεν το ήξερα. Εγω αναφερόμουν στην μητρική που διαβασα κάπου ότι μνήμες που δεν ήταν στο memory support πιθανόν να μην τις τρέχει σε 1600. Σόρρυ αν μπέρδεψα. :-)

Δημοσ.

αν θες να ξοδεψεις 300 ευρω παρε καναν ssd ή πουλα την 5850 και παρε μια δυνατοτερη καρτα...να τα δωσεις για μια ακομα 5850, μ αυτην τη μητρικη δεν αξιζει...

Δημοσ.
αν θες να ξοδεψεις 300 ευρω παρε καναν ssd ή πουλα την 5850 και παρε μια δυνατοτερη καρτα...να τα δωσεις για μια ακομα 5850, μ αυτην τη μητρικη δεν αξιζει...

Έχεις δίκιο αλλά το case που έχω και με βολέυει απόλυτα πιθανόν να έχει θέμα με την 5870 απο άποψη μήκους ή τουλάχιστον θα πρέπει να καταργήσω τον 120 άρη fan μπροστά γιατί θα βρίσκει σίγουρα πάνω του. Απ την άλλη οι 2 5850 χωράνε ανετότατα χωρίς να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή / αφαίρεση και φυσικά απο όσο ξέρω είναι πολύ καλύτερες σε επιδόσεις απο 1 5870. Αυτό που δεν ξέρω είναι με την συγκεκριμένη μητρική τι ισχύει με 5850 CF σε σχέση με 5870 Single σε επιδόσεις. Γιαυτό άνοιξα και το Thread. :-)

Δημοσ.

κοιτα και γω 785 chipset εχω...αν θες παρε την 5850,δοκιμασε την και πες μας αποτελεσματα...αν δε κανει, την πουλας..

Δημοσ.
κοιτα και γω 785 chipset εχω...αν θες παρε την 5850,δοκιμασε την και πες μας αποτελεσματα...αν δε κανει, την πουλας..

Σωστός αυτό θα κάνω. Θα ενημερώσω απο βδομάδα που θα την έχω. :-)

Σιγά μην δεν την έπαιρνα... :P

Πλάκα - πλάκα μακάρι να μην φάω ηττα, θα δούμε.... :-)

Δημοσ.
Σωστός αυτό θα κάνω. Θα ενημερώσω απο βδομάδα που θα την έχω. :-)

Σιγά μην δεν την έπαιρνα... :P

Πλάκσ - πλάκα μακάρι να μην φάω ηττα, θα δούμε.... :-)

Ρε φιλος,μην αγχωνεσε.Παρτη και αμα δεν αξιζει καθολου την πουλας.Για μενα το καλυτερο ειναι παιρνεις μια ASRock με κανα 60ευρω και κανεις cf 2χ8.Σιγα.

Δημοσ.
Καλή τύχη lionheart75 :-)

Όταν την πάρεις ρίξε μερικά benchια αν δεν βαριέσαι for future reference :-D

Εννοείται φίλε.

Eυχαριστώ για την βοήθεια. :-)

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ----------

Ρε φιλος,μην αγχωνεσε.Παρτη και αμα δεν αξιζει καθολου την πουλας.Για μενα το καλυτερο ειναι παιρνεις μια ASRock με κανα 60ευρω και κανεις cf 2χ8.Σιγα.

Xε,χε έτσι... :lol:

Αλήθεια ξέρεις πόσες συνθέσεις έχω αλλάξει φέτος?

αστα να πάνε, ελπίζω να αράξω αυτή τη φορά... αλλιώς μια απο τα ίδια, σιγά.... :lol:

Δημοσ.

Xε,χε έτσι... :lol:

Αλήθεια ξέρεις πόσες συνθέσεις έχω αλλάξει φέτος?

αστα να πάνε, ελπίζω να αράξω αυτή τη φορά... αλλιώς μια απο τα ίδια, σιγά.... :lol:

Και εγω μια απ' τα ιδια. :lol: :lol:

Και τι,φοβασαι μην τελειωσουν τα hardware? :lol: :lol:

Δημοσ.
Και εγω μια απ' τα ιδια. :lol: :lol:

Και τι,φοβασαι μην τελειωσουν τα hardware? :lol: :lol:

:lol::lol:

Μπα δεν τελειώνουν με τίποτα. :P

Δημοσ.
:lol::lol:

Μπα δεν τελειώνουν με τίποτα. :P

Συμφωνω και γι' αυτο αγχωνωμαι :-( :-(

Δε μου λες να σε ρωτησω.Σημερα παραγγειλα και εγω την Sapphire 5850.Με την μια 5850 εσυ τον επεξεργαστη ποσο τον ειχες?

Δημοσ.
Συμφωνω και γι' αυτο αγχωνωμαι :-( :-(

Δε μου λες να σε ρωτησω.Σημερα παραγγειλα και εγω την Sapphire 5850.Με την μια 5850 εσυ τον επεξεργαστη ποσο τον ειχες?

Πρίν είχα τον Ε8400 και τον είχα στα 3,6Ghz. Έβγαζε έτσι 17k score στο 3dmark 06. Τωρα τον 955 μέχρι στιγμής τον έχω stock. Το ΣΚ που θα χω χρόνο θα τον ανεβάσω να δώ. :-)

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα τελικά να επιστρέψω πίσω (την έχω 1 βδομάδα) την μητρική της υπογραφής μου και να πάρω μία με 790FX chipset για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να εκμεταλευτώ πλήρως το CF με τις 2χ5850 (2pcie 16x)

Πρίν προχωρήσω όμως θέλω να βεβαιωθώ για την επιλογή μου.

Λοιπόν σκέφτομαι να πάρω την DFI Lanparty DK 790FXB-M3H5 .

REVIEW

Θα με καλύψει πλήρως για αυτό που θέλω η συγκεκριμένη μητρική?

Βλέπω απο reviews ότι υποστηρίζει τις εξής επιλογές

2pcie 16x / 16x ή 16x / 4x (λογικά θα έχει jumperάκι)

και

3pcie 16x / 16x / 2x default ή 16x / 16x / 4x (με jumperάκι στην 3η pcie)

Επίσης επειδή θα κλοκάρω τον 955 όπως είπαμε θα έχω καλά αποτελέσματα με τη συγκεκριμένη? Για τα 3,8Ghz?

Τέλος έχω 1600άρες μνήμες ήδη και βλέπω ότι υποστηρίζει 1600mhz σε O.C. Θα μπορέσουν να παιξουν κανονικά οι μνήμες μου ή θα έχω πρόβλημα?

Διαφορετικά ρίξτε μια ιδέα για κάποια άλλη απο αυτές:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/with(CHIPSET=790FX)/with(MEMORY_TECHNOLOGY=DDR3).htm

Αναμένω νέα σας asap για να κάνω την κίνηση αύριο πουρνό - πουρνό :lol:

---------- Προσθήκη 09-04-2010 στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 08-04-2010 στις 23:53 ----------

Κατέληξα τελικά μάλλον στην MSI 790FX-GD70 γιατί διάβασα πολύ καλά reviews σε αντίθεση με τα όχι τόσο καλά για την DFI. Είναι λίγο τσιμπημένη αλλά πιστεύω αξίζει τα περισσότερα χρήματα.

Eπίσης με το υπόλοιπο hardware μου θεωρώ πως δεν θα έχω πρόβλημα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...