Προς το περιεχόμενο

Mεγάλο πρόβλημα με τα dvd writer του pc που δεν τα αναγνωρίζει!!!

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το απίστευτο πρόβλημα πριν κάποιες μέρες πήρα ένα βιντεοπαιχνίδι γνήσιο και είπα να το εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου ,αλλά μόλις το έβαζα μου έκανε επανέκινηση το σύστημα ,προσπάθουσα να βρω τι έφταιγε και τελικά είδα ότι έφταιγε το daemon tools και δεν επαίζε το cd,το απεγκαθιστώ λοιπόν για να παίξω το παιχνίδι αλλά δυστυχώς εκτός από τους εικονικές συσκευές απέγκαταστησε και τις κανονικές και τώρα φαίνονται στον οδηγό συσκευών με θαυμαστικό και δεν μπορώ να τις ξαναεκαταστήσω ,μπορείτε ρε παιδιά να μου πείτε τι να κάνω γιατί έχω πελαγώσει και λύση παρολάυτα δεν βρίσκω.

Nα αναφέρω οτί ο υπολογιστής τρέχει τα χρ.

Δημοσ.

Γ@μώ τα DRM τους... Για ποιο παιχνίδι μιλάμε? Αν είναι single player, βρες το crack και παίξε το άνετα. Όσο για το dvd drive, δοκίμασε να το κάνεις delete από τον device manager και κάνε restart.

Δημοσ.

Που έχει την επίλογη να το κάνεις delete ?Παιδιά συνγνώμη δεν εμφανίζονται με κίτρινο θαυμαστικό αλλά ερωτηματικό....

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα ,οπώς προείπα δεν βγάζει κιτρινό θαυμαστικό αλλά κιτρινό ερωτηματικό.Για αυτό βρε παιδιά βοηθηστέ αλλιώς θα αναγκαστώ να κάνω φορμάτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...