GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ας πούμε σε αυτό το thread ποιό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ χρησιμοποιούμε και αν είμαστε ευχαριστημένοι....
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εγω εχω Vivodi που απο οτι ξερω εχει κανει συγχωνευση με την On Telecoms.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ,οχι τοσο απο τις παροχες,που λιγο πολυ ειναι ιδιες σε ολες τις εταιριες,αλλα απο την σταθεροτητα των γραμμων μου.Δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα και καθε 1,2 χρονια μου κανουν αναβαθμιση σε υλικο και ταχυτητα χωρις να αυξηθει η συνδρομη μου ουτε ενα ευρω. Αλλα απο οτι ξερω παιζει ρολο και η περιοχη στην οποια μενει κανεις.Εγω ειμαι Ανω Πατησια.
GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Forthnet 2Play - Κορυφή! Kαι γώ από ενναλακτικούς forthnet θα προτιμούσα μετά ΠΑΝΤΑ απο hol...
Hakkthan Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εδώ και πάνω από 2 χρόνια OnTelecoms... Απόλυτα ευχαριστημένος με τα πάντα... Σταθερό τηλέφωνο άψογο από πλευράς ποιότητα κλίσης εσωτερικού και εξωτερικού, internet σταθερά 10mbps από την πρώτη μέρα χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα (εκτός από μια περίοδο μιας εβδομάδας που απλά είχαν χαλάσει τα φιλτράκια και δεν το ήξερα με αποτέλεσμα να έχω συχνές αποσυνδέσεις). Όσο για τον εξοπλισμό είναι ο ίδιος με αυτόν που μου έδωσαν τότε αλλά δουλεύει μια χαρά...
yioula Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παλια ειχα φορθνετ, οκ τωρα εχω χολ 6αρα, κορυφη! στο γραφειο η τελλας δεν δινει ταχυτητες που υποσχεται στα 24 γενικα στην περιοχη μου οι εν/κες ειναι οκ μονο να μην αλλαξεις διε/νση και θελησης να παρεις το ιδιο νουμερο, εκτος οτε, μαζι σου...
radeon9700 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Η HOL είχε προβλήματα χωρητικότητας και παράπονα για αρκετούς μήνες από τους χρηστες για το "πιταρισμα". Πρόσφατα προ 3-4 weeks έκανε μια καλή αναβάθμιση και έστρωσαν . Η forthnet είχε και έχει προβλήματα στο δίκτυο της πανελλαδικά, γνωστό ότι πέφτουν κυκλώματα με το εξωτερικό και τότε σέρνεται ο δίας, είμαι παθών και λάκισα πρόσφατος. Επίσης επειδή ζητάει λεφτά από τους παρόχους στον GRIX είναι με EDET και ΟΤΕ και μέσο private peering με ON telecom, όλοι οι άλλοι πάνε μέσο ιταλίας και γερμανίας !!!. Η τελλας εκτος ότι σε κλέβει στην ταχύτητα κλειδώματος του router σχετικά πάει καλά με μικρά προβλήματα τελευταία. Η ON μετά την επέκταση του δικτύου στην θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την υποδομη τις vivodi μετά την συγχώνευση είχε ένα πρόβλημα "πιταρισματος" για κανέναν μηνα περίπου έκανε αναβάθμιση και όλα πάνε καλά. Γενικά μετά τον ΟΤΕ που δυστυχώς παραμένει η πρώτη επιλογή γιατί υπερέχει παντού ... θέλει ψάξιμο γιατί πάει ανάλογα την περιοχή ποιος πάροχος υπάρχει και τι ζητάς, να κατεβάζεις ? καλά pings για online gaming ? ποιος δίνει fast path? συνδυασμό internet με δωρεάν τηλεφωνία ? Κανεις μια ερευνα αγοράς απο τα site των παροχων. περνάς και μια βόλτα από τα forums των παροχών από το www.adslgr.com διαβάζεις για τυχόν προβλήματα από τους χρηστες του εκάστοτε παρόχου, googlaris εάν χρειαστεί και αποφασίζεις
Deponakias Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μάλλον θα φύγω από hol με βλέπω... Αμα θες να εισαι σιγουρος παρε connx με προγραμμα να σου δινει και λεπτα ομιλιας... Θα σου ερθει περιπου 10 ευρω ακριβοτερο το διμηνο(για 2play) αλλα θα εισαι σιγουρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.