Προς το περιεχόμενο

συμβατοτητα

flight126

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες.θα ηθελα μεσα στην αγνοια μου να κανω την εξης ερωτηση: γινεται ενα παιχνιδι του 2004 ή 5 πχ να ειναι συμβατο με τα windows 7 και αν ναι πια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?Κανω την ερωτηση γιατι τελευταια προσπαθω να εγκαταστησω μερικα παλια παιχνιδια και μιυ ωγαζει συνεχεια ασυμβατοτητα..ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 2004-2005 θα πρέπει να είναι συμβατά με τα win7, χωρίς να κάνεις τίποτα.

Για τα παιχνίδια που δεν είναι συμβατά η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις κάποιο Update από την σελίδα του παιχνιδιού, αφού το να τρέξεις το setup του παιχνιδιού με δεξή click και έλεγχο συμβατότητας, κρύβει αρκετά προβλήματα.

Δημοσ.
Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 2004-2005 θα πρέπει να είναι συμβατά με τα win7, χωρίς να κάνεις τίποτα.

Για τα παιχνίδια που δεν είναι συμβατά η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις κάποιο Update από την σελίδα του παιχνιδιού, αφού το να τρέξεις το setup του παιχνιδιού με δεξή click και έλεγχο συμβατότητας, κρύβει αρκετά προβλήματα.

δηλαδη για να καταλαβω καλυτερα,sorry,εννοεις απο οπου το κατεβασα?σκεψου οτι εχω παρατηρησει προβληματα και με πολυ μεταγενεστερα οπως το assassins creed που στα vista επαιζε κανονικα ενω στα 7 ειχα θεμα με την εικονα(μου το εκοβε πανω κατω).Ξερω πως μια λυση ειναι αυτη που λες με το δεξι κλικ αλλα αγανακτησα!!!ευχαριστω!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...