Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω προγραμματιστή με γνώσεις Java και τεχνητής νοημοσύνης

tinakiu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι προγραμματιστή για συνεργασία για την υλοποίση απλής εργασίας μαθήματος τεχνητης νοημοσύνης, σε γλώσσα java.

Δημοσ.
Χρειάζομαι προγραμματιστή για συνεργασία για την υλοποίση απλής εργασίας μαθήματος τεχνητης νοημοσύνης, σε γλώσσα java.

Τεχνιτή νοημοσύνη σε java? :eek: Μάθε lisp καλύτερα... Το πρόβλημα ποιό είναι? μπορεί να γνωρίζουμε κάτι και να σε βοηθήσουμε... Αν είναι από τα "κλασσικά" ή τουλάχιστον παρεμφερές (alice, blocks κλπ) μπορώ να σου δώσω μια ιδέα.

Δημοσ.

Εμείς τα λύναμε σε prolog στη σχολή που είναι γλώσσα "λογικού" προγραμματισμού και δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες (π.χ. Lisp συναρτησιακή κτλ). Σε Java το να λύσεις λογικά προβλήματα είναι πολύ πιο εύκολο γιατί κατά 90% θα υπάρχει η λύση έτοιμη somewhere out there και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου.

Αν θες δώσε εκφώνηση να σου δώσουμε λύση. (σε C++ όμως γιατί βαριέμαι να ξεσκονίζω τα βιβλία της Java)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια χαρά

ελπίζω να δεχτείς την προσφορά μου, γιατί η περίπτωσή μου είναι η ιδανική:

1. Είμαι προγραμματιστής.

2. Η νοημοσύνη μου είναι τεχνητή (είμαι cyborg, σειριακός αριθμός NXS-6-0042).

Οπότε είμαι ο ειδήμων σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης.

Ne. X. Us.

Δημοσ.

δώσε την άσκηση...!

6-0042....???? που ήσουν χαμένος τόσο καιρό..? νόμιζα ότι επαναπρογραμματίστηκες μετά τα μαζικά format όταν βγήκε το καινούριο antivirus για το skynet μετά τον πόλεμο..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...