marirena Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Από χθες το msn δεν κάνει sign in. Μου βγάζει σφάλμα 80070005. Θεωρώ ότι πρόκειται για ζήτημα που προέκυψε από την πρόσφατη αναβάθμιση των Windows (έχω τα 7) Ακολούθησα τα πάντα και τις οδηγίες για το συγκεκριμένο σφάλμα και το firewall των windows, το οποίο επιτρέπει το msn. Σπάω το κεφάλι μου. Εντωμεταξύ ενώ έβγαλα εντελώς από το pc το πρόγραμμα για να το ξανακατεβάσω, μου έβγαζε συνεχώς ότι το έχω ήδη και αφού βρήκα μία αγγλική version, που μου αναβάθμισε τα υπάρχον (?) msn, πάλι δεν μπαίνει και βγάζει το ίδιο σφάλμα. Any ideas? Ευχαριστώ πολύ.
p8denu Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δες στον υπολογιστη σου αν εχεις σωστη ημερομηνια συστηματος
ss13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 marirena , κατέβασε αυτό http://www.revouninstaller.com/ και διέγραψε όλα τα στοιχεία του msn , μετά κάνε καθαρή εγκατάσταση !!
filica Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καλησπέρα κάθε φορα που ανοίγω τον υπολογιστή μου μου ζητάει το MSN live το ονομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και δεν μπαίνει αυτόματα... τι να κάνω?
DioNiSis_000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εμενα σε ενα netbook οταν ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ ασυρματα μπαινει κανονικα , οταν συνδεεται μεσω ethernet δεν μπαινει και μου βγαζει το σφαλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.