status Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πες μου ότι έχεις HTC, πες το μου, plz, make my day!!!! Βασικά εγώ έχω htc polaris κ hp ipaq 514. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lays Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έλα ρε timour καταρχήν έχεις ipad και δεν δουλεύει το wifi? επειδή μόνο σε κάπια wifi δεν δουλεύει να πεις πως το έπαθες σε δικαιολογώ να φωνάζεις αλλά και πάλι η αππλε δεν θα σε αφήσει έτσι θα σου δώσει update δοκίμασε ένα προϊόν τησ αππλε ρε αδελφέ και μετά κατηγόρησε την και εγώ έτσι έκανα την κατηγορούσα μόλις πήρα iphone-mac mini είμαι fun της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αυτό ισχύει ή είναι μούφα? Οι 35C max temp που δίνει η apple δεν θα είναι πρόβλημα στην ελλάδα σε εξωτερικό χώρο όταν ο ήλιος χτυπάει την οθόνη? Μάλλον θα είναι σε server room με όλα τα παρελκόμενα κλιματιστικά. Αλλά πέρα από την πλάκα, μέχρι ένα σημείο είναι λογικό να ζεσταίνεται με τον επεξεργαστή που έχει, το θέμα είναι να μην κολλάει από την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις. Αυτό το ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βασικά εγώ έχω htc polaris κ hp ipaq 514.Και γω είχα ουκ ολίγα HTC και Eten (δεν αποκλείω μάλιστα να ξαναπάρω htc) αλλά δε βγήκα να δηλώσω ότι είμαι αντί-πειραματόζωο όταν οι παραπάνω συσκευές σε καθιστούν το πρότυπο του πειραματόζωου σε αντίθεση με τα προϊόντα της Apple που συνήθως λειτουργούν βαρετά τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αλλά πέρα από την πλάκα, μέχρι ένα σημείο είναι λογικό να ζεσταίνεται με τον επεξεργαστή που έχει, το θέμα είναι να μην κολλάει από την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις. Αυτό το ξέρουμε; νομίζω και το iphone είχε ένα τέτοιο θέμα όταν έμενε στον ήλιο. σου έβγαζε μήνυμα να περιμένεις να κρυώσει (δεν έτυχε σε μένα... στο ιντερνέτ το είχα δει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έλα ρε timour καταρχήν έχεις ipad και δεν δουλεύει το wifi? επειδή μόνο σε κάπια wifi δεν δουλεύει να πεις πως το έπαθες σε δικαιολογώ να φωνάζεις αλλά και πάλι η αππλε δεν θα σε αφήσει έτσι θα σου δώσει update δοκίμασε ένα προϊόν τησ αππλε ρε αδελφέ και μετά κατηγόρησε την και εγώ έτσι έκανα την κατηγορούσα μόλις πήρα iphone-mac mini είμαι fun της Φίλε μου συζήτηση κάνουμε δεν φωνάζει κανείς. Κάνω την κριτική μου απλώς για μια παιδική ασθένεια (που βρίσκω πολύ λογικό να έχει αν δεις και το πρωτο μου ποστ στο τόπικ), χωρίς να θέλω να θίξω αυτούς που θέλουν να το πάρουν (και μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου -ως fan των tablet) . Επισημαίνω απλά κάτι που δεν μου αρέσει και το θέτω στο φόρουμ (μαζί με τα επιχειρήματά μου) προς συζήτηση. Δεν επιδιώκω να τσακωθώ με κανέναν, αλοίμονο... Το ίδιο έλεγα και παλιότερα για τα dell laptops που άρπαζε η μπαταρία τους φωτιά (και κάποια apple και sony επίσης αν θυμάμαι καλά...) Εμπειρία με την apple πρόσφατη είχα με δυο macbook που βγήκαν off, σίγουρα δεν έχω και την καλύτερη γνώμη, αλλά προσπαθώ να μην κρίνω κάτι αν δεν το πάρω στα χέρια μου πρώτα. Επειδή όμως (απ'οσο γνωρίζω) στην Ελλάδα δεν πωλείται ακόμα, λέω την γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που διαβάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 νομίζω και το iphone είχε ένα τέτοιο θέμα όταν έμενε στον ήλιο. σου έβγαζε μήνυμα να περιμένεις να κρυώσει (δεν έτυχε σε μένα... στο ιντερνέτ το είχε δει) Έτυχε σε μένα και ήταν λογικό! Το είχα ντάλα μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κλιματιστικό, σφηνομένο στην κονσόλα πρόχειρα σαν GPS και αφού έβρασε, μου έβγαλε το μήνυμα! Και πάλι καλά που το έβγαλε γιατί αλλιώς θα άρχιζε να βγάζει ζουμιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πες μου ότι έχεις HTC, πες το μου, plz, make my day!!!! Γράφω ποιο πάνω τι έχω... Τώρα έχω το BB bold Και γω είχα ουκ ολίγα HTC και Eten (δεν αποκλείω μάλιστα να ξαναπάρω htc) αλλά δε βγήκα να δηλώσω ότι είμαι αντί-πειραματόζωο όταν οι παραπάνω συσκευές σε καθιστούν το πρότυπο του πειραματόζωου σε αντίθεση με τα προϊόντα της Apple που συνήθως λειτουργούν βαρετά τέλεια! Τα έχεις λίγο μπερδέψει. Δεν δήλωσε ο φίλος ότι είναι αντι-πειραματόζωο...εγώ το δήλωσα... αλλά εγώ δεν έχω HTC...έχω το bold... Και πάλι καλά που το έβγαλε γιατί αλλιώς θα άρχιζε να βγάζει ζουμιά! Άλλη μία καινοτομία! Οφείλω να σου βγάλω το καπέλο που βλέπεις την θετική πλευρά!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γράφω ποιο πάνω τι έχω... Τώρα έχω το BB bold Τα έχεις λίγο μπερδέψει. Δεν δήλωσε ο φίλος ότι είναι αντι-πειραματόζωο...εγώ το δήλωσα... αλλά εγώ δεν έχω HTC...έχω το bold... Το Bold δηλαδή είναι σούπερ? Ούτε καν το 9700 δεν βελτιώθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μάλλον θα είναι σε server room με όλα τα παρελκόμενα κλιματιστικά. Αλλά πέρα από την πλάκα, μέχρι ένα σημείο είναι λογικό να ζεσταίνεται με τον επεξεργαστή που έχει, το θέμα είναι να μην κολλάει από την υπερθέρμανση όταν το ζορίζεις. Αυτό το ξέρουμε; απο ότι βλέπω οχι μόνο κολλάει αλλά βγάζει ένδειξη για να το κρυώσεις και δεν μπορείς να συνεχίσεις “iPad needs to cool down before you can use it” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Iphone & Ipad οι μεγαλύτερες απάτες του αιώνα... Ετσι έλεγα και εγώ μέχρι πριν κανά τρίμηνο που πάλευα με windows mobile συσκευες' date=' αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο iPhone και απλά τώρα πια όταν ακούω κάτι τέτοια γελάω. Το iPhone όπως και το ipad είναι συσκευές που αν δεν τις πιάσεις στα χέρια σου ο ίδιος και δουλεψεις μαζί τους δεν μπορείς πραγματικά να τις εκτιμήσεις. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τα έχεις λίγο μπερδέψει. Δεν δήλωσε ο φίλος ότι είναι αντι-πειραματόζωο...εγώ το δήλωσα... αλλά εγώ δεν έχω HTC...έχω το bold... Τι ακριβώς έχω μπερδέψει;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έτυχε σε μένα και ήταν λογικό! Το είχα ντάλα μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κλιματιστικό, σφηνομένο στην κονσόλα πρόχειρα σαν GPS και αφού έβρασε, μου έβγαλε το μήνυμα! Και πάλι καλά που το έβγαλε γιατί αλλιώς θα άρχιζε να βγάζει ζουμιά! Και σε εμενα ειχε τυχει στο iPhone 3G οταν το ειχα πανω στην αμμο στην παραλια νταλα μεσημερι του Αυγουστου και ακουγα μουσικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 απο ότι βλέπω οχι μόνο κολλάει αλλά βγάζει ένδειξη για να το κρυώσεις και δεν μπορείς να συνεχίσεις Καταρχην αν αυτό που βλέπω είναι ...ψυγείο, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβεις πως μιλάμε για ηλίθιο χρήστη που όχι μόνο ipad δεν έπρεπε να έχει αλλά ούτε καν ...τοστιέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το Bold δηλαδή είναι σούπερ? Ούτε καν το 9700 δεν βελτιώθηκε! Ποιος έγραψε ότι είναι σούπερ?? Δεν έχει σχέση το bold με το iphone. Μην το κάνεις vs ... Με το bold όμως ή με το Nokia που έγραψε κάποιος άλλος φίλος δεν πήγαν να ξημεροβραδιάζονται έξω από το κατάστημα για να μην χάσουν το "κελεπούρι"!!! Αυτή είναι η διαφορά!!! Καταρχην αν αυτό που βλέπω είναι ...ψυγείο, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβεις πως μιλάμε για ηλίθιο χρήστη που όχι μόνο ipad δεν έπρεπε να έχει αλλά ούτε καν ...τοστιέρα! Το έβαλε στο ψυγείο ΜΠΑΣ και ξεκινήσει!!!! Αλλά μην ανησυχείς...θα βγει αξεσουάρ ifreeze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα